היי כולם

ls dm thc

New member
היי כולם

איפה אני יכול לראות/לקרוא את המילים של האלבומים של הפלויד? תודה

datu

New member
הנה ../images/Emo92.gif

זה יכול לעזור: http://www.lyricsfreak.com/p/pink-floyd/ תעשה חיים...

זה לא אתר כל כך טוב

יש שם טעויות בכמה שירים. אני מעדיף להיכנס לגוגל ולכתוב שם: פינק פלויד ו<שם השיר> ולירקס, יעני לא להסתמך רק על אתר אחד, אלא אם הוא אמין במיוחד!

לטעמי, המקור הכי אמין למילות השירים

הוא הקובץ שערך אחד הפלוידולוגים (שמו פרח וכו') ומופיע ב-A Fleeting Glimpse. ניתן להורידו ולהתקין במחשב. הוא הוסיף פה ושם גם הערות על מקורותיהם של ביטויים ומילים שונות.

אד פול (Ed Paule)

עכשיו נזכרתי: הנ"ל כותב ספר על המקורות הספרותיים של שיריו של סיד בארט. בזמנו, הוא העלה ל-Spare Bricks ניתוח מאלף של Matilda Mother, ורמז שעוד נמצא באמתחתו, אבל הוא לא מפרסם כי הוא שומר את זה לספר שיוציא. פה ושם הוא העלה ניתוחים נוספים, שהיו פשוט מרתקים (חלק הבאתי גם כאן בפורום). אם יש ספר על הפלויד שאני מחכה לו - זה הספר.

holo

New member
מה הקטע אם הכל כתוב בחוברות

שמצורפת לאלבומים? הרי הלהקה צירפה את המילים לכל דיסק, לא? אז איזה טעויות יכול להיות כבר..

הטעיות הן באתר שהביאו למעלה

בשיר WYWH: Blue skys from pain => skies ובשיר SEE-SAW יש מלא טעויות: http://www.pink-floyd-lyrics.com/html/see-saw-saucerful-lyrics.html וזה מה שמצאתי עד עתה. לא מומלץ להסתמך על האתר הזה. וציף לא מצאתי את הקובץ המדובר!

Shakty

New member
אגב שמת לב למילים שלו לגברת נובס ?

Mademoiselle Nobs (Waters, Wright, Mason, Gilmour) Oh Yeah Oh, that feels good Oh Yeah, a little higher Rick There you go, you got it Oh Yeah We should do this more often Oh Baby This is great Oh, I really like the mood music you've selected Oh yeah And Rick, one thing before you leave: How do you feel? [I'm not fluent in dogspeak. So I've done my best interpretation
]​

אמממ... אמממ....

זה לא המילים האמיתיות |מסמיקה| אלו "מילים" שאד פול הוסיף לקטע, מדמיונו הפרוע. |מסמיקה עוד יותר| בטעות העליתי אותן בדיון על הקטע |מסמיקה עוד יותר מזה|

Anuerysm

New member
יש בו חיסרון

שאין בו אלבומים יותר חדשים מפיינל קאט

למעלה