היי כולם....

היי כולם....

אני לא ממש חושבת את עצמי כבולמית אבל כולכם אומרים לי שכן אף אחד מהחברות או המשפחה יודעים על זה שאני מקיאה...... אבל מכול ההודעות שאני קוראת פה אתן כותבות תמיד שהבטן תמיד נדבקת לגב אחרי שהקאתם..... זה לא קרה לי אף פעם..... לא יודעת.. בנתיים אני חייבת להוריד עוד קצת..... שלכם נושנושית

תרנגולת

New member
הממ..

חומד, את אוכלת, את מקיאה את מה שאת אוכלת- את בולמית. ו.. אני לא יודעת אם למישהי נדבקה הבטן לגב.. לי היא בדר``כ נפוחה אח``כ.. ו.. חייבת להוריד עוד קצת ?? :-( ועוד קצת.. ועוד קצת.. ועוד קצת לדחוף ועוד כואב, ועוד עינויים לגוף, ועוד יסורים ומחשבות על כמה שלא בסדר, וכמה שיהיה בסדר כשתהיי כבר ר-ז-ה .. רזה שלא מגיע אף פעם, כי אין דבר כזה!.

t@gel

New member
לידע הכללי

אצלי לא קורה לה כלום.... וכן.....אני מקיאה המון

תרנגולת

New member
הממ..

זה תלוי באיזה דרך את מקיאה.. ואני יודעת איזה (לא צריך להגיד בקול רם בפורום, הלא כן? :cool: ). בדרך הזאת.. אם זה מה שאני חושבת, אז באמת לא קורה לה כלום.

ק-ל-י

New member
מצטרפת.....

גם אצלי היא מתנפחת,ונראה לי שאתן יודעות למה.......

תסלחו לי אבל........

אולי תסבירו לי על מה מדובר? על איזה דרך מדובר?תסבירו לי בבקשה

היי נושנושית...התגעגעתי אליך כל כך

...ודאגתי...........כך שאני שמחה לראות שאת שוב כאן!!!!!!!! חמודה, עזבי אותך מההגדרות....אני שונאת אותם!!!כשאומרים לי אנורקסיה, זה נשמע לי כל כך לא הגיוני......כך שאני מסכימה עם זה שיש לי הפרעת אכילה.....כי אני יודעת שיש לי בעיה עם דימוי הגוף שלי ושיש לי בעיות עם האוכל......ואני עושה כל מיני דברים שהם לא נחשבים ל``רגילים`` אצל האנשים ה``נורמליים``.....מי אני שישפוט........הרי לפי ההגדרה שלי כמעט לכולם יש או עברו הפרעת אכילה כלשהי!!!!!!!!......והרי זה ברור שאנו לא תמיד מאמינים לזה שיש לנו בעיה.....הרי אנו בסך הכל רוצים ``להצליח``!!!!אבל הבעיה היא שאנו מפנים את הרצון להצלחה לא לדבר שאליו אנו באמת שואפים להשיג!!!!!!!!!!!(אני יודעת שמלא לא יסכימו איתי בזה....ואני לא מבטיחה שאתם יכולים להבין למה אני חושבת ככה,אבל זאתי הבחנתי האישית.....וזכותכם לחשוב אחרת!!!!).........להסכים איתי שמשהו לא בסדר קורה לך שקשור לאוכל......שאת לא יכולה לעצור ולהפסיק אותו ברגע זה!!!!את מסכימה איתי,נכון?......כך שאיפה שהוא איבדנו כולנו את השליטה..... כאשר אנו מרגישים שאנו סוף סוף מסיגים אותה!!!(כל תחושת השליטה...היא השלייה!!!ואת יודעת את זה, הרי לפני כמה שבועות את בעצמך אמרת לי שאין לך בעיה לחיות בלי להקיא.....ותראי כבר כמה זמן דחית את מועד העצירה!!! שתדעי לך שכל מה שאני כותבת עכשיו זה באמת לא מתוך כוונה להעליב ולפגוע אלא זה מתוך אהבה ודאגה אליך מתוקונת!!!!!!!!!!! אל תדאגי נשמה.....אנחנו כאן אבל איתך ובישבילך...וננסה לעזור הכי שאפשר....כל שעליך לעשות הוא לנסות לקבל את העזרה שלנו ולטפל בעצמך!!!כשאנחנו לכל אורך הדרך לצידך!!!!אוהבים אותך כל כך ומחבקים תמיד!!!! שלך תמיד וכל כך אוהבת!!!!

