היי כולם

הלקוח

New member
היי כולם

הייתי שמח לקבל ממכם המלצות על מתווכים ( עדיף שמתמצאים גם בדירות לאוכלוסיה הדתית מבחינת אזורים דתיים ומפרט מתאים) היום עשיתי סיבוב בשדרת הקבלנים וכנראה שהגעתי סופית למסקנה שאין לנו מספיק לדירה חדשה. אנחנו מחפשים דירה 4 חדרים ( או 3.5 אם לא נמצא) באזור ה700-750 אלף. אצל הקבלנים הכל היה מ780 ומעלה וזה עוד לפני כל ההוספות אז.... דירות יד שניה נחפש באזור ה160-170 אלף דולר אז נשמח גם לשמוע על הצעות אם יש פה . ושוב, בעיקר מתווכים שיוכלו לעשות לנו 2 ימי סיור עם הרבה דירות הולמות. אנחנו מחפשים כבר שנתיים ( כאילו מידי פעם) והחלטנו ש-די, הגיע זמן לקנות!! תודה

yoelth

New member
המלצה חמה על תווך נייס-האוס

פרטים שלחתי לך במסר

reuthal

New member
לנו עזר בחור מקסים בשם ירון

המשרד במליבו-סנטר, לא זוכרת את שם המשרד...

dana015

New member
ירון הוא מ"השקעות מודיעין"

גם אני ממליצה עליהם בחום!

yoyo10

New member
במליבו זה מנצור נכסים

הם מש מקסימם שם אני גם ממליצה אל אנגלו סקסון

נכון, ירון הוא מהשקעות מודיעין...

בחור זהב
בעצם כל המשרד שם,אנשים מקסימים...

טעות! מנצור זה מישהו אחר...

הוא גם נחמד, אבל ירון יותר
אנחנו מכירים כמעט את כל המתווכים בעיר. במסגרת הנסיונות למכור ולקנות בית, עברנו תחת הרבה משרדי תיווך
היחידם שבאמת היו ראויים זה מנצור,והשקעות מודיעין
ומכוון שירון ישראל{השקעות מודיעין} גם מכר עבורנו,וגם מצא לנו דירה חדשה,אני ממליצה עליו בכל פה
משרד עם נשמה, מאזין לרצון הלקוח. המוטו שלו זה לא רק כסף{בשונה ממשרדים אחרים...} הם באמת מנסים לעזור מכל הלב...

dana015

New member
../images/Emo45.gifגם אנחנו עברנו את כולם

במשך כשנה של מכירה וקניה של דירה,והיחידים שאני ממליצה עליהם לכל מי ששואל הם "השקעות מודיעין". בנו טיפלה בעיקר שרה והיא היתה מדהימה!

33נמי

New member
כך בחשבון....

שגם בדירת יד שניה יהיו הוצאות. אני לא אהבתי אף אחת מהדירות ועשיתי חשבון שאם אתפשר אז אצטרך להשקיע המון בשיפוץ- מה שלא בא בחשבון מבחינתי. לפי הסקר שערכתי (לעצמי) לא מזמן, גיליתי שדירת יד שניה יקרה ב- $10,000ולפעמים ב- $20,000 יותר מדירת קבלן. לא יודעת איפה חיפשת אבל יש הרבה דירות ב- 760-750K שקל ואף פחות (באיזורים צפופים או דירות על כביש ראשי). הם מציינים סכום התחלתי ואם תהיה רציני הם ירדו. בהצלחה.

בזמנו נעזרנו במתווכים

עבדנו עם כמה מתווכים והיחיד שלא בזבז את זמננו לריק, קלט מהר את הטעם שלנו והראה לנו מעט דירות אך מקסימות ולא סתם בררה היה יחיאל מ"איכות חיים". דרכו מצאנו את הבית שבחרנו. היו עוד כמה מאד נחמדים אך כאמור הראו לנו דברים שלא ענו על דרישותנו.

מולי 2005

New member
מקירה בחורה מקסימה

קוראים לה אתי מ''ס הפלאפון שלה הוא 0528449908 ממליצה בחוםושיהיה בהצלחה

למעלה