היי כולם :)

Matan5

New member
היי כולם :)

אז ככה...
אני יודע שזה לא מתאים לבקש פה "עבודות בהזמנה", אבל זה למטרה טובה! אני מחפש ציור שיהפוך בזמן כלשהו לקעקוע. חיפשתי ברשת ולא מצאתי מה שרציתי. אני מחפש משהו בסגנון ציורי הפנטזיה, מלאכית או אבירה\אישה ערומה או לבושה בסדינים, עם שער ארוך גולש על החזה, לא בוטה אלא ביישנית או מסתורית, שתעמוד ותחזיק מאזניים ביד קצת מורמת. יש סיכוי שתענו לאתגר ובזמנכם החופשי....?
אולי תראו בזה פרוייקט חדש? "תחרות" לציור ע"פ הבקשה הספציפית הזו, ובסוף גם אקים לכם גלריה!
מצפה לתשובה, תודה מראש!

שלום וברוך הבא!../images/Emo39.gif

קודם כל, להגדרי את הקעקוע שלך מטרה טובה, ועוד לבקש מאיתנו לעשות על זה פרויקט זה קצת מוגזם. מציעה לך לפנות לפורום פירסינג וקעקועים, בטח יש שם מישהו שיוכל לספק לך את הסחורה. ואגב - אנקדוטה קטנה - בשביל להכריז על פרויקטים ותחרויות יש פה מנהלת פורום. בבקשה מראש. אפרת

Matan5

New member
אהלן אפרת ../images/Emo20.gif

כמובן שלא הצעתי פרוייקט... זאת הייתה בדיחה (לא מוצלחת כנראה
) דווקא חשבתי שמישהו פה ישמח לעזור.. אחרי הכל אני בסך הכל מחפש אומן שיצייר לי קעקוע, לא למטרות רווח או פרסום, אלא לעטר את גופי! :) פורום קעקועים ופירסינג לא ממש עוסק בזה ויש שם אנשים שעשו קעקועים ומבינים בתחום, אבל כמו שאת רואה אני מחפש בפורום אומנות, כי אני מחפש דבר ראשון את הציור, שזה הדבר הכי חשוב בעצם. אשמח לקבל עזרה, מכל אחד, גם ממך...
סליחה אם גרמתי לבלאגאן או עשיתי משהו לא בסדר. (לא במתכוון)

Matan5

New member
זה בדיוק הקטע -

שלא. יש שם כל מיני בחורות וגלגלות ודברים מגעילים שממש לא מדברים אליי, ואני מאוד רוצה את המשהו הספציפי שתיארתי.. אני מבין בעניין התשלום, פשוט חשבתי שיהיה פה מישהו שלא יהיה אכפת לו לצייר את הציור הזה להנאתו (הרי זה הכיף שלכם...! :)) ולקבל את הבמה הכי טובה בעולם, על גוף של מישהו! :) בכל אופן אני רואה שזה לא הולך, אני יחפש אנשים מוכשרים מהאזור שלי ולא באינטרנט.. אבל בכל זאת, אם מישהו רוצה, תגידו...... תודה תודה תודה מבחינתי השרשור הזה הסתיים...:) שוב תודה :)

optimuos

New member
לי אין בעייה , אני הייתי מקעקע פעם

רק תתאר לי את הציור ואני ינסה , לגבי תשלום , פשוט שלח תמונה של הקעקוע שיהיה עלייך ומבחינתי זה בסדר :) אז תהיה בקשר ואל תתקעקע במקומות לא מוכרים !!!

Matan5

New member
optimuos ---->>

התיאור שלי נמצא בהודעה הראשונה שכתבתי בשירשור הזה... אתה יכול ללחוץ ולראות. אני ** מאווווד ** ישמח אם תשרבט משהו, אל תבזבז מזמנך עבור זה, רק אם יש לך זמן פנוי ואם זה כיף בשבילך. אני חושב שמצאתי שניים שמהם אני יבחר אחד, שניהם פשוטים של מאזניים, אולי אני יעלה אותם הנה מתישהו.. תודה :) נ.ב - אם היית מקעקע פעם.. אפשר לתת למקעקע ציור מודפס על נייר רגיל והוא יעתיק אותו בדיוק?

j7

New member
בנוגע ל...

אחרתי או שיש לי עוד סיוכי.. אין לי סורק אז אם אני עדיין יכול לתרום משהו אני אנסה לסדר משהו.. רק תגיד לי אם יש עוד טעם... לקעקוע שלך הכוונה... j7

למעלה