היי כולם!! אני חדשה כאן.. קוראים לי מיכל.. אני מקווה להשתלב כאן.. אז ביי לבינתיים.. מיכל
K kiti3 New member 25/10/05 #1 היי כולם!! אני חדשה כאן.. קוראים לי מיכל.. אני מקווה להשתלב כאן.. אז ביי לבינתיים.. מיכל
מ מאי כאן ממולך New member 25/10/05 #2 היי ברוכה הבאה..../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo109.gif ברוכה הבאה מאמי תשתלבי בטוח תתחלי לעשות בייסים בהצלחה לך..... מחר אני כבר שמה ת'מאומצים שלי חח
היי ברוכה הבאה..../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo109.gif ברוכה הבאה מאמי תשתלבי בטוח תתחלי לעשות בייסים בהצלחה לך..... מחר אני כבר שמה ת'מאומצים שלי חח
T the queen zohar New member 25/10/05 #3 כרובית../images/Emo168.gif אני זוהר ב.ט,ואני עצלנית מכדי לתת לך חוקים.אבל יש לי תעודה שמראה שאני יכולה להיות עצלנית
כרובית../images/Emo168.gif אני זוהר ב.ט,ואני עצלנית מכדי לתת לך חוקים.אבל יש לי תעודה שמראה שאני יכולה להיות עצלנית
מ מאי כאן ממולך New member 25/10/05 #4 כנסי.. מיכל תעשי ביסיים ושלחי לשד"חם->שירור דולי חדשות+הקפצה תציפו בהודעוץ ברוכה הבאה..
K kiti3 New member 26/10/05 #5 טוב.. הכנתי כבר דולי אחת.. אני בקרוב ישלח...... אני מתחילה עוד אחת.. ותודה לכולם!!