היי כולם!

adidas151

New member
היי כולם!

אז ככה...אני אציג את עצמי... אני עדי לוי...עברתי השנה קורס משצים דתיים במחוז ירושלים... אממ...נחמד אם תכירו את עצמכם...

אה עדי ברוכה הבאה

יקירתי... שמי סיון משה משצית משנת 2003 עברתי והדרכתי קורס דתי במחוז עכשיו אני כבר שייכת לחילוני אז לצערי לא יצא לי להכירך אולי מינתי אותך לא יותר מיזה... בקיצור בובה ברוכה הבאה תביאי עוד חברה לכאן והכי חשוב ל מ א מ י

שלום עדי

היי עדי שמי דור קירשנר ועברתי קורס חילוני 2004 וגם קורס סיון 2005 כבוד!!! אני ממחוז ירושלים וגר במודיעין (אם את לא מכירה זה בדרך מירושלים לתל אביב). וזהו, תמיד נחמד לפגוש עוד מש"צ.

adidas151

New member
אהה...אז את סיון....שמעתי עליך

רבות...ודברים טובים...חח...נעים להכיר!

clyps

New member
שלום../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

דבר ראשון
ראית שיש פיל?! ולענייננו: אז ככה, אני שיר, סיימתי קורס חילוני 2005-מחוז מרכז.. כרגע מש"בית בתל מונד.. ועוד שנה... יש מצב שאהיה אפילו מש"בית בתל מונד.. נעים להכיר
שיר
.

y a r d e n 8

New member
אממ שיר?!

את משבית בתל מונד ועוד שנה את תהיה משבית בתל מונד? אוקיי.. חח סתם הסכמנו שאין דבר כזה משבים..

תגידו כמה שאתם רוצים

שאני קטנונית אבל אני פשוט לא יכול יותר! אני צריכה להסביר כמה דברים חשובים! פשצ=לפני הקורס משצ= שנה שלמה אחרי הקורס משב= רק שיש מחזור מתחתיו שעבר קורס הוא הופך למשב! אין דבר כזה משב בשנה הראשונה לפעילות כי אתם המשצים הטרים את יכולה להיות משצית של פשצים אבל ממש לא משבית אם עברת תקורס עכשיו... זתומרת השנה... אז אל תקחי את זה בצורה קטנונית אלה בצורת ידע!

clyps

New member
חח אני ממש לא לוקחת את זה ככה..

דבר ראשון תודה על ההסבר
(בלי טיפת ציניות) ודבר שני, אם אנחנו מחזור ראשון מה זה אומר??

שאתם משצים אל תזררזו

את תהליך הגדילה שלכם מנסיון ה כ י כיף להיות הקטנים יש הכי הרבה יחס! עכשיו אני בוגרת והקורס שלי כבר לא מעניין אפחד תהנו מתואר המשצ שנה הבאה תהנו ממשב., הבנת?

clyps

New member
../images/Emo45.gif

ואם את רואה את זה- אז שבת שלום!!!
שיר
. (היום קורינה!
)

למעלה