היי כולם

היי כולם

כתבתי כאן לפני כמה זמן. רוצה לדעת מה דעתכם: אני וחברי יחד כשנה ואף פעם לא קיימנו יחסי מין עם קונדום. כשרציתי-הוא אמר שזה מיותר וסתם לא לעניין. אוקיי,קיבלתי. אפילו עשיתי בדיקת איידס אחרי כמה חודשים ונמצאתי שלילית (טוב, זה לא הכי הדאיג אותי, אמרתי שאני אעשה סתם..). עכשיו, הוא אמור לטוס. לא להרבה זמן, סתם גיחה כזו. אתם מכירים את הקטע הזה שאתם בוטחים אבל קשה לכם עם ההרגשה שההוא/היא שם ולא תדעו מה הולך איתם. הוא שאל ישר-מה, את לא בוטחת בי?? אמרתי לו שכן. מה אתם אומרים? (כעקרון סיפרתי לכם סיפור יותר מאשר שאלתי).

טל קר

New member
כשמדובר בבריאות שלך לא כדאי לוותר

לא צריך לחכות לאיידס, גם עגבת או הרפס או אפילו כינים יכולים לדפוק לך איכות חיים. מה דעתך לפתח אידסופוביה? בדיוק קראתי על זה בעיתון על אנשים שמפתחים פוביה מאידס... עוד הצעה- תגידי שאת רוצה לעשות הפסקה עם הגלולות כי הן עושות לך בחילה/ את חשה שיבוש הורמונלי/השתבש לך המחזור/רופא הנשים המליץ. תעשי הפסקה של שלושה חודשים. בזמן הזה תהיו חייבים להשתמש בקונדום. אחרי ההפסקה תלכו שניכם להבדק נגד אידס (למה כשעשית בדיקת אידס היית היחידה שעשית? הגיע הזמן שגם הוא יעשה). והנה, כיסית את החלק הבעייתי.

Nelli

New member
ירח יקרה...../images/Emo29.gif

קודם כל שאלה לגיטימית לחלוטין. ושאלה לי אליך בחזרה...למה עשית את הבדיקה לבד? מה, הוא לא שותף ליחסי המין אותם אתם מקיימים? נדמה לי שאת לוקחת קצת יותר מדי אחריות על עצמך בלבד. את נענית לדרישות שלו לשכב ללא אמצעי מניעה, את זו שעושה את הבדיקות, ויחד עם זאת דואגת שהאגו שלו לא יפגע (הרי אמרת שאת סומכת עליו, כשיש לך עדיין ספקות מסויימות...) לדעתי את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו שגם לו בתור הפרטנר שלך, יש חלק בעניין. שתפי אותו בדאגות שלך לגבי הנסיעה שלו...מה כבר יכול לקרות? דאגה זה עדיין לא חוסר יכולת לסמוך .זו רק דאגה. אנושית ומתבקשת. וכשהוא ישוב, תתעקשי שגם הוא יבדק, ואם הוא יסרב - אז תשכבו עם קונדומים, בין אם הדבר מקובל עליו ואם לא. תסבירי לי שהסיבה לבדיקה לא נעוצה בנסיעה שלו, אלא בצורך שלך להיות סוף סוף בטוחה. אני בטוחה שהוא יבין אותך. אחרי הכל זה הבטחון והבריאות של שניכם. שיהיה בהצלחה.

תראו

אז ככה: 1. עוד בהתחלה ביקשתי שנעשה בדיקות והוא לא רצה. הוא מאלה שלא הולך לרופאים ולא רוצה לדעת דברים שאפשר שלא לדעת אותם (אני לא אומרת שיש סיבה, אבל הוא מפחד מהתוצאות, גם מבדיקה שגרתית ללא קשר למחלה זו או אחרת). 2. אני נבדקתי, סתם בשביל עצמי. והוא כמובן לא יודע ממנה. 3. אם ובמידה והוא יישכב עם מישהי אחרת שם, יהיה אפשר לבדוק אם הוא נדבק באיידס רק אחרי 3 חודשים. ועד אז, זו בעיה. 4. הוא בחיים לא יסכים קונדום, זו בעיה איתו, וואלה, הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות (וזה לגבי כל דבר בחיים) והוא יודע שאני לא צריכה לעשות הפסקה כי אני בדקתי לא מזמן את העניין. אתן רואות? מלא בעיות בנושא אחד.

rubber duck

New member
החיים שלך שוים יותר מהכל

אם הוא אוהב אותך ואכפת לו ממך מן הראוי שיתחשב ברצונותייך אם הוא אוהב אותך הוא יסכים להיבדק מה גם שהבדיקה הזו היא בסה"ג בדיקת דם דיי פשוטה ולא משהו מורכב ומעבר לכך כמו שאמרת הרי שרק בעוד 3 חודשים הבדיקה תהיה יעילה , האם עד אז תשחקי רולטה רוסית בחייך ? שמרי על חייך
שרון

