היי כולם!

galia16

New member
היי כולם!

אתם נראים לי ממש נחמדים אז חשבתי אולי להציק קצת... אני גלי, בת 16 וכרגע עדיין בישראל.... עכשיו השאר קצת מסובך..... אני ישראלית גרמניה, ההורים חצי חצי... גרתי בסן פרנסיסקו עד גיל 8.... ועוד 16 יום אני עוברת לקנדה, אלברטה.... סו, אתם מקבלים אותי?

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

לאיפה באלברטה? Edmonton? Calgary? Medicine hat?

galia16

New member
cold lake?

אין לי שמצ..... הבנתי שזה איזה חצי יום נסיעה מאדמונטון...

galia16

New member
אה, ואתם יכולים להגיד לי בהצלחה

מחר יש בגרות ראשונה... בהסטוריה... איזה חוצפניה קטנה - אתם יכולים להגיד לי בהצלחה... אז בבקשה, אני ממש צליחה כרגע כל דבר שיעזור לי... אוי באסה לי יש לי בחינה והראש שלי לא בדיוק פה, נפלא.... גם למדתי איזה שליש חומר, אבל כמובן שלא איכפת לכם....

justnoa

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!

חיחיחי לכל מי שיש תבגרות בהיסטוריה בהצלחה!

galia16

New member
ראשון לציון....

אם יש לי בחינה עוד 4 שעות ואני לא יודעת כלום..... גרר..... זה לא טוב.... אנחנו לא בלחצ... עדייין..... טוב, אז אני ראשוניה, ואני אוהבת את המקום הזה, בלאט....

KinKin

New member
../images/Emo50.gifאחותי!

גם לי יש את אותה בחינה בעוד 4 שעות!!!! סיוט!!! על מה אתם נבחנים? אנחנו על עליות
והנאצים.... בכל מקרה שיהיה לך הכי הכי הכי בהצלחה בעולם!!!!!
ותעשי חזרה קטנה ותלכי עם מחשבות חיוביות!!!!
ים
סוף (ומחר יש לי עוד בגרות... ב-א-ס-ה!
)

galia16

New member
חח...

אימא לה לא רוצה..... איזה חמודים אתם ממש מדברים איתי.... אני עכשיו באמצע חזרה, לא שאני קולטת משהו... ויש לי את הבחינה בידע עם ומדינה..... ואני לא ידועת כלום על ארצ ישראל... למדתי רק את הנאצים ואת מדיניות הפייסנות... בלאט, אם מורידים את אחד הנושאים קצת נכשלתי... ואני לא יודעת אזרחות..... במה יש לך עוד בגרות מחר? זה קטלני כל המבחנים האלה...יש לי השבוע עוד מגן בלשון....

KinKin

New member
המבחן היה מגעיל!!!

והבוחנים עוד יותר!!!!! שונאת אותם!!!!!!!! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג! ויש לי מחר בגרות ב ACCESS... WISH ME LUCK!!! ים
סוף

galia16

New member
בהצלחה!

אצלנו היו גם בוחנים מאנייקים! חוצ מכיתה אחת שהם נכנסו הודיעו להם שהם יכולים להעתיק חופשי וישבו לשתות את הקפה שלהם..... והמבחן הלך הכי גרוע, מאיפה הביאו את הניסוח של השאלות לחלק ב'? 14 שעות רק לקלוט מה רוצים ממני..... ושוב בהצלחה...

justnoa

New member
אני בטוחה שיהיה סבבה!!!

ואגב... איזה בית ספר את בראשון?

galia16

New member
גימנסיה ראלית ע"ש קררי....

חזרנו מהבגרות.... כרגיל דופקים את השחורים...

Julia16

New member
hello Galia! ברוכה הבאה!

מה המצב? הספקת ללמוד קצת לבחינה? אני מאחלת לך הרבה בהצלחה (למרות שנראה לי שממש ברגעים אלה את עושה את המבחן) ו...זהו. אני מקווה שיהיה לך טוב בקנדה ותספרי איך הולך לך! ביי-ביי ליבי

jusmin88

New member
היי !!!! גם אני עוד מעט עוברת ..

לקנדה !! כמוך !!! .... לא שאני ממש שמחה ... כי ממש יהיה לי קשה להפרד מהחברות שלי כאן... למרות שגם אני גרתי באוקראינה עד גיל 6 ... אז ככה שאנחנו במצב דומה :)) ... אפילו גם אני חדשה כאן...

canadit

New member
ברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני אלינה ואני מטורונטו קנדה
מקווה שתהני בפורום ושתהני בארץ החדשה באלברטה!!!
רק שתדעי אין שם מיסים!!!!

למעלה