חתלתולה מסניפה טופי
New member
היי כולם 
אני רוצה לשלוח אימייל לחברה שלי בקנדה אבל המחשב שלה לא קורא עברית ואני לא יודעת לכתוב באנגלית... תוכלו לעזור לי לתרגם את המכתב הבא מעברית לאנגלית? תודה רבה מראש
היי לובה מה המצב מתוקה? אני בצבא עכשיו ואני חוזרת רק בסופי שבוע הביתה כי אני בקורס של המשטרה... הקורס יגמר עוד מעט ואז אני אוכל לחזור יום יום הביתה. קיבלתי אקדח קטלני מהמשטרה ואני מה זה מתלהבת... נתנו לי גם אזיקים וכל מיני דברים אחרים שצריך שיהיה לשוטר, למרות שאני ממש לא מרגישה שוטרת... לא כל כך אוהבת שיצא שאני כזו אז אני מעדיפה לקרוא לעצמי חיילת וזהו. קרה דבר ממש עצוב... ערן זה שהיינו בקשר איתו פעם התאבד בצבא... הוא פשוט ירה לעצמו כדור בראש, אולי לא הייתי בקשר טוב איתו אבל זה עדיין עצוב לי לשמוע שקרה לו כזה דבר. מה חדש איתך? איך בחיים? את עדיין עובדת? מתי תבואי לבקר בארץ? מה שלום אמא שלך? יש אהבה חדשה? בקיצור מתוקה שלי רק שתדעי שאני מתגעגעת אליך המון המון ושאני אוהבת אותך מאוד!!!!!
אני רוצה לשלוח אימייל לחברה שלי בקנדה אבל המחשב שלה לא קורא עברית ואני לא יודעת לכתוב באנגלית... תוכלו לעזור לי לתרגם את המכתב הבא מעברית לאנגלית? תודה רבה מראש