voguemaster

New member
אז ככה 2

1. מחשיד. עזבי, אפילו ללא החשד, באיזו זכות הוא מבקש ממך לשכב איתו בלי קונדום ועוד לא מוכן להיבדק בדיקת דם פשוטה ?? 2. יפה
. 3. זה לא מדויק. אם הוא נדבק באיידס, יש סיכוי טוב שהבדיקה הראשונית תעלה על זה. במקרים בהם הבדיקה שלילית, לאו דווקא אומר שאין לך את הנגיף, ולכן ממתינים שלושה חודשים. 4. לא יסכים ? בעיה שלו. נראה אותו חי בלי סקס
באמת חוצפן. יודעת מה, אם לא חוצפן בעינייך, אז במינימום הוא ממש לא מתחשב בך! לדעתי את צריכה להבהיר לו שאין שום בעיה. סקס עם קונדום, עד שהוא יעשה בדיקה, ועד שיעברו שלושה חודשים שאכן תדעי בוודאות שאין לו שום דבר. גאביש ? אלי נ.ב. חמודה, חבל שיקרה לך משהו, באמת... ורק לחשוב על האפשרות שהוא ישכב עם מישהי אחרת שם ויידבק פשוט מעציבה. לא רק שהוא יבגוד בך אלא גם ידביק אותך במשהו ?? אל תתפשרי. תהיה זהירה, זה הכל.

אני אומר ש....

כללית אני חושב שלא צריך לשמור רגשות כאלה בפנים ולא לספר לבן זוג,יש לדברים האלה נטיה להישמר עמוק בבטן ולצאת ברגע הלא הנכון. במקומך הייתי אומר לו "או קונדום או בדיקה", זה בטח משפיל אותו לחשוב על לעשות את הבדיקה,גם אני הייתי מסתכל על זה בתור פגיעה "בכבוד",אבל פגיעות כאלה באגו עוברות,תנסי לגרום לו לחשוב שהבדיקה תעלה את המחויבות שלו לקשר. עוד קלישאה לסיום, לפעמים ספק קטן הופך להיות ספק גדול, צריך להסיר אותם עוד שהם קטנים (כמו חצ´קונים).

אבל

איך אומרים לבן הזוג אחרי שנה, בוא לעשות בדיקה??!?!?! הרי הוא יחשוב שמשהו שונה, אולי שאני עשיתי משהו לא בסדר. והוא, כן, יש לו הרבה בקטע של כבוד!!! אוף, איזו דילמה! שרון, מה ייתן לי שנעשה עכשיו בדיקה וייצא שלילי ואז אחרי הטיסה, אני אצטרך לחכות את ה-3 חודשים?? זה לא נותן כלום כי אם הוא יידבק, זה יהיה עכשיו. (אני מדברת כאן על משהו שהוא עוד לא עשה ואולי גם לא יעשה. אולי אני פרנואידית בטירוף???)

voguemaster

New member
הפיתרון

שיעשה בדיקה אחרי הנסיעה. ועד שלושה חודשים אחרי כן, קונדום. זו המלצתי. אין שום דבר מחשיד בקשר של שנה ואז פתאום יום בהיר אחד את אומרת לו ללכת להיבדק. למה מחשיד ?? תגידי שאת רוצה לעבור ליחסי מין בלי קונדום, וזה אפילו יותר מזה. זה גם מראה על גישה כללית לאמון בקשר... אלי

אבשי ג

New member
אני לא מזלזמ חס וחלילה...

בסכנת האיידס ולא רוצה להוריד מערכה וממה שאנשים כתבו פה אבל, זה מה שמטריד אותך? מה עם זה שאת אחרי שנה ביחד מתייחסת לזה שאולי החבר שלך יאכל מצלחות אחרות בכזו שלוות נפש?

ליאן.

New member
פייס איט,

לאחר חברות של שנה, אין לך אמון בחבר שלך ! יש לכם אהבה ? לא נראה שהוא מתחשב בך מספיק ומשום מה את מתחשבת בו יותר מדי.. לצערי, קיבעת את הקשר שלכם בצורה כזו שהוא נותן את הטון והכללים ואת הנשלטת, הכנועה. עלייך לעמוד על שלך בדברים שחשובים באמת ! תפסיקי להדחיק את הרגשות והמחשבות שלך. זו רק בועה שתתפוצץ לך בפרצוף. תתעמתי מול החבר שלך. אימרי לו כל מה שעל ליבך ואם יבחר ללכת, שילך!! היה משהו שלא היה לי לגמרי ברור במה שסיפרת. אמרת שמעולם לא קיימתם יחסים מין עם קונדום. איך זה? כנראה שאת על גלולות ועושה לחברך את החיים מאוד קלים. לקיים איתך יחסי מין בלי לקחת אחריות מכל סוג. אז את יכולה להגיד לו שהחל מהיום, את מתחילה לדאוג לעצמך ומשום שמעולם לא נבדקתם כמו שצריך, וזה הזמן (בדיקת אידס לא מספיקה, יש עוד כמה בדיקות שכדאי לעשות). מה גם שיש בעייתיות עם גלולות (תקראי את כל הכתבות על הבנות שמתות בגלל קרישת דם, תעשי את הבדיקות הנחוצות גם עבור זה) ותודיעי לו שאת מפסיקה לקחת אותן לעת עתה !! את לא חייבת להפסיק באמת, אבל את יכולה להודיע על כך ולראות את התגובה שלו. מצטערת אם זה נשמע כמו תיחמון או הסטה לשקר. אבל לדעתי, זה נחוץ. תתחילי לדאוג לעצמך ושימי את עצמך במקום הראשון !! מישהו צריך לעשות את זה, לא?

למעלה