היי כולם :)

היי כולם :)

אני חדשה פה, ויש לי שאלה שדי מטרידה אותי בקשר לסדרה...(חח מאוד) אם לוק קטן מג'ואן בשנתיים, איך זה שיש להם שיעורים ביחד? ממ...זהו, תרגישו חופשיים להתעלם/לענות :)

OrdinaryDay

New member
נצל"ש לעוד שאלה דומה-

איך זה שג'ואן, בכיתה י"א, וכבר כולם קבעו שהיא לא תוכל ללכת לקולג' כי הציונים שלה לא מספיק טובים? הרי שלפי ההיגיון, יש לה עוד שנה שלמה לשפר את כל הציונים, אפילו לעשות כל מיני מבחנים חוזרים, אך בכל זאת, כולם, כולל היא, החליטו שמאוחר מידי. :|

OrdinaryDay

New member
כמה וכמה פעמיים הדגישו שהם בי"א

או שמא יכול להיות שהתירגום לא נכון? אילו לא הייתי כה סנילית וזוכרת מה נאמר שם :|

הארצות הברית זה שונה

בסוף כתה אחרי אמצע כיתה יא הם מגישים מועמדות לקולג'ים ואז ולקראת סוף השנה הם מקבלים תשובות. אם הם לא יקבלו לקולג' שהם רצו יש להם את השנה יב בשביל לשפר ציונים ולהגיש מועמדות נוספת אבל אז אחרי שהם יסימו את יב תהיה להם בין חצי שנה לשנה לחכות עד שהם יתחילו ללמוד בקולג'

LiTtalTal

New member
נכון ../images/Emo45.gif

כמו שבנדוד שלי שחי בL.A יותר צעיר ממני ב3 חודשים וןהוא בשנה הקרובה מתחיל אוניברסיטה. ויש לו אוטו כבר מגיל 15 וחצי....אם אני זוכרת נכון...

LiTtalTal

New member
אמממ.. כנראה..

חחחחח ואני יותר גדולה ממנו ובכלל עוד לא סיימתי ללמוד לתיאוריה אממ.. חיחי..

ווגי

New member
בגלל שהוא חכם

הוא לומד איתה רק פיזיקה כי הוא גאון כזה אז בשיעור הזה הקפיצו אותו... אה גם אני חדשה פשוט..לא יודעת...

ממ...ברוכה הבאה?

! הוא גם לומד איתה כימיה, וגם פרידמן שם...איך זה הגיוני?

OrdinaryDay

New member
וגליניס (ככה קוראים לה?)

כבר היה על זה דיון. אני לא חושבת שהגענו לעובדה חד משמעית.

r o n n y L

New member
חדשה...

היי גם אני חדשה בפורום..אמ קורים לי רוני,מקווה להשתלב פה מהר. בקשר לשאלה שלך לא הייתי מנסה למצוא לה תשובה יותר מדי..אין כ"כ הרבה היגיון בסידרה הזאת(בטח לא בגלל שאלוהים נכנס לכל מני דמויות)

חחח

זה הציק לי P: ממ...ברוכה הבאה! (אני חושבת שאנחנו אמורות לברך כאן את עצמנו,כי אני לא רואה ממש חיים בפורום הזה) בקיצור, תהני לך פה :)

Lost Lullaby

New member
בדר"כ יש חיים כשיש פרק../images/Emo3.gif

למרות שלשני הפרקים האחרונים בקושי הגיבו... oh well.

למעלה