היי כולם..!

hilonet14

New member
היי כולם..!

אפשר בבקשה את התמונות של רובי מחופש לפיטר פן שיש לכם?? תודה!

עפטוב

New member
היי

אני שמתי את התמונה הקבוצתית ובאמת שחיפשתי את התמונה המקורית שאני יודעת שנמצאת איפשהו כי פעם פעם שמתי אותה בפורום הישן של טייק דאט....(אני זוכרת כי היה ויכוח אם זה פיטר פן או רובין הוד אז אחת הקריצה את הראיון שרובי מדבר שפיטר פן זה האיידול שלו) מבטיחה להמשיך לנסות ואם אני ימצא קבלי בזאת הבטחה רשמית שאני גם אשים את התמונה.

עפטוב

New member
הצד הטוב של החיפושים

אז בזמן שאני מחפשת לך את התמונה מצאתי כמה תמונות מגניבות למדי.... שתהני עד שאני אמצא....

עפטוב

New member
אם אני כבר בשוונג

התמונות הלא חינוכיות אך הכל כך רוביות....

עפטוב

New member
התמונה הכי חשובה של רוב אי פעם!!!!

טוב אלה שתי תמונות שנשלחו לנייג'ל מרטין סמית' (האפס) על ידי ג'ן אימא של רוב, והם מה שהתחילו את הקריירה המדהימה הזו.

עפטוב

New member
ואם אנחנו כבר בטייק דאט

זו תמונה די מעניינת.... הרקדנית שאיתו היא דון בארלו, אשתו של גארי בארלו.... כשהיא כבר היתה נשואה לגארי (ותלוי באיזה חלק של 98 התמונה צולמה) היתה בהריון עם הילד של גארי בארלו ורקדה אצל האויב הציבורי מספר אחת של גארי דאז....נאמנות זה שם המשחק.

עפטוב

New member
חחח לא לקלל יותר מדי

זו קייטי, קייטי היא מעריצת טייק דאט בערך מהיום הראשון שהם הוקמו ובמסגרת העובדה הזאת היא כבר מכירה את כל הבנים אישית ויש לה בערך 1000 תמונות איתם...רובי הוא המועדף עליה והוא כנראה באמת אוהב אותה כי יש לה תמונות אדירות איתו! אני שמה כרגע את האבאטר שלה בתקווה שהוא יעבוד... תשתדלו לא לקלל יותר מדי, זה לא יפה!

a Warming Sign

New member
חמודה דווקא,

יפה לראות שהיא באמת מקבלת מהם אהבה בחזרה על זה שהיא מעריצה כ"כ ותיקה

עפטוב

New member
חכי שתראי

את הקיר תמונות שלה איתם... יש לה את התמונה הכי טובה שמעריצה השיגה מרובי - הם עומדים אחד מול השני עם הלשון בחוץ יענו כמו הלהקה kiss אחד המעולים. ויש לה מלא תמונות אדירות של רוב שאת חלקן גנבו לה והן מופיעות בנט. אחת שאני רואה המון זה שלרובי יש סיגריה והוא כזה מרים אותה למעלה ומסתכל לשמיים ויש לו פרצוף ראוי למאכל אדם בצורה נואשת.

Berliner star

New member
כיף לה..=]

זה כבר לא נחשב כל כך מעריצה.. זה יותר ידידה שלו, לא? חחחחח

דרקולה90

New member
הנה התמונה :)

אני זוכרת שפעם מצאתי את התמונה הזאת באיזשהו אתר לא זוכרת איפה.. אבל הנה היא תהני

למעלה