היי כולם:]

Maria natoney

New member
היי כולם:]

שמי מריה, והייתי מאוד רוצה להתייעץ איתכם. ובכן, זה מאוד מביך אותי, אבל אני מניחה שאכתוב בכל מקרה. חבר שלי משרת בצבא, וחוזר כל שבועיים הבייתה, ואילו אני רוקדת בלט בבית האופרה, מתאמנת המון ומופיעה בסופי שבוע. כתוצאה מכך, בקושי יש לנו זמן יחד אנחנו מצליחים למצוא זמן איכות, אך חיי המין שלנו לא מושלמים במיוחד. הוא טוען שהוא מאוד נהנה, אני מרגישה את זה. אני, לעומת זאת, לא מצליחה להגיע לסיפוק מיני אף פעם. אני נהנית מהחדירה, אני נהנית ממין אורלי, אבל לא קרובה לאורגזמה אף פעם. התחלתי להתעניין בתכשירים לאורגזמה נשית. רציתי לשאול אם יש למישהי מושג מה כדאי להשיג, אם בכלל, ולשמוע אם יש לכן הצעות כלשהן שיוכלו לעזור. תודה, מריה.

היי מריה ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה! לא יודעת אם הייתי ממהרת ללכת לתכשירים
כדאי להגיע לעומק העניין, לא? סבירות גבוהה שאין שום צורך בשום תכשיר... האם את מגיעה לאורגזמה בעצמך? האם את מראה לו כיצד לגעת בך, איך, מתי, כמה? האם הוא משתף פעולה ומשקיע בך ומוכן לנסות כל מיני דברים? האם את מרגישה בנוח עם גופך, עם המיניות שלך? יש עוד המון שאלות, נמשיך מכאן

Maria natoney

New member
תודה:)

לבד אני גם לא מצליחה, לצערי הוא מאוד פתוח ומוכן לנסות דברים אבל אני מעדיפה לא לפתוח את הנושא לדיון:\ אם אני מרגישה בנוח? לא במיוחד. בערך. ומתוך סקרנות, את יודעת אם התכשירים האלה עובדים?

בבקשה ../images/Emo13.gif

יקירה
אם לבד את לא מצליחה, אז הבעיה היא כנראה לא באינטראקציה בינכם בכלל, לא? אולי כדאי שתרדי לשורש העניין ותפתחי את הדלת לעצמך, בעצמך. אם את לא מרגישה נוח, אז אולי כדאי לטפל בזה קודם, לא? זה נשמע בסיסי כזה. מהותי. מה שאני אומרת זה שכדאי לטפל בשורש הבעיה ולא להסתפק בעזרים חיצוניים, שאולי עוזרים ואולי לא, תלוי איזה, מה, מי, מתי, איך. הרי אין נוסחאות. אני אשמח לשמוע על אלו תכשירים את מדברת כדי לענות על שאלתך. כאלה שמיועדים לעשות מה?

למעלה