היי כולם..

MetalSinagouge

New member
היי כולם..

אני לא בטוח שזה באמת ה-פורום המתאים אבל יש לי מס' שאלות בקשר לטרמינולוגיה בעסק הזה. יש הבדל בין מאגיה לכישוף? בין מיסטיקה לתורת הנסתר? במה ומאילו בחינות יועיל לי מסע אסטרלי (שהבנתי שיכול להיות מושג באמצעות חלום צלול או סמי הזייה)? זה הכל בנתיים.

EvilFlame

New member
אממ מסע אסטראלי

יכול לעזור לך לדבר עם ישויות שונות אגב שלחתי לך לפני כמה ימים הודעה בפרטי שקשורה לענין עם אתה זוכר.. עם אתה עושה את זה בזמן טקס אז אתה פשוט במקום לבזבז יותר מידי חומרים במציאות יכול לבצע טקס שם (זה לפחות דעה של כמה אנשים ולא של כולם) וכו'.. ואתה גם פשוט יכול לנוח מהעולם הזה מעט במסע אסטראלי.. קצת להתבודד או להיות עם ישות מסוימת.

MetalSinagouge

New member
ממ כן אני זוכר :)

אבל אני עכשיו קצת נעצרתי בקטע עם המאגיה וכו'. מה שכן הייתי רוצה לקיים זה ריטואל ג'אסט פור פאן, להקים מעין הלפייר קלאב סטייל מה שהיה באנגליה במאה ה17. עכשיו אני יותר מנסה להתחבר יותר לתורת הנסתר בכלליות. אגב, אתה יודע האם במסע אסטרלי אני יכול ליצור קשר עם אישיות אחרת בחלומה? נ.ב שמעתי שחלומות צלולים הם די מעייפים מבחינה פיזית, אתה בטוח שניתן לנוח שם?

EvilFlame

New member
אמממ

לנוח מהעולם לא פיזית.. אגב אני לא עושה את זה בשינה אני עושה את זה בזמן שאני ער שזה יותר מעייף אני חושב. אבל זה כיף.. אגב תקיים ריטואל ג'אסט פור פאן למה לא :p תחכה לYULE ב22 לחודש זה בערך תעשה את זה חגיגי XD. בקשר לליצור קשר עם אישיות שחיה בעולם הזה דרך חלום? אין לי מושג לא ניסיתי,יכול להיות אבל אני לא יודע.. אגב עם תקים קלאב אולי אני אקפוץ לביקור לראות מה הולך שם :p

CAT4

New member
יש הבד

יש הבדל בין מגיה לכישוף מישטיקה היא תורת הניסתר ככה שאין הבדל בניהם ומסע אסטורלי לא חייבים לעבור בזמן שינה ( אני עובר אותו בזמן ערנות מוחלטת ) חומר ניתן למצוא ברחבי האינטרנט בתרים בנוסא דוגמת " בית הרוחות "

Diableror

New member
../images/Emo67.gif

אם אתה לא רוצה לחטוף מירון,כדי מאוד שתקפיד לכתוב "מסע אסטראלי" ולא אוסטרלי/אסטורלי/פסטורלי וכיו"ב
ואתרים בנוסח "בית הרוחות" הם המקום הטוב ביותר למצוא בו שרלטנים,לא חומר אמין וטוב(ואם תמצא שם חומר אמין וטוב,הוא בדר"כ מועתק,וגם לא בצורה הטובה ביותר). מאמר על מסע אסטראלי תמצא כאן- http://www.magick.co.il/mystics/astral.htm וכאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=122&a=3439&c=485&sc=0&ssc=0 Diableror

MetalSinagouge

New member
מודה לך על העצה והקישורים ../images/Emo13.gif

גם לא מצאתי שם שום דבר על מסע אסטרלי. מהאתר מג'יק קיבלתי את הרעיון שהמסע ייעשה בשעה של חלום צלול, כאשר החולם בוחר לעשות בחלום משהו יותר עמוק מלעוף או לרכוש לעצמו דברים שישיג רק בחלומות :)

