היי כולם!!!

Ooga Chaka 999

New member
היי כולם!!!

אמממ.. אני נוית בן ישי.. <שם מוזר אל תנסו להבין!!> אמממ אני גרה במרכז..אנ בת 14 ...<אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד.. אבל לידע כללי!!!> אמממ.. אני חדשה בפורום הזה.. אני מכירה ילדה אחת שבפורום הזה.. חברה טובה שלי!!<חן-ili..> אממ.. אני מקווה שיהייה לי טוב!!<בוטן מתוק בקרקס!!> ואם אתם יכולות להסביר לי מה הולך בפורום הזה...אז זה יהייה טוב....

p r u d e n s

New member
לא קשה.../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

נוית בן ישי. קל. התאלקמות מהירה!

C honey

New member
אוקיי..

אני אתנדב.. (כרגיל..) קודם כל, כבר טעית במשהו שכתבת-את אמרת לענת (הפוסטמה..) שהיא חמודה!!!.. זו טעות חמורה מאין כמוה!!, כולם פה שונאות אותה (טוב, כי היא שנואה..)!!! והיא כל הזמן מקללת ויורדת עלינו ועל "הבנות"-סתיו, דנה ורוני, שהן המנהלות של הפורום הזה!! את מכירה את הקומיקס מ"ראש1" של הבנות??, יש לך "ראש1" בכלל??.., כי הן נמצאות שם, בקומיקס, וגם יש להן איזושהי סדרת קומיקס סלולרית-בפלאפון... כך שאם את רוצה להתחיל טוב עם הפורום שלנו-קודם כל, או שתתעלמי מענת או ש..., תתנהגי כמו שאר הבנות-ששונאות אותה.. בהצלחה..
וברוכה הבאה!!!..

C honey

New member
אופס.. ../images/Emo9.gif|אראגורן|../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif

תיקון טעות חמורה..:
את לא קראת לענת חמודה.., נכון??!.., אלא לפרו.............. אופסיייייייי.., ננור מיינד!!.., אז-ברוכה הבאה!!, ואני אשתוק..

Ooga Chaka 999

New member
אממ.....

קודם כל תודה על ההסבר!!! ולמה כולם שונאות את ענת??? אני שונאת לשנוא אנישים אז אני פשוט לא ידבר עליה!!!! אאההה ואגב אממ אין לי ראש 1... ואהההה..לאיזה גיליים זה הפורום הזה???<סתם שאלה כללית..>

p r u d e n s

New member
הנה, תראי...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

יש את המקוווווובלים שזה אילי, אני ובעצם כל הבני אדם ויש את הדחויים הוונאבי'ז שזה דניאל וענת. חח לא, סתם... הקיצר כולנו מגובשים ורק ענת ודניאל מתקרצצות לנו
והפורום הזה הוא עם הרבה אנשים... נראה לי הכי גדולה שהייתה פה היא רותי, בת 19 והכי קטנה זאת שלי, 11. אבל הן נעלמו

לא אני הכי קטנה ?

שששייטטט .! תמיד רציתי להיות הכי קטנה...! טובו'ש לא משנה.. לנוית , ברוכה הבאה מאמי... אני מיתר(גם כן שם מוזר) מהמרכז בת 11 (פרו ,אומר לך משהו לגבי מי הכי קטן ? )

p r u d e n s

New member
אה...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

אז את הכי קטנה וסתם התבלבלתי
אבל אם את רוצה, את יכולה להצטרף לפורום גרושים\גרושות ושם תהיי הכי קטנה, מבטיחה!

Ooga Chaka 999

New member
שניה שניה!!!

אמממ. אמרת שדנה סתיו ורוני המנהלות נכון!?!? אז הם מתכתבות פה בפורום??? ואם כן תני שמות שאני לפחות יכיר בערך אותם...

C honey

New member
כן.. |אראגורן|../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif

הם מתכתבות בפורום, כשהן מגיעות.. ומה עוד שאלת???.. והפורום הוא לא לגילאים מסויימים, הוא בעיקרון למי שרוצה!!, בת כמה את?? שמות של מי??, קוראים להן דנה, רוני וסתיו..
או שלא הבנתי מה שאלת.., חח אז תשאלי עוד שאלות.., אני כאן לענות....
ופרו, למה דווקא את ואילי "המקובלות"??.. (חחח..)

i l i

New member
נויתוש!!!!!! אהובתי!!!

מזל טוב!!!! איזה ניק חמוד למרות שבנישה יותר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוכה הבאה! את תתאקלמי פה מהר... כל בעיה תפני אליי ואני אשלח עליה אנשים... חחחחח חולה עליך... דרך אגב... כולם.. נוית היא הילדה הכי מתוקה בעולם! שאף אחד לא יעז להתעסק איתה כי אז באמת יהיה לו עסק איתי ואני לא מציעה את זה...! קיצר תהני יפיופה!!

Ooga Chaka 999

New member
טוב אני ינסה לענות לכולם!!!!

טוב נעשה דבר כזה אני יעבור אחד אחד... אמממ... חן תודה על ההגנה!!!!<מתה עליך1!!!> אמממ.. ל-p r u d e n s אמממ..גם תוגה על ההסבר!!! אממ... מיתר כפרע!!!!גם תודה..<חוצמזה השם בכלל לא שם מוזר!!!>ואממ יש לי שלאלה:<למיתר..> מאיפה מהמרכז.. <ואם את לא רוצה שאנשים ידעו אז את יכול לכתוב לי במסר..><ואם את לא רוצה להגיד אז אל תגידי!!!> ו...אמממ...ל- C honey אמממ...קודם כל תודה!! ובקשר למנהלות... מה השם שלהם פה בפורום??? ואני בת 14 וחצי!! זה רשום בפרטים... אממממ.. ואם באמת יהיו לי עוד שאלות אז אני ישאל תודה על ההצעה!!! חחחח.. כבר התחלתי לאהוב את הפורום!!! מ-ג-נ-י-ב!!! טוב אז תודה לכל מי שעזר לי!!!

למעלה