היי כולם...

היי כולם...

אני מחפשת אתרים יפים של הילארי שיש בהם מידע על הסרטים שלה ובכלל עליה.... אתם מכירים כמה....? כי אני חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי... תודה למי שעונה..!!!

נצל"ש

מה קורה כולם..? חחח יש לי עוד כמה שאלות, חברה שלי שאלה אותי ולא ידעתי מה לענות לה, אז אמרתי לה שזה המקום..! 1. מה דעתכם..? לדעתכם נתנו משקל קל מדי יחסית לפלאפון של סם...? הרי בסינדרלה האמיתי הנסיך מחפש את הרגל המתאימה לנעל בכל הבתים בממלכה ולכל הנשים בממלכה עד שהוא מגיע לסינדרלה...! א לדעת חברה שלי היו צריכים לתת משקל רב יותר יותר לפלאפון.. הוא מופיע אחרי שסם הפילה אותו בסה"כ פעמיים- שאוסטין מדבר על ההודעות המוזרות, ושהוא לבסוף מחזיר לה אותו?... הוא לא ניסה לחפש את סינדרלה עם הפלאפון בכלל... ואל תגידו שהוא נעול כי יש עוד דרכים...מה דעתכם..? היא טועה או צודקת..? 2. נכון במופע עידוד..? אז חברה שלי אמרה לי שכשהאחיות החורגות של סם חיקו אותה ואת אוסטין (זה הן בכלל...?) ושהם קראו את המיילים לפני כולם אז אוסטין חשב שסם נתנה להם או שזו אשמתה... וזו אחת הסיבות שהוא לא קם אליה אחרי שהוא חיפש אותה המון זמן....! מה דעתכם זה נכון...? לדעתי לא ממש... יכול להיות אבל למה שהיא תעשה דבר כזה..? וחוץ מזה היא זו שהושפלה לפני כולם ולא אוסטין....וחוץ מזה סביר להניח שאוסטין יודע שגבריאלה ובריאנה הן אחיותיה החורגות של סם ושיש להן גישה למחשב...! 3. לדעתכם סם ואוסטין נראו מאוהבים בכלל...? במהלך הסרט אוסטין בכלל לא שם על סם והיא התביישה ולא רצתה להתקרב אליו... אז הם בכלל מאוהבים שהם ביחד...? או שהם התאהבו בצ'ט..? 4. נכון "המכתב" שאסטין "ביקש" שהקריינית תקרא ברמקול..? אז למה הוא...? בשביל שסם תבוא בטוח לאסיפת עידוד...?

yasminale

New member
תשובות!

1. לדעתי זה לא ממש משנה.. 2. לדעתי זה יכול להיות! לא חשבתי על זה, ויכול להיות שזה בגלל זה... אבל בכל זאת השפילו אותה, וזה לא אשמתה! 3. לדעתי כן :) 4. כן

ברררר

New member
חחחח

נראה לי עיצבו את פלאפון מיוחד בשבלי הסרט... ואוסטין לא חשב שהיא הביאה את המיילים... וגם הם רצו שהיא תגיע לאספת עידוד

נצל"ש....

היי..! אני מחפשת תמונה של הפלאפון שהיה של סם (הילארי) בסיפור סינדרלה.... מצאתי תמונה של הילארי איתו אבל הפלאפון לא ברור שם.... וחוץ מזה אני מחפשת פרטים עליו...אם יש אותו בארץ, איזה חברה (סמסונג/נוקיה וכו'...) וסתם מה שידוע לכם עליו.... זה סופררר חשוב...!!! תודההההה רבה למי שעונההההה

פליז תענו....זה חשוב ודחוף..!

אההה והוספה לשאלה....אני מחפשת את הפלאפון בצבע כחול.... לא כסףף..!!! זה הכי חשוב....אז מי שיודע אני אודה לו מאודד

למעלה