היי כולם :)..

LaiRa

New member
היי כולם :)..

אין לי מושג אם אתם בכלל זוכרים מי אני... אבל כתבתי פה 2 הודעות.. ואז נעלמתי... כי שחכתי ת'סיסמא שלי חחח אבל היום ניזכרתי!! כן כן... פתאום עלה בזיכרוני... אז רק רציתי לשאול מה ניסגר בקשר לפגישה בניצנים... כי הבנתי שיש ואני מקווה שזאת פגישה מאוחדת יחד עם הרישמי ו"אתם היהודים"... כי כולנו היהודים אז למה לא להיות יחד?.. תחשבו על זה :) חוץ מזה הייתי בפגישת פורום שהייתה בעזריאלי... והיה ענק!!! בטח כבר שמעתם על זה מלא... וזהו אוהבת-חן <מתגעגעת .. כל מי שהיה בפגישה :) >

חןןן מה המצב בובע ??

וואי לא ידעתי שאתם כותבים גם פה ! ענקקקקק אני אקפוץ לבקר מדי פעם ... ד"ש לחן ולאצ' ורפי ו... לכל מי שאני מכיר
בה ביי

LaiRa

New member
היי היי.. :)

אני כותבת פה ממש מעט... כאילו עכשיו אולי אני אכתוב יותר.. כי יש לי אינטרנט לכל הזמן! וחוץ מזה... בנתים זאת ההודעה הרביעית שלי פה! אני מסוגלת לספור אותן! אז נעים מאוד למי שלא מכיר אותי... אני חן.. בת 17 וחצי ממושב ליד ראשון טא טא! אוהבת-חן

Refa L

New member
חן ווואי איזה חלום מוזר היה לי

אתמול חלמתי עלייך חחח נהגת כזה בשכונה שלי וראיתי אותך...אין לי מושג מי מו מה אבל אני זוכר בוודאות שאת היית בחלום שלי...

LaiRa

New member
רפיייייי

אני מרגישה כבוד עכשיו להיות לך בחולם חחח "ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלוםםםםםםםם לה לה לה..." --------------- אוהבת-חן

שלום:)

אני זוכרת במעורפל... את זוכרת אותי?... אז בקשר לפגישה בניצנים..היא לא מאוחדת... היו הצעות ואלה נדחו...את רוצה פרטים על המפגש ?

LaiRa

New member
אממ..

אני זוכרת אותך.. כי את המנהלת פה וכאלה... ואין צורך בפרטים על המפגש כי הבנתי שהצעות לאיחוד נדחו וחבל... אני יהיה עם המפגש של הרישמי מאוחד עם "אתם היהודים"... ------------------- אוהבת-חן

LaiRa

New member
זונעעעעעעעעע

תמיד זונע!!!!!! ברור שזיהיתי חחח רוב האנשים פה שייכים לאתם היהודים גם!! המפגש שלנו יהיה יותר שמח אזזזזזזז -------------------- אוהבת-חן

למעלה