היי כולם!!!

keren arbel

New member
היי כולם!!!

מה שלומכם? לא הייתי פה הרבה זמן, 101 דברים לעשות,עבודה, לסיים 3 עבודות בשביל שאוכל לקבל את התואר בדצמבר
... בקיצור- נמאס לי!!! ניסיתי להתעדכן קצת- מגיעים הרבה מזל טובים... הילה- מזל טוב לחתונה שהייתה... שרית- מזל טוב לחתונה שתהיה...( אם את צריכה עזרה והמלצות, אני יכולה בכיף לעזור לך...) עמרי- 2 כרטיסים למצדה ו- 3 dvd ??? למה לי אין מזל כזה? ואם שכחתי מישהו או משהו- אני מתנצלת. אז לגבי מצדה , גם אני לא יודעת עדיין אם אני אוכל להגיע. מקסימום יהיה פיצוי באחת מההופעות של בחונטוס- למרות שמי כמוני יודעת שבכלל אין מה להשוות... ובנתיים שיהיה יום מקסים לכולכם וחג שמח

handlessman

New member
אני בטוח...

שאם הייתי ממלא את הפרטים ב-10 מחשבים אז גם הייתי אפילו זוכה בכל ה-10... רוצה אחד??

glitter8

New member
הי קרן

טוב לראותך מדי פעם במחוזותינו.. אני הפעם ויתרתי על נסיעה להופעה , אבל אהיה שם במחשבתי...

popikon23

New member
גם אני ולילך ויתרנו

עקב קשיי תחבורה. החזרתי היום את הכרטיסים למשרד הכרטיסים קלעים והם היו ממש בסדר וזיכו את כרטיס האשראי בכל הסכום. איך שהגענו למשרד, אחת העובדות שם יצאה החוצה בריצה מטורפת וחזרה עם שתי בחורות שיצאו מהמשרד בדיוק כשאנחנו נכנסנו, מסתבר שהבנות רצו עוד כרטיס אחד למצדה אך הכרטיסים נגמרו והבנות זכו ברגע האחרון וקנו את הכרטיס שלי

glitter8

New member
אם עוד לא קנו אותו

בסוף יש מצב שניסע באוטו שלי עם שרית עמרי ורונן...אוף איך הכל התחרבש ...אולי תשיגו כרטיסים ותבואו?

popikon23

New member
בעיית התחבורה עדיין עומדת בעינה

ואליה התווספה בעיית המחסור בכרטיסים. לא נורא- אני מאמינה שאחרי הסיקורים שלך ושל דודי + כמה תמונות אני ולילך נחזור לעיניינים

alti26

New member
אגיב הפעם יש כמה דברים שרציתי להגיד

ראשית הייתי מבועס שנתתי תגובה שלילית לעומרי מקווה שאתה סולח לי עומריקי לי עש תמיד את הרצון לעזור לכל אנשי הפורום !!!! באם הבנתי נכון אתם הסתדרתם שזה הדבר האידיאלי ושרית וענבל בסוף מגיעות אז זאת אומרת שיהיה שמח על המצדה .חנית מחר נוסעת לים המלח בצהריים ושלי והילדים כבר שם אז יאללה מצדה קיץ 2006 תצא לדרך . נכון זה מעט לאחר יום כיפור אך אני מרכין ראשי ומבקש סליחה מעינבל שבאמת אני מחבב אותה וקראה אותי לא נכון בזמן האחרון אז בואו נתכונן למרתון סיקור ערכי מצדה קיץ 2006 ותמונות למחביר דודי אלטמן

romens

New member
גמרו הכרטיסים=[

זה לא פייר עד שסוף סוף הסתדרנו עכשיו אין כרטיסים!! נקווה שזה יסתדר איך שהו..........

glitter8

New member
עידכון בוקר

המצב הוא כזה- כרטיסים יש- שניים. אבל לבעלי הכרטיסים אין איך להגיע אז בסיכום שהיה לי עם עמרי, לאור מצוקת כרטיסים קשה,!!! ולאור אירגון ההסעה שלא יצא אל הפועל בזמן, וגל הביטולים שהתעורר בעקבותיו, סוכם שעמרי יעביר לי את ההזמנות שלו להופעה הנוכחית ובקיץ, בהופעה הבאה אני אארגן לו שני כרטיסים בתמורה. וכך הכל יבוא על מקומו בשלום. זה המקום לציין, שלמרות שבהופעה הקודמת שרית ואני ארגנו הסעה,לכל מי שהיה מעוניין, אנחנו לא מבטיחות שככה יהיה בכל פעם שתתקיים הופעה במצדה. מי שמעוניין להגיע להופעה, שידאג לעצמו להסעה או שיארגן הסעה לכל הפורום. היה לי חשוב לכתוב את הדברים בצורה ברורה בפורום כדי שלא תקרה פרשת בחונטוס בשנית. כמו כן, נכון לרגע זה, שרית סיכמה עם ששי שאם יהיו ביטולים אז נקבל את הכרטיסים. מועדים לשמחה!

למעלה