היי כולם.

shovaly23

New member
היי כולם.

אני שובל ירושלמי,המאנייק שזה בהופעה פרטית של כנסיית השכל בבית בעבר. האמת שמזמן רציתי לכתוב כאן בפורום ולהשתתף,אבל מסיבות כאלה ואחרות זה לא יצא. אז עכשיו אני כאן לשמחתי,ואני מאוד ישמח להשתתף בפורום. במידה ואתם מעוניינים אני ישמח להעלות לכאן תמונות מההופעה שלהם אצלי. שבת שלום.

IkMfNiY

New member
כן, כן, כן ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אכן מניאק :) סתם, שים תמונות ^^ יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני שונאת אותך!

לא סתם סתם
אני סתם מקנאה :X ברוך הבא לפורום
נשמח מאוד לראות תמונות ^^

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאאאא!! איזה כייף!

הם עשו לך הופעה אקוסטית! ואוו! [רן עם בס אקוסטית
]. כמה זמן הייתה ההופעה? מה הם שרו? יש לך עוד תמונות?

shovaly23

New member
תשובה.

ההופעה הייתה במשך שעה. הם שרו שירים מהדיסק "ידיים למעלה" וגם מ "קח שירים". אחרי זה הם שרו שירים שביקשתי כמו "השיר מהגן","קאנחה ואחדא" בעברית ו"למאיה יש אקדח". ויש לי בסביבות 200 תמונות מאותו היום כולל וידאו.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תמונה יפה ../images/Emo99.gif

אחלה תמונות! תעלה עוד

../images/Emo110.gifאההה איזה כיף לך!!!!!!!

אבל מה זה לא היה מוזר שהם פשוט באו אליך לבית ועשו הופעה??? כאילו מה.. דפקו בדלת, ישבו קצת ואז שרו? והבאת הרבה אנשים?

shovaly23

New member
אוקיי אז ככה.

בוקר אחד התקשרו מחברת NMC והודיעו לי שאני האיש שהוריד את השיר ה 20 אלף באתר,ושזכיתי בהופעה פרטית בבית של כנסיית השכל. האמת שבהתחלה חשבתי שזה איזה מתיחה או משהו בסגנון. ואז התחילו הכנות לקראת זה,היו אצלי בבית בחור (מיתר קוטלר) ובחורה בשם ליאת מ NMC ועשו את התכנונים,ואחרי שבוע הופיעו כנסיית השכל. היו המון המון אנשים,חברים טובים,משפחה,וגם במון מהתקשורת,ערוץ 2,רשת ג',גל"צ. כמו שכתבתי למעלה,ההופעה הייתה במשך שעה,והיה ממש ממש נחמד,לא כל יום זוכים להופעה פרטית,זה חוייה מסוג אחר. האמת שדיי הייתי בשוק,הלם מכל העניין,פתאום הלהקה שאתה שומע בדיסקים יושבת אצלך בסלון ושרה.

למעלה