היי כולם..:)

ocean gypsy

New member
היי כולם..:)

היי כולם.. אני חדשה פה.. קוראים לי אסתי ואני בת 15 מחיפה...יש לי אובססיה לפירסינגים... כל פעם שאני רוצה לעשות פירסינג יש לי צורך בלתי מוסבר לעשות עוד ועוד....!:).. אני מאוד מאוד שמחה שפתחו את הפורום הזה כי אני בעצמי שקלתי על לעשות את זה אבל ויתרתי בסוף.. אממ...יש לי בעיקרון 8 פירסינגים.. יש לי-VAMPIRE שני פירסינגים בשני הצדדים של השפה.... יש לי לברט - בסנטר יש לי עגיל בגבה יש לי- cry baby שזה כמו סמיילי רק בלסת התחתונה.. יש לי אנדר גראונד - שזה מתחת ללשון יש לי אינדסטריאל- שאין לי מושג איך להסביר את זה אז אני פשוט אוסיף תמונה ויש לי פשוט פירסינג קטנטן בחלק העליון של האוזן... היה לי גם ספטום שזה היה הפירסינג הראשון שלי, אבל לצערי הוא נפל:(. תחדשו על הפורום שלכם אסתי.

ocean gypsy

New member
ואחרונה חביבה....

חשוב לציין שהפירסינגים האלה הם לפני הרבה זמן עוד לפני שעשיתי את הלברט האינדסטריאל וכל השאר.. מה שיש בתמונות זה מה שהיה באותה תקופה.

FrooTeLa

New member
את ילדה ממש יפה!!!!!!

ואני הייתי עושה גם ומפייאר זה חמוד אבל לא ניטים... אלא חישוקים, יותר יפה לדעתי, אבל.... את יפה! חחחחח

ocean gypsy

New member
תודה..:)...

פעם זה היה שני שפיצים.. אבל נכון לעכשיו זה שני חישוקים בשפה ובסנטר בין שניהם יש שפיץ או עיגול וזה ניראה יותר יפה.. אבל תודה:).

שאלה לי אלייך.........../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

את לא חושבת ששלושה חישוקים באיזור הפה שלך הם דבר גס מדי? כלומר, הניטים שהיו לך הם מאוד עדינים ולא פוגעים ביופייך. החשש שלי הוא שתשחיתי לעצמך את הפנים. היה לי ספטום בערך שנה (עשיתי אותו 3 פעמים, מי שרוצה לשמוע את הסיפור-מוזמן לבקש..), ולאחר שהורדתי אותו (עכשיו יש לי נזם-חישוק) הבנתי כמה שהפנים שלי הרבה יותר יפות בלעדיו. אני לא אשקר-נורא אהבתי את הספטום שלי. גם נקשרתי אליו. אבל הוא לא החמיא לי לפנים. חומר למחשבה.

../images/Emo24.gif

אזהרה - נא לא לקחת כדוגמא שום דבר ממה שנאמר בדף זה, זוהי לא המלצה! מערכה ראשונה-סצינה ראשונה: מיקום: דירה בדיזינגוף. את הספטום הראשון שלי עשה לי ידיד שבמקרה הוא גם פירסר במקצועו. רק מה- הוא בן 21, ועבד במקומות מפוקפקים. אבל כיוון ששילמתי רק 40 ש"ח ולא הייתי זקוקה לאישור הורים (בגיל 13...)- הסכמתי. זה היה אצלו בדירה, הוא הוציא מין ארגז כלים עם מחטים (נקיות!) וכל מיני עגילים. הוא הושיב אותי על הספה, וביצע את החדירה (לא השתמש בכפפות), כשהמחט עוד בתוכי, הוא הלך הצידה לשוחח עם ידידה...החוצפה שלו...
צעקתי לו שיחזור, הוא הוציא את המחט, שם את העגיל-ואני הלכתי הביתה עם ספטום חדש ויפה. סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. שלושה ימים לאחר החירור ניגשתי לאמי והוצאתי מתוך האף שלי חתיכת מתכת.....
(ולמי שלא הבין-הראיתי לה את הפירסינג) פתאום (טה טה טה טם...
) מאחורי נעמד אבי כולו אדום ורותח. "הבת שלי לא תראה כמו חזיר, תורידי את זה עכשיו!!!!!" הוא הביא פלאייר וניסה להוריד. התחלתי לצרוח מכאבים ואמרתי שאעשה זאת בעצמי. הורדתי את הספטום. כל האף שלי דימם (אחרי שלושה ימים המקום היה כמו פצע פתוח), ואבא שלי ישב לידי להרגיע אותי...(בן זונה- עכשיו הוא נזכר להיות נחמד....
) מערכה שניה-סצינה ראשונה: מיקום: חנות בגדים שנטי-בנטי בדיזינגוף. מסתבר שהמקום פועל גם בסטודיו מפוקפק, וכיוון שנראיתי למוכר מעל 16 (גם אם נראיתי פחות הוא היה עושה לי בכל מקרה...בצע הכסף...
) הוא הסכים לעשות לי. היו לו ציפורניים מלוכלכות והוא לא השתמש בכפפות. ביקשתי שישטוף ידיים, אך הוא לא עשה זאת. הוא עשה לי את הפירסינג, וכשהסתכלתי במראה, ראיתי שהוא עקום לחלוטין! קצה אחד למעלה וקצה שני למטה. הזדעזעתי. המוכר הסכים איתי, הוציא לי את העגיל, ניגב קצת את המקום מהדם, ותקע בי מחט חדשה!!!!!! (דמיינו את הכאבים של שני ספטומים אחד אחרי השני....
) לפחות הוא הוריד לי את המחיר.....
סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. ההורים שלי הבינו שאין מה לעשות נגד הספטום והסכימו שאשאיר אותו בתנאי שלא אסתובב איתו בחוץ ברחוב, או לידם...(כלומר, רק ליד החברים שלי) מערכה שלישית- סצינה ראשונה ואחרונה: מיקום: סטודיו נקי ומסודר בשינקין. עשיתי נזם, וכשהגעתי הביתה-הורדתי את הספטום (לאחר כשנה איתו...). הסוף

