היי כולם

astral tal

New member
היי כולם

היי אריק, מיכל וכולם !! התגעגעתי אליכם הרבה זמן לא התראינו הייתה לי בעיה במודם (יותר נכון פשוט לא היה לי) ונאלצתי להיוותר ללא מודם למשך זמן מה מנותק תרתי משמע, מהעולם הווירטואלי
מה נשמע אריק ? הנה אני יעשה לך ולאישתך ניתוח קליל מכפות ידייה... אך ראשית עליי לציין מספר דברים: 1. אני נמצא כרגע עם מסך 14 אינץ´ שחסרים בו צבעים - ככה שאני לא יכול לראות את הצבע האמיתי של כפות ידייה 2. כמו כן המסך גם לא משדר באיכות טובה ועל כן איני יכול לראות פרטים קטנים (ומספר הילדים נמנה בקווים אלו (הקווים הקטנים) ) 3. איני יודע אם היא ימנית או שמאלית וכשהצטרכתי להתבסס על ההבדלים שבין כפות ידייה - הנחתי כי היא ימנית ככה שכללי אני לא יוכל לתת ניתוח מלא. אבל אני ירשום מה שאני יכול. קיי..... אין לי סדר מסויים שבו אני רואה את הדברים, אז מה שאני רואה אני אומר: יש לך כושר ביטוי מעולה - את מבטאת ומעבירה את המסרים שלך לאחרים בצורה ברורה ויעילה. ככה שהיכולת הוורבלית שלך היא גבוהה - ובנוסף גם את יודעת לשכנע לא רע אנשים. כאילו, אם למשל את עם מישהי ככה באחד על אחד - אז את משכנעת אותה טוב - את משיגה ממנה בסוף את מה שאת רוצה ! יש לך צורך חזק בחופש מנטלי ופיזי. כאילו, את לא אוהבת שאומרים לך מה לעשות, באיחוד כאשר זה בא על חשבונך או על רצונך. את לא מסוג האנשים שיבליגו ויקריבו מעצמם בשביל מה שהאחר צריך כאשר זה פוגע בך. לכן יש לך צורך חזק שישאירו אותך מאוררת, שלא יגידו לך מה לעשות ואיך, ושיתנו לך לעשות מה שבראש שלך עם הסטייל שלך במוזה\סטייט אוף מיינד שאת נמצאת בה בזמן נתון ושהדברים לא יהיו מוכתבים - מילת המפתח היא דינמיקה. שזה עוד משהו - את מעדיפה לא תמיד לפעול באופן קבוע עם סידרת קווים שחוזרת על עצמה - אלא יותר לפי איך שאת בסטייט אוף מיינד בזמן נתון - וככה את זורמת. אז אני מתאר לעצמי שיש מצבים שבאים אלייך ואומרים לך - למה עשית את זה עכשיו ככה - את תמיד עושה את זה ככה. ואת עונה - שככה בא לך היום. ולפעמים אנשים אחרים גם לא עומדים בקצב שלך, של השינויים, הגיוונים וכל שאר הדברים שרצים אצלך מהר. את זורמת, לא מתמהמהת יותר מידי על משהו, את בסגנון של הלאה\next, הבא בתור - תביאו לי עוד משהו, מה אני עושה עכשיו.... שזה קטע שנראה לי שאת ואריק משלימים אחד את השני - כי הוא דווקא כן מתמהמה על דברים - ועומד על קנם ועל מהותם ומנתח אותם מכל זווית וכיוון בהתפלספות לשמה - ואת לעומת זאת מעדיפה להשאיר את הדברים פשוטים. אני מניח (וזו רק השערה) שפרקי אצבעותיו של אריק הם מסוקסים. יענו מפותחים, יותר בולטים משאר האצבע - באופן כזה שאם שמים נגיד טבעת - היא תעלה על האצבע ותתיתקע במפרק עצמו. שזה דבר שמעיד על יכולת התמודדות טובה במצבי לחץ ועם זאת (במידה והפרקים העליונים מפותחים גם הם) יכולת טבעית להבנת נפש האדם ויכולת לקלוט אופי של אנשים לרמה עמוקה גם בלי שהם יאמרו דבר על מה שמשפיע וגורם להם להתבטא באופנים מסויימים - דבר שבעלי פרקים מפותחים קולטים באופן אינטואטיבי - ממה הם נובעים... יש את הרושם שיש לך אינטיליגנצייה ריגשית גבוהה. - למרות שעל זה אני לא בטוח טוטאלית - שכן המסך שלי מונע ממני מלראות פרטים מסויימים. אבל הרושם הכללי שלי הוא כזה בכל מקרה... קו הראש שלך הוא מה שאני קורא אותו קו הראש של הפיזיקאים. זהו קו שהולך בתחילתו ישר - ואז פונה כלפי מטה (בניגוד לקו אופייני שהולך ישר כולו או מעוקל מתחילתו כלפי מטה). הסיבה שאני קורא לו קו הראש של הפיזקאים הוא שנוכחתי לראות את סוג הקו הזה אצל אנשים שמתעסקים בהנדסה, פיזיקה, מתמטיקה ואדריכלות או דברים שמצריכים יכולת תכנון, חשיבה אנליטית ומרחבית ופיזיקלית כאחד... מכך משתמע שגם לך צריכה להיות יכולת טבעית להבנה של חוקים פיזיקלים וממה דברים מסויימים נובעים. יכולה להיות לך תפיסה טובה בקטעים האלו. את גם - לדעתי, יכולה להיות מעצבת בתים לא רעה - זה כזה משחק של צבעים, מיקום ומרחב. בית שאת מעצבת אותו - הוא בית שזורם, בית הרמוני בין חלקיו ומרכיביו. כמו כן קו ראשך משקף