היי כולם

היי כולם

לא באתי לעצבן אותכם ולא להעביר ביקורת או משו... אז בקשה אל תתנפלו!!!!! בהתחלה שראיתי את מאיה לא כל כך אהבתי אותה אבל סתם בלי סיבה.. לא יודעת אחר כך נהייתי מעריצה שלה!!! טוב של הקול שלה.. חרשתי לה על הדיסק מכל הכיוונים בלי לחשוב עליה בתור בנאדם.. כי שחשבתי עליה בתור בנאדם לא יכולתי לשמוע תדיסק יותר! אתם יודעים כמה פעמים היא משקרת ולמה היא יורדת על זמרים אחרים?? את לא חייבת לאהוב אותם אבל .... בשבילך! בשבילך אל תרדי עליהים בתקשורת! כי עכשיו כולם יודעים שהיא זאת שמלכלכת קבוע על זהבה בן ושרית חדד... וזה הרס לה לא לזהבה ושרית! בקיצור אני לא רוצה לגרום לכם לא להעריץ אותה ואני גם לא אצליח הרי.. תעריצו מי שבא לכם לי זה לא מפריע... אבל איך אפשר לאהוב זמרת שיורדת על זמרים אחרים זמרים אמורים לפרגן אחד לשני לא ללכלך.. חומר למחשבה... ואני ממש לא היחידה שחושבת ככה כי הרבה אהבו את הקול שלה ולא שומעים אותה בגלל מי שהיא.. אפילו הראו אחת כזאת בטלויזיה פעם... והיה משו שהיא ירדה על מישהי בחדשות בוקר בקשר לחזה שלה.. את זה לא ראיתי אבל דיברו על זה... ויש לי גם שאלה.. אתם מעריצים אותה ממש או רק את הקול והשירים וזה.. כאילו בתור זמרת או בתור בנאדם... ושוב סליחה שיצאתי טיפה חוצפנית שנכנסתי לכם לפורום בתלונות... רק רציתי להגיד את זה ולשאול מה אתם מעריצים... עוד פעם - ולא להתנפל עליי! זאת דעתי! יאללה ביי ביי...

A v i s h y 1 7

New member
זה כי היא חושבת את עצמה !

מאיה בוסקילה זמרת כמו רוני באה גומרת הולכת ! זהווו זה גימיק חולף עוד שנה כבר אף אחד לא יזכור אותה ! כמו חמסה, וכל החרטא האלה ! שרית לעומת זאת לא תרד כ"כ מהר ! למה היא ע-נ-ק-י-ת ! ! ! ! ! וכולם אוהבים אותה ! ! ! ! והיא בניגוד לבוסקילה הזאתי לא מלכלכת על אומנים אחרים להפף היא מפרגנת לכולם !!!!! עובדה כולם רוצות להיות שרית חדד ~ ! אבל מתי תבינו ששרית חדד יש רק אחת !

שרית חדד זמרת גדולה ...

וכבודה במקומה מונח , אני ממש מעריצה אותה ... והיא ממש מצליחה כל השנים ... אני חושבת שגם מאיה תצליח כי יש לך את הכל , הלוק הקול הנוכחות , היא מדהימה אבל מה ההשוואה לרוני בכלל ? רוני בהחלט דבר חולף אבל מאיה ? לא, ממש לא ואת זה אתה תראה בהמשך היא רק תעלה תעלה ... אבל מי אמר לך שמאיה מלכלכת על זמרים אחרים ?

מי אמר לך שהיא ...

מלכלכת על זמרים אחרים ..? אני מעריצה אותה את המראה , את האופי (מתוקה כזו...) וכמובן את הקול והשירים , אני חושבת שמאיה פשוט מדהימה ...

אפחד לא אמר לי

זה היה כתוב בעיתון.. כמה פעמים במיוחד על שרית! וזה שהאמרגנים שלה דיברו על נינט.. ויום אחרי זה התנצלו בטלויזיה.. אי אפשר להתווכח עם זה..

ואת צודקת אני באמת

לא חושבת שהיא תעלם כל כך מהר.. וגם לא רוני.. אבל זה שהיא לא תעלם מהר לא סוטר את זה שהיא בנאדם מגעיל בגלל שהיא מדברת על אחרים ועוד די בהתחלה שלה לא עכשיו כאילו רק באה וישר ליכלכה...