../images/Emo24.gif

אזהרה - נא לא לקחת כדוגמא שום דבר ממה שנאמר בדף זה, זוהי לא המלצה! מערכה ראשונה-סצינה ראשונה: מיקום: דירה בדיזינגוף. את הספטום הראשון שלי עשה לי ידיד שבמקרה הוא גם פירסר במקצועו. רק מה- הוא בן 21, ועבד במקומות מפוקפקים. אבל כיוון ששילמתי רק 40 ש"ח ולא הייתי זקוקה לאישור הורים (בגיל 13...)- הסכמתי. זה היה אצלו בדירה, הוא הוציא מין ארגז כלים עם מחטים (נקיות!) וכל מיני עגילים. הוא הושיב אותי על הספה, וביצע את החדירה (לא השתמש בכפפות), כשהמחט עוד בתוכי, הוא הלך הצידה לשוחח עם ידידה...החוצפה שלו...
צעקתי לו שיחזור, הוא הוציא את המחט, שם את העגיל-ואני הלכתי הביתה עם ספטום חדש ויפה. סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. שלושה ימים לאחר החירור ניגשתי לאמי והוצאתי מתוך האף שלי חתיכת מתכת.....
(ולמי שלא הבין-הראיתי לה את הפירסינג) פתאום(טה טה טה טם...
) מאחורי נעמד אבי כולו אדום ורותח. "הבת שלי לא תראה כמו חזיר, תורידי את זה עכשיו!!!!!" הוא הביא פלאייר וניסה להוריד. התחלתי לצרוח מכאבים ואמרתי שאעשה זאת בעצמי. הורדתי את הספטום. כל האף שלי דימם (אחרי שלושה ימים המקום היה כמו פצע פתוח), ואבא שלי ישב לידי להרגיע אותי...(בן זונה- עכשיו הוא נזכר להיות נחמד....
) מערכה שניה-סצינה ראשונה: מיקום: חנות בגדים שנטי-בנטי בדיזינגוף. מסתבר שהמקום פועל גם בסטודיו מפוקפק, וכיוון שנראיתי למוכר מעל 16 (גם אם נראיתי פחות הוא היה עושה לי בכל מקרה...בצע הכסף...
) הוא הסכים לעשות לי. היו לו ציפורניים מלוכלכות והוא לא השתמש בכפפות. ביקשתי שישטוף ידיים, אך הוא לא עשה זאת. הוא עשה לי את הפירסינג, וכשהסתכלתי במראה, ראיתי שהוא עקום לחלוטין! קצה אחד למעלה וקצה שני למטה. הזדעזעתי. המוכר הסכים איתי, הוציא לי את העגיל, ניגב קצת את המקום מהדם, ותקע בי מחט חדשה!!!!!! (דמיינו את הכאבים של שני ספטומים אחד אחרי השני....
) לפחות הוא הוריד לי את המחיר.....
סצינה שנייה: מיקום: הבית שלי. ההורים שלי הבינו שאין מה לעשות נגד הספטום והסכימו שאשאיר אותו בתנאי שלא אסתובב איתו בחוץ ברחוב, או לידם...(כלומר, רק ליד החברים שלי) מערכה שלישית- סצינה ראשונה ואחרונה: מיקום: סטודיו נקי ומסודר בשינקין. עשיתי נזם, וכשהגעתי הביתה-הורדתי את הספטום (לאחר כשנה איתו...). הסוף

net net

New member
הפירסינג שבתמונה ../images/Emo99.gif

איך קוראים לזה? תמיד רציתי לעשות אחד כזה אבל נראה לי שזה לא ילך באוזן שלי...
וגם מה זה ספטום?

בתמונה - אינדסטריאל

אני מתה על הפירס הזה כשיהיה לי כסף אני עושה [עדיין לא ענו לי כמה זה צריך לעלות] וספטום זה באף בין הנחיריים

להפך....../images/Emo108.gif

את העגיל עושים בחיבור של הלשון לפה, אם תשימי לב העור שם (או מה שזה לא יהיה...
) מאוד מאוד דק. ולכן לא כואב לעשות אותו. (בדיוק כמו סמיילי (וcry baby) גם הוא לא כואב, בגלל שהחיבור דק).

noa_n

New member
אנדרגאונד כואב!!!! מאוד מאוד כואב!

לא יודעת אם העור שם עבה או דק או מה שלא יהיה, אבל זה העגיל הכי כואב בעולם! כאב לי איזה יומיים אחרי שעשיתי אותו, ובכמה שעות הראשונות דיברתי כמו ילדה מפגרת כי לא יכולתי לגעת עם הלשון באזור של העגיל, וזה ביכלל לא מישתווה לכאב של סמיילי! עשיתי 3 פעמים סמיילי ובקושי הרגשתי אותו.

ocean gypsy

New member
אנדרגראונד...

בעיקרון לכל בן אדם זה כואב באופן שונה... לי זה כן יחסית כאב..., יותר מהרבה פירסינגים אחרים שעשיתי אבל סה"כ היו לי גם יותר כואבים אז זה לא כזה נורא.. כל פירסינג אפשר ליסבול:).

למעלה