היי כולם:)

rachely2000

New member
היי כולם:)

הייתי רוצה שתעזרו לי בנושא המברשות של האיפור,מה התפקיד של כל אחת ואם כדאי להשקיע בהן...יש לי כמו מברשת של סומק שהראש שלה קטן,השיערות ממש רכות כאלה (נעימות למגע,מלטפות) הצללית לא נתפסת בה ממש.. יש לכם מושג מה עושים איתה?

yottami

New member
היי חמודה אני לא יודע ממש למה את

מתכוונת אלא אם כן יש לך תמונה של המברשת מה שאת מתאר זה לא מברשת לצללית.....אז באופן בסיסי כל אחת שמתאפרת בעיניים ובכלל צריכה 4 מברשות טובות ואיכותיות...האחת נקראת FLUFF של איל מקיאג'...השניה סקלפצ'ר שהיא לצלליות הכהות לזיות החיצוניות של העין והשניה מברשת לסומק שהיא בעלת ראש קטן רוז'. השלישית מברשת לגבות או לשפתון אם זה נחוץ לך וזה הכל.......מקווה שעזרתי יותם

Shir Life

New member
מברשות זה הדבר שהכי חסר לי.. ../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

המברשות שלי לא שוות כלום.. ואין לי ממש גישה לאייל מקיאג' כי אני גרה בצפון ולמיטב ידיעתי אין פה..

Shir Life

New member
אני כל כך אוהבת לאפר ויש לי מלא ../images/Emo41.gif

רעיונות וכשאני מנסה עם המברשות שלי זה פשוט לא יוצא!

Shir Life

New member
וואלה? ../images/Emo41.gif

אני ליד קרית שמונה.. אבל שבוע הבא אני שם!

rachely2000

New member
מנצלת את השירשור לעוד שאלה

מה אתם חושבים על צללית ירוקה בשילוב עם צהובה?

RReuTT

New member
לדעתי זה פיצוץ...

תנסי גם צללית ירקרקה בשילוב של זהב. אני ממש אהבתי את זה!

che55

New member
בזה יוצא מדהים, הרי בירוק יש צהוב

איך יוצרים ירוק? למדנו בגן כחול+צהוב נותן ירוק..... אז ישנם כמה צבעי בסיס:אדום-כחול-צהוב-שחור-לבן הכחול שייך למשפחת הקרים הצהוב והאדום לחמים השחור לבן - כמובן לניטרלי שילובים של הצבעים הללו ייצרו את כל צבעי הקשת, אז למשל צהוב+כחול=ירוק. לכן שילוב של ירוק וצהוב הוא שילוב נפלא, על אחת כמה וכמה זהב וירוק. הכל שאלה של איך, איפה וכמה. ועל מי כמובן..............

yottami

New member
ירוק יוצרים מכחול וצהוב....אבל לא

ממליץ לך לערבב צלליות בסיסיות כדי לקבל גוון הוא לא יוצא ממש טוב כמו בצבעי שמן או גועש אל תשכחי שמדובר באבקות עדיף לקנות ירוק בסיסי...בהצלחה

che55

New member
כמובן וכמובן מותק שלי, הכוונה הייתה

לא איך לחסוך בצלליות, אלא למה זה מתאים השילוב..............

למעלה