היי כולם

liatata

New member
היי כולם

יש משפט כזה שאומר "אל תפריע לעצמך להיות מה שאת יכול להיות " ניסחתי גרוע אבל זה בערך המשפט .. מישהו מכיר ויודע מה הנוסח המדיוק ? ומה אתם חושבים על האמירה?

ע ו פ ר ה

New member
היי

ניסחת נפלא וזה הנוסח שאני מכירה: "אל תתן למי שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות". הוא גם מופיע אצלי בכרטיס. אני חושבת שזה משפט ענק. שנה טובה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

liatata

New member
וואו , תודה רבה ....

הפעם הראשונה שנתקלתי במשפט הזה היה לפני כמעט שנתיים , כשהייתי בכיתה י' ... אני פשוט לא אשכח את זה. יצאתי בבוקר מהבית לבית הספר ואז ראיתי מדבקה על אוטו עם המשפט הזה והרגשתי כאילו קיבלתי סטירה , ממש ניעור כזה . ומאז אני כל פעם מגשימה אותו עוד טיפה . עד שאני לא אתן לעצמי להפריע לי להגיע לגדולות , רק בגלל בעיות אופי כמו ביישנות למשל ... משפט ענק ... ענק ...

טוב בגדול אני חושבת שזה מדבר לכולם

כי בכל אחד יש (בין אם מעט ובין אם המון) נטייה להרס עצמי. אישית, אני מרגישה ש - למרות שלא הכרתי את המשפט עד לעצם רגע זה- הוא פשוט מנסח את מה שנלחמתי להגשים כל חיי, להיות מה שאני יכולה... ועדיין במלחמות, אבל בסוף הטובים ינצחו

ע ו פ ר ה

New member
בוקר שבת אחד

לפני כשנתיים, יצאתי לבדי לבקר את הבן בבסיס חיל הים בחיפה. זו נסיעה של שעה וחצי עד שעתיים לכל כיוון ותמיד אני נרגשת לפני נסיעות ארוכות שאני הנהגת של עצמי. היתה שעת בוקר מוקדמת ונעימה ולפני נסעה מכונית ישנה ועליה מדבקה עם המשפט הזה. תוך כדי נסיעה רשמתי אותו ואמרתי תודה.
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

יעל :-)

New member
גם מכירה

אני מכירה את זה בנוסח שעופרה רשמה. ובמקרה גם אצלי זה מופיע בציטוט בכרטיס כבר זמן מה, כי אני פשוט אוהבת את המשפט הזה. במקרה אני קוראת ספר בנושא אימון אישי ומדי פעם מופיעים בו ציטוטים. שם זה הופיע בניסוח קצת אחר: "אל תאפשר למה שאתה לא יכול להפריע למה שאתה יכול" (ג'ון וודס) זה תמיד מאותת לי ברגעים שאני עומדת לעשות משהו, ואז פתאום חולפת לי מחשבה של "אה.. אני מכירה את עצמי, אני לא אצליח" וכדומה. רגעים של הסקת מסקנות על העתיד מתוך העבר. בגלל זה מאוד אהבתי את המשפט הזה... יש בו הרבה.

למעלה