../images/Emo24.gif
אזהרה - נא לא לקחת כדוגמא שום דבר ממה שנאמר בדף זה, זוהי לא המלצה! מערכה ראשונה-סצינה ראשונה: מיקום: דירה בדיזינגוף. את הספטום הראשון שלי עשה לי ידיד שבמקרה הוא גם פירסר במקצועו. רק מה- הוא בן 21, ועבד במקומות מפוקפקים. אבל כיוון ששילמתי רק 40 ש"ח ולא הייתי זקוקה לאישור הורים (בגיל 13...)- הסכמתי. זה היה אצלו בדירה, הוא הוציא מין ארגז כלים עם מחטים (נקיות!) וכל מיני עגילים. הוא הושיב אותי על הספה, וביצע את החדירה (לא השתמש בכפפות), כשהמחט עוד בתוכי, הוא הלך הצידה לשוחח עם ידידה...החוצפה שלו...
צעקתי לו שיחזור, הוא הוציא את המחט, שם את העגיל-ואני הלכתי הביתה עם ספטום חדש ויפה. סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. שלושה ימים לאחר החירור ניגשתי לאמי והוצאתי מתוך האף שלי חתיכת מתכת.....
(ולמי שלא הבין-הראיתי לה את הפירסינג)
פתאום(טה טה טה טם...
) מאחורי נעמד אבי כולו אדום ורותח. "הבת שלי לא תראה כמו חזיר, תורידי את זה עכשיו!!!!!" הוא הביא פלאייר וניסה להוריד. התחלתי לצרוח מכאבים ואמרתי שאעשה זאת בעצמי. הורדתי את הספטום. כל האף שלי דימם (אחרי שלושה ימים המקום היה כמו פצע פתוח), ואבא שלי ישב לידי להרגיע אותי...(בן זונה- עכשיו הוא נזכר להיות נחמד....
) מערכה שניה-סצינה ראשונה: מיקום: חנות בגדים שנטי-בנטי בדיזינגוף. מסתבר שהמקום פועל גם בסטודיו מפוקפק, וכיוון שנראיתי למוכר מעל 16 (גם אם נראיתי פחות הוא היה עושה לי בכל מקרה...בצע הכסף...
) הוא הסכים לעשות לי. היו לו ציפורניים מלוכלכות והוא לא השתמש בכפפות. ביקשתי שישטוף ידיים, אך הוא לא עשה זאת. הוא עשה לי את הפירסינג, וכשהסתכלתי במראה, ראיתי שהוא עקום לחלוטין! קצה אחד למעלה וקצה שני למטה. הזדעזעתי. המוכר הסכים איתי, הוציא לי את העגיל, ניגב קצת את המקום מהדם, ותקע בי מחט חדשה!!!!!! (דמיינו את הכאבים של שני ספטומים אחד אחרי השני....
) לפחות הוא הוריד לי את המחיר.....
סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. ההורים שלי הבינו שאין מה לעשות נגד הספטום והסכימו שאשאיר אותו בתנאי שלא אסתובב איתו בחוץ ברחוב, או לידם...(כלומר, רק ליד החברים שלי) מערכה שלישית- סצינה ראשונה ואחרונה: מיקום: סטודיו נקי ומסודר בשינקין. עשיתי נזם, וכשהגעתי הביתה-הורדתי את הספטום (לאחר כשנה איתו...).
הסוף