היי כולם!

greensin

New member
היי כולם!

אז ככה אמממ... טוב אני בערף הבן הכי חדש בפורום הזה ובתפוז וקוראים לי יוני למי שזוכר הייתי נספח במפגש הקודם(חבר של סער) והחלטתי להצטרף לפורום המגניב שלכם , בגלל שאתם אנשים טובים ולאו דווקא בגלל שאני אוהב פאוור מטאל... ואם בא לכם להכיר לי כמה שירים אני לא יתנגד אני אוהב מוזיקה טובה לא ג'אנרים , אז אם אתם חושבים שיש לכם משהו צרו איתי קשר!

DeathlessOne

New member
יוני עם האוזניות של אל על?!

שלוםםםםםםםםם........

greensin

New member
יוני

חחחח כן.. אוזניות של אל על חחחח איזה דרך לזהות בן אדם חחחחחחחחח

greensin

New member
אמממממ....

בואי נגיד שפעם ראשונה שטסתי הייתי בן 0 בערך רק שלא טסתי יותר אחרי זה ! חחחחח

DeathlessOne

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

אני זוכרת שתמיד אספתי את האוזניות של אל על....רגע, טסתי דרך אל על רק פעם אחת...זה יסביר למה יש לי רק זוג אחד...טוב, השעה מדברת, לא אני

greensin

New member
אמממ....(שוב)

אני באמת שלא זוכר אותך יש יותר פרטים חוץ מהחולצה ?? ^_^

DeathlessOne

New member
נו...

ישבתי איתך ועם לירון אחרי הצגת הליצן על ענר....רבתם על המזגן כמו חתולים...

greensin

New member
אההההההה

עכשיו הבנתי מי את ! דיברת עם לירון הרבה והיא גם נשכה אותך לא? את זאת שבאה עם ענר right?

DeathlessOne

New member
כן כן כן כן .....THATS THE ONE...

זה עדיין כואב שנוגעים בזה...YAY... ובאתי עם ענר הנחמד! באמת לאן הוא נעלם, הוא היה כאן....אממ...*מחפשת*

Musta Susi

New member
היי, גם אני טסתי בגיל 0../images/Emo3.gif

6 שבועות ליתר דיוק... אבל טסתי גם אחרי...

DanieLushka

New member
היי יוני ../images/Emo9.gif

אני דניאל..
הממ הייתי עם חולצת גאנז והצקתי לך איזה פעמיים שחולצת המטאליקה המגניבה שלך מקומטת.

DanieLushka

New member
חח באמת שאין לי מושג למה.

אבל מה שיש לי להגיד זה... every now and then, i wipe the dust aside... to remember! הו.. שיר ענק.

Kfiriboy

New member
הו יוני ברוך הבא :)

כאן זה פורום פאוור מטאל ואני כפיר אבל אתה יכול לקרוא לי כפיריבוי ואתה אוהב מטאליקה אז נכון שלא רק hammer of justice crushes you זה משפט חזק וכל האלבום סט.אנגר הוא ממש חזק?

יוני../images/Emo6.gif

זאת חני.. זוכר? עם החולצה הגזורה של ראפסודי?
אממ המלצות? תשמע את THE PIPER NEVER DIES של EDGUY ואת SADLY SINGS DASTINY (אם לא התבלבלתי וככה רושמים את זה..
)של BLIND GUARDIAN ואת SWEATING BULLET של MEGADETH זה לא פאוור אבל עדיין שיר יפה^^ בכל מקרה ברוך הבא

slallum

New member
חוצפה

איך אתה מעז להשתמש במילה מגניב בפורום שלנו?

למעלה