מה נשמע? אני חדשה כאן בפורומים בתפוז,אבל אני חולה על סידרת הספרים הארי פוטר,בדרך כלל אני נמצאת ביויו בפורום הארי פוטר אבל אני שמחה שגם כאן אני אוכל לדבר עם אנשים שאוהבים כמוני את הארי פוטר,מקווה שאני רצוייה כאן...
בטח שאת רצויה כאן! אפילו חציל ממולא רצוי כאן! בכל מקרה...... אני גם הייתי פעם ביויו, אבל עברתי לכאן כי פה האנשים יותר פסיכודלים ומגניבים. תהני! -לירון (אני בת!!!! בת!!! לא בן, בת!!! ארגגגגג!!!!! *לירון מתאשפזת בשלוותא*-
יו אר וולקאם, מיי סטאטה... כאן ענבל, המנהלת מדברת.. וחשבתי היום להקדים את המאוחר.. כי לפעמים באים אנשים בלה בלה ואז עושים שטויות אחר כך... אז חשבתי להזהיר אותך על הרגע הראשון... ) לא לכתוב הודעות צ´טיות, כי אני מוחקת ומתעבת אותן, לא לכתוב דברים ממממממממשששששש מעצבנים.. אם את רוצה להגיב על משהו, תכתבי את זה בתור תגובה ולא בתור הודעה חדשה... ו.. אמ... תהני כאן!!!! באי באיי! ^^ -ענבל- קוואזי רוקס!!!
ברוכה הבאה! אני בטוחה שתהני ותסתדרי פה! זה הפורום הכי נורמלי, עם הילדים הכי נורמלים! (כן בטח...) טוב, אז בכל מקרה, אני טל!!!! וכמובן שאני בת!!!!! טל, t@l
*פעולת בשיטת לירון* *כופתת את דורותי לכיסא ומצמידה לו לאזניים את האוזניות ומשמיעה בפול ווליום את הדיסק של די 12* עכשיו תראה מה זה!!!!! *משליכה קרמבויים*