היי כולם!

Punk4Ever

New member
היי כולם!

לא אני לא ספוילר, אני סתם מישהו! רציתי לשאול מהו סדר הקריאה של רומח הדרקון וגלם להגיד שלום לכולם גם לסרינה99 ולהדר מה קורה אחיותי בנפש למרות שאני בן!! בכל מקרה אז שלום אני אלון בן 14 חובב פאנק ורוק ורומח הדרקון כמובן מאליו!!!!

KeNd3r

New member
אני מקווה שהקטע עם סדר הקריאה

היה בצחוק.

NJS

New member
מצטער בנות

גם אם זה ידיד שלכן הוא בכל זאת יסקל נ.ב גם אם זה מישהו שעובד עלינו הוא יסקל נ.ב.ש.ה.ב מי מביא שתייה?

ובכן..*התקף נוסטלגיה*../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

הייתה תקופה ששאלו מה סדר הקריאה כל שני וחמישי, אז המועצה העליונה (סייבר
) החליטה לשים לינק אדום למעלה, שבו כתוב באותיות בוהקות "סדר הקריאה". אותו שריד היסטורי ניתן לראות באותו המקום עד היום. לאחר שגם זה לא עזר, שכרנו את הקנדר
, וחשבנו שזה יספק את העוברים ושבים. ואולם, הכופרים עדיין ממשיכים לחטוא, ולכן גזרנו עליהם מוות בסקילה. בואו, כל יום שישי בארבע ברחבה המרכזית. יהיה כיבוד. נ.ב. אולי נעשה גם יום זיכרון לחללי סדר הקריאה?

NJS

New member
למה?

זה כמו לעשות יום זיכרון לכל אלה שהתאבדו

PYRE

New member
הקטע עם יום הזכרון לא מצחיק

אבל ממש לא. אני מבין שלא איבדת אף קרוב(לפחות ככה זה נראה). אל תצחקי על דברים כאלה, באמת שלא.

SaberTooth

New member
למה לא?

אם איבדת קרוב, זה אומר שאתה עכשיו צריך להפסיק לחיות ולהיות עצוב כל הזמן? אני לא חושב. הומור אומר שאתה מסוגל לקבל את מה שקרה ולהמשיך הלאה עם החיים שלך. הומור זו דרך התמודדות. אני חושב שהקרוב שלך היה רוצה שתמשיך הלאה, ושלא תשב בדיכאון כל היום.

BlackCuty

New member
תגידו...מה הקטע של הסקליה?

לא קל יותר להוציא אקדח ולירות, או במקרה של חובבי רומח כמונו- לחש של כדור אש? למה להתאמץ ולבזבז זמן על זריקת אבנים אחת אחרי השניה? תהליך איטי מידי לטעמי...

סרינה99

New member
יא כמה דיונים היו לנו על זה

נראה לי שבהתחלה היו לנו אפילו תלייוית

למעלה