היי כולם..

ר י צ ל

New member
היי כולם..

מס' שאלות.. מה עדיף.. 1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות? 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד? 3. במיטה או בכל מקום אחר? 4. מעדיפים לפנק או להתפנק? 5. סקס פרוע או עדין? 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)? 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה? שיהיה לכולם בוקר מצויין!!!!!!!!!

הולמס 30

New member
תשובות

1. גם וגם (עבודה במקביל) 2. גם וגם (הראשון לא תמיד קיים, השני תמיד כיף) 3. גם וגם (גיוון וטירוף תמיד טובים - אבל למיטה יתרונות משלה) 4. גם וגם (להתפנק זה הכי שווה. ואם אני מחליט מה נחשב ל"לפנק" אז אין בעיה) 5. גם וגם (פרוע זה מעולה בשבילי - עדין גם טוב <אבל בשביל מישהו אחר) 6. גם וגם (שתנשק אותי בכל מיני מקומות - את הביסים אני אתן, אם היא תתנהג יפה) 7. גם וגם (גם וגם וגם וגם מלמעלה מלמטה מהצד בדטך ובסיבוב. וכל המרבה הרי זה משובח)

א פרח

New member
אז ככה

1. מס' פרנרים קבועים אלא אם יש אחד שהוא באמת פנומן במיטה. 2. סקס מאהבה. 3. בכל מקום גם במיטה. 4. גם וגם. 5. גם וגם. 6. גם וגם. 7. גם וגם. * הגיוון והשילובים הם כל העניין בסקס למה או, או הכי טוב לשלב חוץ מזה לפעמים יש מצב רוח לאחד ולפעמים לשני והכי טוב לשלב את הכל.

נוצתית

New member
אז ככה

1- עם פרטנר קבוע שאוהבים
2- סקס מאהבה 3- גם וגם 4- גם וגם 5- גם וגם 6- גם וגם 7- בן הזוג למעלה :)

emh

Member
עוד תשובות...

1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות?
קבועה עדיפה 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד?
גם וגם 3. במיטה או בכל מקום אחר?
עדיפות למיטה 4. מעדיפים לפנק או להתפנק?
גם וגם 5. סקס פרוע או עדין?
עדין 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)?
נשיקות 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה?
בנזוג למעלה, עם בת זוג למעלה היה לי ניסיון רע, אבל לא וויתרתי על הרעיון עדיין.

מממ...

1.קבוע. 2.ניסיתי גם וגם. השילוב הוא המנצח.
3.במיטה. למרות שלא יזיק לי לנסות גם מקומות אחרים
4.גם וגם.במקביל
5.תלוי במצברוח. 6.נשיקות......... 7.גם תלוי במצברוח.

איילת75

New member
מס' תשובות

1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות? סקס עם פרטנר קבוע רק אם זה מאהבה 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד? גם וגם 3. במיטה או בכל מקום אחר? במיטה ובכל מקום אחר (חוץ מבאוטו, ממש לא נוח) 4. מעדיפים לפנק או להתפנק? גם וגם 5. סקס פרוע או עדין? גם וגם 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)? נשיקות, נשיכות, מציצות, ליקוקים הכל הולך 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה? גם וגם איילת

סקר?..

1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות? קבוע. 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד? מעדיפה אהבה, אבל זה גם נחמד. 3. במיטה או בכל מקום אחר? קודם כל במיטה. 4. מעדיפים לפנק או להתפנק? גם וגם. 5. סקס פרוע או עדין? גם וגם..
.. 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)? נשיקות יותר. 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה? בנזוג למעלה.

lironbi

New member
התשובות שלי...חשוב מאוד!

1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות? קבוע 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד? אהבה 3. במיטה או בכל מקום אחר? קודם במיטה אח"כ נגוון חופשי 4. מעדיפים לפנק או להתפנק? לפנק 5. סקס פרוע או עדין? גם וגם 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)? גם וגם אבל בעיקר נשיכות...רררר 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה? אני למעלה
אוהבת לרכב.

daniella1980

New member
לונג טיים נו סרביי

1. סקס עם פרטנר קבוע או לשנות בקביעות? תמיד העדפתי מישהו קבוע ואיכותי על פני תחליפים זוטרים מזדמנים. 2. סקס מאהבה או סקס ממשיכה בלבד? אם יש רק אהבה בלי משיכה זה לוקה בחסר, אם יש רק משיכה בלי אהבה זה לוקה בחסר גם כן. הרי שהשילוב הוא המנצח. יש עונג בסקס פיזי גרידא, אך הוא משתבח בכמה דרגות כשיש תשוקה נפשית בנוסף. 3. במיטה או בכל מקום אחר? במיטה גדולה גדולה ונוחה. 4. מעדיפים לפנק או להתפנק? הפינוק הוא התפנקות וההתפנקות היא פינוק, במיוחד כשיש מעבר לפיזיקה בין השניים. 5. סקס פרוע או עדין? בוודאי גם וגם וגם וגם. אני חושבת שבכל מקרה עדינות לא יכולה לשרור עד תום כשהגירוי והתשוקה מתלהטים.. 6. נשיקות או נשיכות (ביסים)? נשיקות עדינות פרועות עזות ורכות, לפי הצורך:) 7. עושה לכם יותר בת זוג למעלה או בנזוג למעלה? אף אחד לא למעלה, שנינו ביחד בכל מיני דרכי התחברות מענגות.

למעלה