היי כולם

hagrid23

New member
היי כולם

כמו שאתם רואים, או לא
צימצמתי את כמות הגלישה שלי(ואני מעשן יותר בגלל זה
) אבל רק תדו שאני משתדל להתעדכן במה שקורה כאן, ואפילו הייתי בצ´אט עם כמה מהאנשים כאן. הצלחתי למלא את הזמן בדברים יותר חברותיים ושמערבים בהם יותר מציאות, אבל לבי עמכם.... ומכיוון שאתם האנשים היחידים שאני מכיר פה יש לי שאלה שהיא ממש לא קשורה לנושא(מצטער אימג´ין) ואם תוכלו לעזור אודה לכם. כשאני מעתיק מסמך בעברית לתוך הוורד, הוא כותב אותו הפוך באותיות עבריות, לדוגמא כלב=בלכ. ניסיתי לשנות קידוד של האתר וזה לא עזר לי.... אם תוכלו לעזור, אני כאן תודה מראש ושיהי לכולנו חג שמח ושקט אוהב את כולכם

היי הגריד, מה אנחנו עושים פה, תגיד

לי, במקום ללכת לישון... אנחנו נורמליים לדעתך?

e-magine

New member
האגריד, מנצל את ההזדמנות

להסביר משהו. אני לא אוסר "אוף טופיק" אתה חבר בפורום כלומר משתתף בדיונים בו, ולכן חשוב לי שיהיה לך גם נח ונעים להיות כאן. מה שאני רוצה להבהיר הוא שאני מתנגד לכך שהפורום יהפוך לפורום דיונים חפשי. קשה לי להגיד כמה בתוך התערובת הזאת יכול להיות אוף טופיק, אני פועל לפי החוש, כמו שף שמטבל את התבשיל שלו. אני כן אתנגד שיהיו חברים, נחמדים ושנונים ככל שיהיו, שיבואו רק בשביל אוף טופיק, כי כמו שאמרתי, יש פורומים אחרים מתאימים לזה. אני רק רוצה לציין שהיו כמה ימים שההודעות ממש רצו, אבל הרוב היה שלום ומה נשמע כזה, וחלק מהגולשים הוותיקים כתבו לי מיילים ונדמה לי גם אמרו בפורום שזה מפריע להם והם שוקלים לעבור, ולא רציתי שילכו כי חשבתי שהפורום עוזר להם וגם הם עוזרים לפורום, וגם לי. אז תרגיש בנח

למעלה