היי כולם

בטח אין בעיה

עכשיו תצטרכי להקשיב עד ששואלים אותה על זמרים אני בטוחה ב-99 אחוז ששם היא אמרה שרית חדד.. וגם תקשיביעד הסוף כי יש שאלה על הקטע ש נינט.. ונגיד והאי אל אורמת שריתת ... אז יש לי הוכחה אחרתת כי מה שהיה ברדיו והיא בחרה ת'שיר של שרית אז יש ליבקלטת כי הקלטתי את התוכנית אז אני יכולה להשמיע לך את זה איכשהו אבל קודם תקשיבי עד הסוףף אוקי!? כשתסיימי תגידי לי הנה הקישור

אין על מהה

מקווה שהדעה של ךעל מאיה תשתנהה והנה הכתבה שרציתי להראות לך על נינט ומאיה תקראי אותהה אחר כךך.. ויש גם תמונות להוכחהה.. הנהה..

כן ראיתי

היא אמרה שרית חדד וגן שירי ואייל גולן היא תמיד אומרת אבל לא הגעתי לחלק עם בחום של תל אביב :(

מאיה מפרגנת לכולםםם

גם אני עכשיו צפיתי בוידאו צ'ט של מאיה והיא פשוט הייתה מדהימהההה והיא פירגנה לשרית חדד לאייל גולן וכו' והיא חברה של נינט וסתם ממציאים רכילויות ושמועות שמאיה בכאסח עם נינט דרך אגב... דיקלה תודה ששמת את הקישור חיפשתי את זה המון ...

יופיי

אני שמחה שראיתת ואני מקוהו שהבנת שלמאיה אין כלום לגבי שרית חדד ונגיד והרכילות הייתה נכונהה מאיה אמרה מדעת עצמה שרית חדד כששאלו על זמריםםם ..זה אומר שאין לה כלום נגדה.. !! ובקש רלחום של ת"א זה לא פההה זה היה ברדיו ואני הקלטתי אני בהזדמנו תאנס הלהשמיע לך את זה.. זה אחד השירים שמאיה הכי אוהבת כי בתוכני תהזאת נתנו לה שעה לשים את השירים שהיא אוהבת והיא בחרה בשרית ובאייל גולן ובנינט ועוד.. בקיצור מקווה שהבנתת שמאיה היא לא כמו שמתארים אוהת בהרבה מקומותת אנשים מקנאים וחסר להם על מי לדבר באמת.. מקווה שעזרתי .. ואם לא אז חבל ההפסד כולו שלך ... וליאתי בבקשה ממי.. =)

המממ

צודקת אין מה לעשות בכל מקום עדיין אומרים שמאיה ושרית בכאסח.. יפה אבל.. שהיא אמרה שרית חדד.. ייקח לי זמן להתרגל לרעיון חח אבל בסדר.. חיחייחי

חחח

אני שמחה שהצלחתי לגרום לך להבין מי זאת מאיוש.. קחי ת'זמן ותתרגליי... חחחח אבל באמת אל תקשיבי למה שכתוב בעיתונים .. רק אם יש הוכחה תאמיני אם אין.. אל תבני ת'מחשבות שלך על פי זה.. ואת מוזמנת חופשי להצטרף לפורום שלנו ולראות כמה אוהבים פה את מאיה.. ובבקשה לכולםםםםם חחח שמחה שעזרתי.. וכןן אני מחיפהה... =)

דיקוש אני אוהבת את מאיוש ...

אחרת לא הייתי מתכתבת קבועה פה חחח : -) סתם אני יודעת שחלק מהתגובה היא לפו הדב ... באמת באמת עזרת , איזה כיף לראות את מאיה ככה , היא כזו צנועה ומתוקה , משהו משהו ... אז גם השתתפת בצ'אט ... ? ואמרו עלייך מעריצה שרופה מחיפה ? זו את ?

חח כןן זאת אני

ראית איזה פרצוף היא עשתה כשהאי שמע האת השם שלי!??! חח היא כנראה זיהתה אותי!! =) אבל סיפרתי לה שזאת הייתה אני כשפגשתי אותה.. בהצלחה היום ממי... תהני והלוואי ותפגשי אותה.. ובקשר לקטע של שמעון בוסקילה לא שמעתי על זה אבל אולי זה נכון ואולי זה לא כמו שמקודם הוכחתי למעריהצ של שרית שמה שכתבו על מאיה לא נכון יכול להיות שגם פה זה לא נכוןן.. אין הוכחה לזהה אז גם לא היו שמים אותם באותה הופעה אם היה כסאח.. אותו הדבר עם נינט ומאיה בחוף דדו בחיפהה הן לא היו מופיעות אחת אחרי השנייה אם היה כסאח..

איך שאמרו "דיקלה" עלית לי לראש ..

כן , היא עשתה פרצוף חמוד כזה .. כנראה הבינה שזו את .. הלוואי ואפגוש אותה ... הלוואי ... אני מתה להצטלם איתה ... ודרך אגב - אחלה תמונות יצא לך איתה , כיף לך
יכול להיות שהיא ושמעון לא רבו אבל גם יכול להיות שכן , אי אפשר לדעת ולא נראה לי שיש דרך להוכיח , אלא אם הם יעלו לבמה יחד ויפריחו את הכל !

אוף מעצבנת!!!

לקחת לי את מה שרציתי להגיד... לפני כמה זמן בטח הייתי נכנסת לפורום הזה חופשי כאילו מה אחרי ש"ידעתי" מה היא אמרה אז בצחוק לא אבל עכשיו שאני יודעת שזה לא נכון... אז החלטתי.. אני מצטרפת לפורום הזה.. כאילו הם לא בכאסח ומותר לי לאהוב 2 זמרות לא? מה לא?!?!?! חח סתם חוצמזה שיהיו בכאסח יאללה מה קרה אני אוהבת את שרית ואני אוהבת את מאיה מה הקשר אחד לשני..

עכשיו דיברת....

ברוכה הבאה לפורום מקווה שתהני כי אין אחד שיוצא מכאן בלי חיוךך גם אני אוהבת את שרית חדד.... אבל מאיה חדרה לליבי יותר..תהניייי

חחחחחחח לא התנפלתי עלייך

אני התנפלתי עלייך את לא מתביישת!??!?!1 ככה?~!?!?!?! חחחח סתם כי גנבת לי את מה שבאתי להגיד..! חחחוח ותודה כולם!

למעלה