היי חמודה!!!!!

קודם כול רציתי להגיד לך...........אני מתה עליך..תודה חמודה...... אבל אני אחזור ואגיד...אם הייתי רוצה להיפסיק הייתי מפסיקה אבל אני לא רוצה!!!!!!!

sha

New member
היי

נעים מאוד, קודם כל אני מכירה אותך מההודעות שלך שנקראות פה מידי יום, חוץ מזה את כותבת דברים חכמים מאוד: את אומרת שאנו מכוונים את ההצלחה שלנו לתחום שבו אנחנו לא רוצים באמת להצליח, אבל רק שם ההצלחה באה לידי ביטוי, זה נכון. פסיכולוג הסביר שיש איזשהו קו שהולכים דרכו ושמה מצליחים, ואז מסתבר שזה הקו הלא נכון, אבל בכל זאת ממשיכם ללכת דרכו. נשמע מסובך? טוב, זה בדיוק מה שאת מדברת עליו מנסים בהתחלה להוריד באוכל, לעשות ספורט לנסות דיאטות ואז ההתעסקות המרובה בנושא הופכת להצלחה: מצליחים להרזות, אוהבים ספורט... ואז מתחלים להתמכר: לספורט, להתעסקות בדימוי הגוף... וכשזה הופך להתמכרות זה אף לא מספיק, כמו סמים, רוצים עוד מנה ועוד מנה וכמה שננסה להצליח עוד ועוד בתחום הזה-בו חשים שליטה עצומה, זה אף פעם לא יספיק, כי ההתמכרות היא ההפך משליטה, ואז דימוי הגוף לא מספק לכן מתחילים להקיא מה שאוכלים ומה שלא, ואזנ מסתבר שהקו הוא הקו הלא נכון- זה לא מה שחיפשנו, אבל כבר ממשיכים ללכת בו... כי אין שליטה...

sha

New member
היי

נעים מאוד, קודם כל אני מכירה אותך מההודעות שלך שנקראות פה מידי יום, חוץ מזה את כותבת דברים חכמים מאוד: את אומרת שאנו מכוונים את ההצלחה שלנו לתחום שבו אנחנו לא רוצים באמת להצליח, אבל רק שם ההצלחה באה לידי ביטוי, זה נכון. פסיכולוג הסביר שיש איזשהו קו שהולכים דרכו ושמה מצליחים, ואז מסתבר שזה הקו הלא נכון, אבל בכל זאת ממשיכם ללכת דרכו. נשמע מסובך? טוב, זה בדיוק מה שאת מדברת עליו מנסים בהתחלה להוריד באוכל, לעשות ספורט לנסות דיאטות ואז ההתעסקות המרובה בנושא הופכת להצלחה: מצליחים להרזות, אוהבים ספורט... ואז מתחלים להתמכר: לספורט, להתעסקות בדימוי הגוף... וכשזה הופך להתמכרות זה אף לא מספיק, כמו סמים, רוצים עוד מנה ועוד מנה וכמה שננסה להצליח עוד ועוד בתחום הזה-בו חשים שליטה עצומה, זה אף פעם לא יספיק, כי ההתמכרות היא ההפך משליטה, ואז דימוי הגוף לא מספק לכן מתחילים להקיא מה שאוכלים ומה שלא, ואזנ מסתבר שהקו הוא הקו הלא נכון- זה לא מה שחיפשנו, אבל כבר ממשיכים ללכת בו... כי אין שליטה...

t@gel

New member
היי לך וברוכה הבאה

שמחה לרואת שיש לנו עוד משתתפת בפורום שלנו. אני בטוחה שתרגישי כאן נהדר. יש כאן המון בנות שתוכלי להזדהות עימן והן איתך. לא קל לשאת את החולי הנוראי הזה לבד וכאשר מגלים שיש לנו עוד שותפים לבעיה כבר נהייה קל יותר. מקווה שהשהות כאן תנעם לך..... שלך לכל בעיה...תגל

למעלה