היי כולם =]

Ben Dor

New member
היי כולם =]

חדשה פה... בת 16.. אני גולשת גלים וטיפה רוח התחלתי לרכב על אופניים ואני צוללת החלטתי לנסות טיפה תאוויר אחרי הים והאדמה... רציתי לשאול...כמה עולה לעשות קורס בצניחה חופשית (נראלי ממש מעפן לעשות עם מדריך) ובכלל מה הולך בקורס הזה... לשאול אם שווה לעשות את זה נראלי דיי מעפן... שיהיה לכם יום מדהים!

danmordechay

New member
אז ככה

אם אהבת גלישה וצלילה אז את הולכת להתאהב מחדש...
בקורס את תלמדי תיאוריה של עולם הצניחה (על המצנח, תקלות, תפעול, על הגוף שלך בנפילה חופשית ועוד...) ולאחר מכן תבצעי כ-8 צניחות בהם המדריכים תוך כדי נפילה חופשית ימשיכו ללמד אותך דברים. בקפיצה האחרונה את כבר צונחת לבד :) אז יאללה לצנוח: 2 מועדונים פארדייב - www.paradive.co.il סקייכיף - www.skykef.co.il תהני!

nudnikim

New member
זהו שלא..

דן אתה באמת חמוד, אבל לא קראת בין השורות? לא שהילדונת לא מגניבה אלא שזהו.. היא ילדה... 16 לא מספיק.. 17, זה המספר! אז או שתחכי שנה ותעשי קורס או שתתפשרי על המעאפן... (שדווקא יכול להיות מאד מגניב אם מפסיקים לנסות להוכיח שהכל קטן עליך..)

danmordechay

New member
אם אני לא טועה

קורס צניחה מותר בגיל 16 באישור הורים... השותף שלי עשה את זה לפני כמה שנים אז זה שווה בדיקה... בהצלחה!

Ben Dor

New member
אני עדיפה לחכות

שנה ואז לעשות תקורס... נראלי ביזבוז של כסף אם אני מתכוונת לעשות את הקורס... (הקורס שאני יעשה מהכסף שלי...אם לא בכיף הייתי עושה עם הדרכה =])

למעלה