חשיבה רציונלית וריגשית כאחד. דבר שגורם להתלבטות מתמדת בין שני הצדדים בשל ניגודיהם. את כאילו מצד אחד חושבת ושואפת להיות רציונלית וקצת יותר אנליטית - אך הצד הריגשי אצלך הוא מאוד חזק ובעל השפעה ולכן זה גורם אצלך לניגודיות מסויימת בחשיבה. אבל רואים שבמשך הזמן למדת לסגל לעצמך דרך חשיבה שמשלבת את שניהם ובמקום שתהיה מלחמה בינהם - עיצבת את חשיבתך כך שעכשיו את משלבת בינהם ומשתמשת באנרגיות השונות בשביל לקלוט ולהרהר בדברים. - וזה אחד המרכיבים של אינטיליגנצייה ריגשית טובה, לכן חשבתי כך. באמת כשאני מתעמק בזה - לפחות ממה שהמסך הדפוק הזה מציג לי - זה נראה כאילו הרגש וההיגיון אצלך לא מופרדים - אלא מאוחדים ומהווים שלם בתוך קו מחשבתך - הן להשפעתו הטובה והן להשפעתו הפחות מועילה. אני עדיין חושב שלפעמים יש מצבים שזה גורם אצלך למלחמה פנימית מסויימת. בכל מקרה... אה - בעצם אני מסתכל עכשיו יותר טוב (המסך הזה דפוק בטירוף) ובעצם רואים שההפרדה בין הרגש להיגיון נעשתה אצלך יותר ברורה ככל שהזמן עבר וסיגלת לעצמך את אותה דרך של חשיבה. כללי נראה לי שאת צריכה הרפתקאות וריגושים.... שינויים וגירויים - זה מה שאת צריכה רואים שכללי מבחינת קריירה יש לך מצב טוב לכל אורך הדרך - והוא גם משתפר ככל שהזמן עובר (למרות שקצת נמאס לך פה ושם לפעמים מדברים שחוזרים על עצמם) ומגיל 33-35 לערך (לא יודע אם עברת את הגיל הזה כבר או לא) רואים שיש שיפור מהבחינה הזו - בין שהיא פיננסית או ריגשית (יותר התלהבות בעבודה, סיפוק עצמי וכו´). מבחינת פיזית - רואים שהפוריות שלך עכשיו טובה, אך (וזו רק השערה) נראה שהיו לך בעבר קצת עיכובים בדרך להתקדמות הדברים באופן חלק, בין שהיית מודעת להם או לא אני לא יודע. עוד פיזי - 75% שאת מרכיבה משקפיים. (זה דברים שאני דווקא אוהב להרשים ככה אנשים - אבל המסך המזדיין הזה לא נותן לי לראות את זה בבירור) בהזדמנות שיהיה לי מסך יותר נורמלי אני גם יראה אם אני יוכל לראות כמה ילדים יש לך... בעצם יודעים מה - אני ייקח את התמונות למחשב של ידידה שלי ושמה אני יסתכל ואם אני יוכל לראות אני יאמר לכם אחר כך.... רואים שלפני אריק היה לך קשר אחד ארוך יחסית ושהיית מאוד קשורה לבנאדם ריגשית. זה ממש היה קשר חזק ומשמעותי בשבילך, ונפרדתם, והשלמת עם הפרידה. למרות שאיני יכול לראות זאת בבירור (לא מתחייב על הקטע הזה אבל..) נראה כאילו יש לך חוסר ביטחון עצמי במידה מה... כאילו את ספונטאנית והכל...אבל קצת חסרה לך היכולת לבוא ולעשות מה שבא לך ולהוציא לפועל את הספונטאניות ככל שזה נוגע לאנשים... אך אם זאת פליטות פה או אמירת דברים קצת פוגעים וחסרי התחשבות כלפיי אנשים אחרים - יש לך תמיד פה ושם את קצת חסרת התחשבות בקטע של רגשות של אנשים... פעם (בהנחה שאת ימנית - ואם לא, אז ההפך) היית בגישה שלך למערכות יחסים וזוגיות וכל זה - יותר מחושבת, ובמשך הזמן נהיית יותר ספונטאנית וזורמת, ויותר מבטאת את הרגשות שלך באופן חופשי. פעם ממש היית חושבת למשל על מישהו שחפץ בו ליבך - וחשבת איך להשיג אותו, ומה לעשות ואיך לשחק אותה כך שבסוף הוא ירצה אותך. כאלו משחקים של קשה להשגה ולתת לו את האתגר - בשביל שהוא ירצה אותך. הקטע הזה נהיה פחות משמעותי ובמשך הזמן נהיית יותר משוחררת. יש לך צורך חזק בהערכה מצד הסביבה שלך. חשוב לך שהדברים שאת עושה יוערכו על ידי האנשים שאכפת לך מהם ושהם יביעו את מה שהם חושבים על דברים שאת עושה. נראה כאילו יש לך נטייה להתמכר לדברים בקלות. זה כאילו את אשקרה אוהבת את עצם ההתמכרות
מצבי רוח משתנים כבר אמרתי ? אצלך אני מעריך שמצבי רוח שנגרמים על ידי המחזור מודגשים אצלך (מעבר לממוצע). נראה שאת אוהבת לבשל (יותר לאפות ככה בכללי) אבל לא תמיד יש לך ת´חשק אבל מה שבטוח יש לך טעם טוב באוכל. קיי לגבי כישרונות: מיכיוון שבכשרונות צורת האגודל היא חשובה ביותר - וכאן בסריקה איני יכול לעמוד על צורתו המדוייקת של האגודל - איני יכול לקבוע באופן חד משמעי אם יש לה כישרון מובהק למשהו. אבל מהקמיצה והזרת שלה הייתי אומר שיש לה יכולת טובה למשחק. יאללה זהו זרקו לי פידבק.....

