היי כולם!

infatuation

New member
היי כולם!

באתי לבקר
אני מאוד עסוקה בזמן האחרון, הרבה עבודה, גם בפורום וגם בעבודה
גם עברתי דירה, כל מני שטויות כאלה... ככה שממש בקושי היה לי זמן לשבת על המחשב. אז מה קורה? אני לא ממש רואה פה חידושים מאלאניס
היא מוציאה אולי די וי די חדש בקרוב? דיסק אולי? סתם באה לביקור בארץ ככה לכבוד הקיץ (כן ברור)? ויוסי מה קורה איתך???

Rוית

New member
הממ

דיוידי אמור לצאת נדמה לי, אבל בהקשר לאיזה תוכנית כלשהי שהיתה בחו"ל.. אני כבר לא זוכרת.. דיסק - צריך לצאת הדיסק חידוש לJLP.. אבל שזה יקרה אני אאמין לזה... והופעה? בארץ? מי יודע, אולי ביום מן הימים
אגב, אהבתי את החתימה שלך
פעם היה לי קצין במדור שאמר שאם אלאניס מזמינה אותי לחתונה שלה הוא נותן לי יום חופש מהצבא, עליו...

infatuation

New member
חחחח.. זה כשהתחלתי לצאת עם החבר

שלי היה לנו "דיבור" על חתונה. ואני מאז ומעולם הייתי נגד להתחתן. אז אמרתי לו שאם הוא יביא לי את אלאניס לחתונה אני אתחתן איתו. או בכלל אם מישהו יביא לי את אלאניס לחתונה אני אתחתן איתו (ואז אתגרש ואתחתן עם חבר שלי
). מה ז"א חידוש לJLP? הוא לא מושלם כמו שהוא? כמובן שהייתי מוסיפה לו כמה שירים ככה שיתנגן קצת יותר זמן

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואממ חגיגת עשור לJLP בגלל זה החידוש..
חוצמזה יהיו שם שירים נוספים..
נשמע דווקא טוב, לא?

AlanisJunkie

New member
אהלן נשמה! :)

מה שלומך? שנים
אלאניס אומנם לא באה לארץ, אך אפשר להתנחם גם בטורי...
היה לנו מפגש פורום בפסח, את מוזמנת לראות את חברי הפורום בתמונות שצילמתי...:) ואל תשכחי להזמין אותנו לחתונה, במקרה שאלאניס תבוא להופיע בה...:) וגם אם לא..:))

infatuation

New member
חחחח... אם תהיה חתונה אתם מוזמנים

הממ... וחבל שלא ידעתי על המפגש, עכשיו שאני גרה במרכז יהיה לי אולי יותר קל להגיע. במיוחד אם אני אתפטר
. סתם אני לא אתפטר, אני מקווה... טוב נראה כבר
יאללה מספיק בילבולי שכל.

למעלה