טוב

ראיתי שהיא אמרה שרית חדד אבל לא ראיתי על בחום של תל אביב כי נתקע לי המחשב באמצע.. עד איפה שהיא אמרה שהיא 8 שנים לא בנתניה..

אבל זו טעות של האמרגנים שלה ...

זה לא נאמר מהפה שלה ... באמת שלא ... ובעיתון , לא ראיתי אשמח לראות הוכחות למה שאת אומרת ..

הייתי שמחה להראות לך

באמת אני רוצה שכולם כבר יראו מיהייייי אבל זרקתי את זה זה היה מזמן ואני לא שומרתת כאלה דברים... אם יהיה לי דרך להשיג את זה אני אראה לך..

חחחחח

כן אני אוהבת מלא זמרים... ואני דווקא מצפה למשו עם רון שובל! והדואט עם שלומי סרנגה.. עעהה.. נחמד.. חח

וואוו איזה טעוותתת

מאיהההה חולה על שריתת.. בשביל מאיה היא אחת בזמרות הטובות ביותר בארץץ וגם בשבילי דרך אגב.. בוידיאו צ'אט שאלו את מאיה אלו זמרים היא הכי אוהבת והיא ישר אמרה שרית... וגם למאיה הייתה תוכנית ברשת ג' והיא הייתה צריכה לבחור שירים שאהובים עליה.. ואיזה שיר היא בחרה והחמיאה לו כל כך ולביצוע שלו!? "בחום של ת"א" שדרך אגבבב שיר מדהיםםםם..!!! ובקשר לנינטטט.. לא מאיה אמרה את מה שנאמר ההכל רכילות ניפחו את ז הכי רוסרטו אמר לא מאיה וגם מה שהוא אמר היה נשמע אחרת ממה שהוא התכוון ומאיה היא ידידה של אח של נינט וגם היא ונינט בהופע הבחוף דדו דיברו ואמרו אחת לשניה כמה שהן מתות אחת על השנייה כבר שמנו פה את הכתבה בעבר.. אם אני אמצא אותה אני אשים שוב.. !!! אבל מאיה לא יורדתתת אם תלכו עכשיו לפורום סלבריטיז בנענע ותלחצו שם על הוידיאו צ'אט שלמ איה אתם תראו כמה מחמאות הבן אדם זורק זה מטורףף לשי גבסו ולכולםםםם כמה שכולם מדהימים וטוביםםםם היא כל כך אבל כל כך מחמיאה אבל ברמות.. כל העיתונים זה רכילויותתתתת אני יותר מאמינה למה שמאיה אומרת בשידור חי מאשר לעיתון מזוייףף ובקשר לשאלה.. אני לפחות מעריצה אותה על הקולללל על היופי על הפנימיותתת עלה אהבה שלה על הכללל!!! אני פשוט מעריצה את מאיה בוסקילהה וכל מה שבה... !!! אני מקבלת אותה ככה ואוהבת אותה... !!! אנחנו כבר סגרנו את הנושא הזה של כל הירידות על מאיה וכל זה אז בבקשה בואו נסגור את הנושא.. חבלל .. אני ממליצה לך להבא לא להקשיב לכל הרכילויות האלו.. כי יש לי מיליוני הוכחות שמאיה לא אמרה דברים כאלו.. !! ונ.ב הדיסק החדש של שרית חדד פצצההההה בייחוד השיר "במועדון" ו"פנויה לאהבה" וכמובן "בחום של ת"א" אהה וגם השיר עם סאבלימינל מגניבבבבב בקיצור אחלה דיסקקקקק ותאמיני לי שמאיההה ממש אוהבת את שריתת באמת.. !!! אני לא אומרת סתם.. !! בקשר לזהבה בן נגיד לא שמעתי כלום אבל אני חותמת לך שזה שטויות במיץ עגבניותת.. בקיצור המון בהצלחה לשרית... וכמובן שלמאיה =)

וואי קשה לי להאמין

כי אנ ייודעת מאז ומתמיד שמאיה ושרית זה בשר וחלב לא הולך ביחד אבל אני אראה את זה את יכולה בקשה לשלוח לי קישור..?

למעלה