אריק!

New member
אסטראל מה ענינים ? כבר התחלנו

לדאוג. הרגע נכנסנו ועודכנו. ראשית המון תודות ממני וממנה על ההשקעה והכל. קראנו הכל בהנאה רבה וגם צחקנו מהמסך המזדיין שלך. יש המון דברים נכונים וקולעים ואני מצטט: "הוא עבד מאד יפה, היו לו הרבה קליעות ונהנתי ממה שכתב". היו גם כמה פספוסים, למשל, מדעים ופיסיקה. אותי היא השיגה בדרך שתארת. שוב, תודה רבה ותהיה בקשר. אריק. ( הבן שלי מבסוט מהשביתה ונכנס לטראנס חיקויים )

shonshon5

New member
בו´נה.. אילוז´ן... וואחאד פרוייקט!

וכל זה מהידיים? ככה? ועוד על מסך 14 אינטש? אני גמור! ועוד אני מחשב איזה ניתוח היית דופק עם מסך 21 של סוני וכרטיס גרפי עם 32MB.. אתה נמר! עכשיו אריק, אם גמר לשטוף כלים, צריך להגיב. גו, אריק, גו! אבי, חושב על אפשרות לשכפל את "עוטף ירושלים" גם לעיירתי הקטנה. לא קשור לכירוגראפיה - אבל שווה מחשבה.

אריק!

New member
אסטראל, יש לי כמה דקות לפידבק נוסף

האמת, אין לי כמה דקות אבל לקחתי ושיקפצו כולם. לא לפי סדר. תכונות בולטות: אהבת בישול, צורך עז בהערכה, מצבי רוח. משקפיים היו לה עד שעשתה ניתוח לייזר. צבע כפות הידים אחרי שהיא מפליקה לי, אדמדם. ימנית. לא כל כך בהירת בטוי אבל יודעת לשכנע. הרגש חד משמעית לפני ההגיון. רוצה ולא רוצה שיגידו לה מה לעשות. סיפוק בעבודה דוקא הולך ופוחת ( שחיקה ). היה לה באמת קשר אחד ארוך ומשמעותי לפני. משחקי קשה להשגה ? לא יכול לכתוב על זה כי אז אני מסתבך. התמהמהות: היא יותר. עסקים: פי עשר טובה ממני. זהו, אם יש לך שאלות או לא עניתי, תשאל.

astral tal

New member
וואי תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ולא אין לי ממש

שוב תודה

למעלה