CAT4

New member
בעני זה הכל

עניין של הגדרה ברגעה מוצאים מוסג ןמצמיד לו מילה כל עוד כולם מבינים מה עומד מאחורי המילה הזו זה בסדר

Diableror

New member
"בעיניך" זה יפה

אבל ברגע שאתה כותב בפורום ציבורי,אתה צריך לשכוח מפלצפנות שכזו,אם אתה רוצה שיבינו אותך. Diableror

RainBird

New member
...במיוחד אם במילים הפשוטות כבר יש לך שגיאות כתיב מזעזעות. (במשך למילים של אור לcat4)

MetalSinagouge

New member
אז זהו שבדיוק עכשיו...

מצאתי איזה אתר שפקד עליי לבהות באיזה עיגול כתום למשך כמה שניות ולא הרגשתי כלום האמת (בניגוד למה שנכתב שהייתי אמור להרגיש). עכשיו אחפש בבית הרוחות איזה משהו. באשר לאגודה אני מקווה למשהו שיקחו בו כל המינים ומטרותיו יהיו די חומריות, קשה להאמין שמישהו בעולמנו יצטרף למה שיש לי בראש :) אגב, התואיל להסביר לבנאדם ש'חגי הכישוף' היחידים שהוא מכיר הם האלווין, וואלפורגישנאכט, וימי השוויון בין היום ללילה מה זה היול?

PurpleFilth

New member
מסע אסטרלי

ההסבר כי טוב שאני מצאתי לו, נמצא בספר "ורוניקה מחליטה למות" של פאולו קואלו. (יסלחו לי חברי הפורום על כך שאני תמיד ממליצה על פרוזה ולא על ספרי מאגיה). חוצמזה, אתה יכול לקרוא את שאר הספר, אבל לא ממש כדאי לך, זה ספר מחורבן.מסע אסטרלי מאצעות חלום צלול? לא שאני שמעתי על זה. אבל לי אישית יותר קל לנתק את התועדה מהגוף בעת אורגזמה. טרמינולוגיה (אנא תקנו אותי, אני בטח טועה) - מאגיה: שימוש באנרגיות וב- state of mind על מנת לגרום לשינוי בעולם המוחשי. כישוף: סוג "ארצי" יותר של מאגיה, בו נהוג להשתמש בחמרים פיסיים, טקסים, מכשירים ותבלינים שונים. מיסטיקה: מוזרויות שנות כגון ניבוי עתידות, תקשור עם מתים, ואמונות טפלות שונות תורת הנסתר: אם אני לא טועה מושג שהגיע מהיהדות והקבלה (יודעי ח"ן) שמתייחס לקשר בין האדם לרוחניותו, או לאלוהיו. (גם אם מה שכתבתי למעלה היה בליל עצום של שטויות, לפחות תדעו שהשקעתי נורא) בהצלחה.

ToryMaster

New member
נמ

בחיים, אבל בחיים אל תתייחסי לספר כ"ספר מחורבן", בעיקר לא בפומבי, בעיקר לא בפורום שהמנהלת שלו ניהלה ויכוחים אינסופיים על למה היא ממש אוהבת את קואלו.

PurpleFilth

New member
קבלי את התנצלותי,

אני מנסחת את עצמי מחדש: "חוצמזה, אתה יכול לקרוא את שאר הספר, אבל אני לא ממש מציע לך, מדובר בספר ובסופר שאני אישית לא ממש מעריכה." הפורום אולי שלך, אבל טעם ספרותי הוא של כל אחד. אני לוקחת חזרה את הבוטות, אבל הכוונות שלי בעינן.

ToryMaster

New member
תודה, בבקשה.

אני אגב מוצאת שספרי פרוזה נותנים לי יותר מעיון.

למעלה