היי כולם!!!!!!!!

canadit

New member
היי כולם!!!!!!!!

אני חדשה פה ואני מתה על הסדרה כי גאים שיש...... אני כבר לא גרה בארץ אלא אני גרה בקנדה..... כש הייתי בארץ לא הסתכלתי את הסדרה אבל אז הגיעה חברה שלי והיא הראתה לי כמה פרקים ואז התמכרתי.... אז פה מראים שידורים חוזרים של העונות עכשיו זה העונה השנייה..... אז זהו..... והדמות הכי אהובה עליי זה מייקל כי הוא כזה חמוד!!!!

ayaliar

Well-known member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איפה בקנדה את? ולמה את לא הולכת לסט לצלם את פיטר?
אני מקווה שראית את עונה 3 כבר כי בסביבות מאי כבר מתחילה אצלך עונה 4

canadit

New member
אני גרה ב ../images/Emo26.gif

טורונטו
אבל איפה ש מצלמים את הסדרה זה רחוק ממני אז עוד לא יצא לי ללכת לשם אבל אני וחברה שלי מתכננות ללכת לשם.......... ולא לא ראיתי עונה שלישית עוד אבל אני בטוחה שהשידורים החוזרים יגיעו אלייההה........

tulchi

New member
איזה כיף לך../images/Emo10.gif

שעוד לא ראית עונה 3
הלוואי וגמני עדיין לא ראיתי את עונה 3 |מתבכיין|

מעניין...

אני גרה ברעננה וגם אני וחברה שלי מתכננות לנסוע לסט...איכשהו יש לי הרגשה שלך תהיה הצלחה יותר גדולה
ברוכה הבאה

tulchi

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

יש לנו מנהג בפורום- כל חבר חדש צריך לתת את הכתובת שלו בבית ולספר לכולם איזה אוטובוס בדיוק צריך לקחת כדי להגיע מהבית שלו/שלה אל Dufferin Gate Studios. בנוסף לזה כל חבר בפורום צריך להצטייד במצלמה בכל פעם שהוא יוצא מהבית. חג שמח!!

canadit

New member
אוקיי.........../images/Emo26.gif

אבל הבעייה היא שאני לא יודעת איפה מצלמים את זה.... איפשהו ב גיי ויילאג....

tulchi

New member
.......

חחחח אל תקחי אותי ברצינות אבל אם את שואלת רוב צילומי החוץ נערכים ב Downtown Toronto, בעיקר ב Church Street (זה גם בדאון טאון?). אבל בכלל מצלמה זה דבר טוב
לא כבדה ואף פעם לא מתחרטים ששמים אותה בתיק. הכתובת של האולפנים היא - Dufferin Gate Studios 20 Butterick Road Toronto ON M8W 3Z8 הקאסט חוזר מחופשת חג המולד ב 11 בינואר. הפי האנטיג!

canadit

New member
כן../images/Emo13.gif הרחוב הזה ....

גם בDOWNTOWN ו אני יודעת איפה זה עכשיו צריך ללכת ולמצוא את המקום..

netaK

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

you are one luckiy girl ף-ׂ תהני בפורום!

canadit

New member
תודה רבה לכולם!!!!!../images/Emo24.gif

על קבלת הפנים ממש שמחתי ליראות שיש פורום על הסדרה המעולה הזאת!!!

mya 6

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif

וואו!! קנדה?? בת מזל שכמותך!! הייתי נותנת את יד ימין... ואכן מייקל חמוד.. מקווה שתהני פה!

למעלה