היי כולם... 
נעים מאוד, שמי עדי! משום מה, תמיד כשאני רואה פורום שקשור באוכל, זה תמיד מושך אותי..
כן, כן, גם אני - כמו רובכם כאן, סובלת מבעיות אכילה. צ`מעו, אני ``כולה`` בת 15, וכבר הספקתי להיות שמנה (מאוד!!!!!!!!!), אחרי זה הדרדרתי לאנורקסיה (התקופה הכי נוראית בחיים שלי!) ועכשיו- עכשיו... עכשיו... איך אני אסביר את זה? הגובה שלי הוא 1.69 (כן, כן! לא 1.70, אלא 1.69!)
ואני שוקלת 55. לא יודעת למה, אבל תמיד (!!!) יש לי תחושה שאני נראית שמנה! בחורף - שקלתי 59, הרגשתי ממש חרא עם עצמי (הייתי מלאונת, פחות או יותר) ואז - כשהגיע הקיץ - החלטתי שאני חייבת, פשוט חייבת דיאטה, אז הורדתי 4 קילו. לא רע, אה?
כן, אני יודעת, אבל אז... כלומר: עכשיו... עכשיו בא לי להוריד עוד, אבל אני פוחדת להדרדר שוב לאנורקסיה!!! ומצד שני, אני פוחדת שאם לא ארד, אני יותר מדי קרובה ל-59 ק``ג (דבר שבשבילי נחשב לא טוב, כי הרגשתי ממש לא טוב עם עצמי כששקלתי 59!)... אנ`לא יודעת אם מישהו מסוגל להבין אותי, אני רק יודעת שאני בעצמי לא מבינה את מה שמתחולל בי... בכל הנוגע למשקל - אני תמיד נהיית... אובססיבית!!!!!!!!!!! וזה כ``כ מעצבן אותי...
אתם חושבים שכדאי לי ללכת לטיפול...? כי אני, אישית, חושבת שאני אוכל להתמודד עם זה לבד, אבל עם קצת תמיכה... מה כדאי לעשות? help me!!!
אוהבת, עדי התל-אביבית
נעים מאוד, שמי עדי! משום מה, תמיד כשאני רואה פורום שקשור באוכל, זה תמיד מושך אותי..