היי כולם!!!

ורד18

New member
היי כולם!!!

חזרתי אתמול בלילה מטיול שמינסטים של המופים להרי אילת ואילת . טיול של ארבעה ימים- היה פשוט מדהים!!! ממש אבל ממש נהנתי ופשוט היה חבל על הזמן!!! אתמול בערב הייתה עצרת תנועתית לסיום הטיול והיו בה כל השכב"ג (שכבה בוגרת י´ י"א וי"ב) מכל הארץ (אני מחיפה) בדימונה והייתה הופעה של הקרוואן (הלהקה של הצופים ששני חברים ממש טובים שלי נמצאים בה והיו יחד איתם כל החופש בארה"ב להופעות) ואח"כ הייתה הופעה של מוניקה סקס שהיו לא משהו והם היו גם מסוממים ושרו ביצוע מזוויע לשיר של קיילי מינוג. חוצמזה היה מדהים, ממש נהנתי וזה עשה לי את חופש חנוכה!!! עכשיו נשאר ללמוד! ודרך אגב לפני שבוע אח שלי חזר מארה"ב וקנה לי דיסקמן ליומולדת ואני פשוט שומעת כל הזמן מדונה!!! בייב יי ורד!

MadonnaFan

New member
הי ורד!../images/Emo13.gif

נייס טו סי יו! אני שמחה שנהנית. אני כל החופש למדתי.
בכל מקרה, תתחדשי על הדיסקמן... אני ואחי קנינו ביחד, כל אחד גמר את החסכונות שלו (הוא בצבא
) ועכשיו יש לנו דיסקמן... היום בנסיעה אורכה מאוד עשיתי טריפ על ריי אוף לייט... לפעמים אתם מרגישים שמדונה היא ממש כמו סם? ד"א, אני די מחבבת את מוניקה סקס, לפעמים... ביצוע לקיילי מינוג?!?! אז סבבבבבה שנהנית ויותר סבבה שחזרת! מעין

ורד18

New member
תודה!

דבר ראשון אני ממש מבינה אותך כי לי כשיו יש המון ללמוד במעט מאד זמן בגלל שיצאתי לטיול ואני לא ממש בטוחה שאני אספיק לעשות משהו!!! חוצמזה אני ממש שמחה שאח שלי קנה לי את הדיסק-מן כי הוא גם ל-MP3 וזה מעולה כי ככה אני אוכל לשמוע הרבה יותר שירים! ובקשר לביצוע של קיילי מינוג- זה היה פשוט מזעזע ואם כל החיבה שלי למוניקה סקס ההופעה שלהם הייתה פשוט לא משהו אבל אני מתארת שאחרי שאתה רואה הופעה ברמה פי 1000 יותר טובה (מדונה) אז הכל נראה לך פחות רציני אם את מבינה למה אני מתכוונת! ביי בי! ורד! ודרך-אגב התמונה שצירפת פשוט מהמהמת מאיפה היא?

MadonnaFan

New member
התמונה היא מאבסולוט מדונה.

בטח הכירת את גלריית התמונות המפורסמת של M&E. הם עברו לאתר אבסולוט מדונה, ועכשיו זה האתר הכי טוב ברשת... אבל אני חושבת שהם סגרו "לרגל שיפוצים" את הגלרייה. תבדקי. מעין

היי גם אני הייתי בדימונה!!

אני משבט "דן" בבת-ים :) מאיזה שבט את?? את שמיניסטית? כי גם אני!! ניסן שהשתתף בקרוואן 2001 הוא בן שכבה שלי ואני נסעתי מבת ים עד דימונה רק כדי לראות אותו.. לא הייתי בטיול, אבל שמעתי שהוא היה מטורף! שרית

למעלה