היי כולם

M o t t i

New member
היי כולם

מדהים למצוא פורום כזה, לא מזמן השאלתי מאחי שסיים את התיכון ספר לימוד ערבית למתחילים (אל-ערביה) ואני מתקדם היטב וממש נהנה מכל רגע ורגע בלימוד ערבית, ערבית באמת שפה מאוד קשה אבל בהחלט מאוד מעניינת. בכל מקרה, אולי אתם מכירים חנות במרכז הארץ שמוכרת ספרים בערבית? אני מתכוון לספרים רגילים לחלוטין, כמו ספרים בחנות ספרים של סטימצקי כדי שבשלב יותר מאוחר אוכל ללמוד הרבה מקריאת ספרים.

EastGirl83

New member
יש לי רעיון בשבילך...

אני אישית התחלתי להזמין ספרים דרך ibook - אתר להזמנת ספרים והשירות שלהם מעולה... את המילונים בערבית אני הזמנתי דרכם, ותוך חצי שעה הם יצרו איתי קשר במיילים ואחרי יום - יומיים קיבלתי את ההזמנה שלי.... כמובן שאני בעד לטייל ולחפש בחנויות (חולה על קניות) אבל כשחם ומזיעים... למי יש כוח.... תנסה את האתר שלהם...

M o t t i

New member
ניסיתי...

ניסיתי באתר שלהם www.ibooks.co.il עם מילת חיפוש "ספרים בערבית" והמנוע החיפוש הניב בערך 290 תוצאות, זה בהחלט נחמד ומגוון (مُلَوَّن
) אבל הייתי רוצה לדפדף קצת בספרים ולעיין קצת לפני שאני קונה ואני בטוח שישנם חנויות לספרים בערבית במרכז הארץ, רק צריך לדעת היכן למצוא (חשבתי על עיר יפו, אולי אפשר למצוא שם חנות ספרים?)

f r e e b i r d

New member
מגוון :)

זה منوّع זאת מילה מקובלת יותר מ- ملوّن במרכז אני חושבת שאפשר למצוא ספרים, בחיפה יש חנות ספרים מהממת שנקראת "מכתבת כל שי" مكتبة كل شيئ שנמצאת ברחוב המגינים בעיר התחתית בנצרת יש חנות ספרים גם כן טובה מאוד שנקראת ספדי (מחירים מוגזמים יחסית) גם בכל כפר בטח תמצא- נהוג למצוא בכל חנות לאמצעי כתיבה قرطاسية. רעיון אחר, למה שלא תירשם לספריה עירונית ותוכל להשאיל משם ספרים, אבל בזה אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מהמרכז אגב אחלה פורום יש לכם

יש ביפו

קודם כל חנות הספרים ובית הקפה "יאפא" ברח יפת, יש שם מבחר גדול. ויש גם קצת ספרים בסטימצקי בשד' ירושלים במתחם חצרות יפו.

f r e e b i r d

New member
וואלה

תודה, לא ידעתי הפרסום בפורום ערבים עובד מסתבר :) קמאן שווי אל כול רח יג'י ונעמל הדא אל פורום מוסתעמרה לפורום ערבים

aymanzt

New member
ועוד תזכרו מי הפנה אותכם לכאן

ונסיך.. נכון שיש פורום ללימודי ערבית?

למעלה