היי כולם

d u c k y

New member
היי כולם

כן...נעלמתי...אני יודעת. עוברים עליי הרבה דברים לאחרונה....מדי פעם אני קופצת, מציצה, מנסה לחשוב על עצה מתאימה ואז נזכרת שיש ילדים להאכיל, כביסה לקפל, וחוץ מזה - יש לי בעיות משלי - עם כל האנוכיות שבמשפט הזה. והילדים, כידוע, לא שלי...מה שהופך את המצב לבעייתי יותר. הזמן טס לי. הייתי אמורה לחזור בספטמבר, אבל מכל מיני סיבות, שהן בעיות בפני עצמן, שלא אפרט כעת, אני כנראה חוזרת ביולי הקרוב... ואתם זוכרים את האקס? אז למי שזוכר - כן - זה עדיין מתסכל אותי - כי עד שאני נרגעת מזה שפעם בשלושה חודשים הוא שולח לי איזה אי מייל רגשני משהו, אז עוברים שלושה חודשים - והוא עושה זאת שוב...והפעם זה היה בסופ"ש האחרון - מה שגורם לי למחשבות עד לסופ"ש הבא לפחות. ואני תמיד חייבת להגיב...אני לא יכולה להתאפק. הוא בן זונה, כי הוא עושה את זה כל הזמן, ואני טיפשה שעדיין מתעצבנת מזה. והכל נורא עמוס לי עכשיו. בראש, בלב, ביומיום. אני מתה לחזור כבר. הייתי חוזרת אתמול אם הייתי יכולה, למרות שדווקא לאחרונה, עם מזג האוויר הטוב לעיתים (עדיין לא קיץ בחוף המזרחי הצפוני), התחלתי לחרוש את מנהטן לאורכה ולרוחבה וזה כיף. אבל זה תמיד לוויקנד קצר נורא. ואני בטח אמשיך לכתוב עוד ימים כלילות אם לא אפסיק עכשיו. אני יודעת שכולם יגידו שהצרות שלי קטנות (אני הרי בניו יורק , לא?) ואני יודעת שזה פורום שצריך גם לתת בו ולא רק לקבל...אבל אם תרשו לי, אז רק הפעם, אשמח לקבל קצת דאקי

nutmeg

New member
"לא יודעת איך לומר לך..."

חוץ מ - טוב לראות את הוד ברווזותך. התערגעגעתי.

קודם כל,

תיזהרי משיטוטי החנויות האלה שלך. זה עלול לעלות את כל הכסף שחסכת - מי כמוני יודעת. חוץ מזה, לא ברור לי העניין עם האקס שלך. נדמה לי שאני זוכרת את הסיפור מלפני כמה חודשים, שסיכמתם שזה לא זה, שקשה אבל נפרדים סופית, ומה זה כל המיילים הרגשניים האלה??!?! יש לי תחושה שיש פה בלבול עז בין געגועים לארץ, לבין געגועים לבחור. נא לעשות סדר בראש ולחזור אלינו. הפעם, אם אפשר, תוך כמה ימים. אמנם את נמצאת בקו גיאוגרפי אחר, אבל בכל זאת.

d u c k y

New member
לא לא...טעות בידך...

מי שמבולבל - זו את - יותר מדיי בנים ובנות שנפרדו וחזרו על גבי דפי הפורום - בלבלו את הסיפור שלי בראשך....כשאני הגעתי לפורום - כבר היית פרודה כשנה והחלטתי לכתוב לו מכתב כדי לדעת מה בדיוק קרה ובלה בלה - וזה מה שעשיתי - ואז היינו בקשר מדי פעם באינטרנט...זה הכל. והמדי פעם האלה - תמיד גרמו ועדיין גורמות לי להתעצבן ולהתגעגע. אבל לא לבחור - כי לתחושת האהבה שאותה לא חשתי כבר זמן רב. אני לא מתגעגעת אליו, אבל זו בכל זאת היתה תקופה של שלוש שנים ביחד, קשה להתעלם - ומכיוון שלא היה דבר אחר מאז....אז אין לי למה להשוות והמחשות נודדות. אין שום סיכוי שאחזור אליו. זה פשוט חלק מהדברים שקורים לי עכשיו. החזרה שלי לארץ לא קשורה לזה בכלל - אמרה ולא הרחיבה. וכן - בקשר לשיטוטי החנויות - מסוכן מאד - פשוט לא להאמין כמה. ועוד עכשיו אני צריכה לבתחיל לקנות לאנשים מתנות....בעעעעע... זהו - מקווה שהסדרתי את הדברים

resputin

New member
אבל למה הוא שולח לך את המיילים

הרגשניים האלה? מה המניע שלו? הוא יודע מה זה עושה לך? ביקשת ממנו שיפסיק? בין אם זה זה ובין אם לא, המיילים הרגשניים האלה פעם בכל כמה חודשים שגורמים לך להרגיש all warm and fuzzy מבחינה אחת ומצד שני הם קצת לא במקום -לא צריכים להיות בין אקסים, כי זה מה שאקסים, נחלת עבר. עצה שלי? לומר לו לסיים עם הבולשיט הרגשני, או להחליף מייל ולא לתת לו את הכתובת החדשה.

d u c k y

New member
תראה...

אחרי שנפרדנו לא דיברנו שנה - ואז שלחתי את המכתב. ואז כשסידרנו את כל הדברים בינינו דרך האינטרנט - ביקשתי ממנו שלא ידבר איתי יותר - לא בעצבים או משהו - שוט כדי כמו שאתה אומר - לשים את זה מאחור. אבל עברו איזה חודשיים והוא פנה אליי וביקש שנדבר פה ושם. וזה באמת מה שקורה. זה פה ושם. - אני לא רוצה לבקש ממנו שיפסיק - כי כמו שאמרתי - אני סקרנית - ועוד סיבה חשובה מאד - אגו, כבוד...לא רוצה להראות פגיעה. אם אני אעלם פתאום...הוא יכול למצוא ואתי דרך אלף מקומות - ואני מודה שאני לא רוצה להיעלם לו פתאום. כן ברור שיש פה משהו מאד לא בריא ...אבל קשה לי להתאפק. שלוש שנים, כבר אמרתי?

resputin

New member
אוקי, נכון.. אז כמו שאמרתי-

תגידי לו יפה שאת שמחה שאתם עדיין בקשר והכל... אבל מה נסגר עם הח** הסנטמנטלי? מה הוא רוצה מאחורי המכתבים הציוריים והחמימים האלה בשורה התחתונה? עזבי אותך ממשחקי כבוד, כי מזה שאת שומרת על ה'אגו' שלך, את רק נפגעת יותר. זה או לחתוך, או לגרום לו לעצור.. אולי הוא בכלל לא מבין מה הוא עושה לא בסדר.. ואם הוא כן מבין ועושה את זה בכוונה, זה גורם לי לתהות בבריאות הקשר שאת שומרת..

אבל געגועית !

לא התבלבלתי ! זכור זוכרת אנוכי שלפני כמה חודשים את היא זו ששלחת לו מכתב קורע לב, או שזה היה הוא, לא משנה. וברור לי לחלוטין שהייתם פרודים בטרם התעופפת אלי ניכר. כל מה שניסיתי להבהיר הוא, שאם כבר אז כשנסעת העניין היה סגור, והוא נפתח ונסגר שנית לפני כמה חודשים - למה לעזאזל אף אחד לא מחליט אם אתם ביחד או לא?!?!?

d u c k y

New member
כי זה ברור לכל הצדדים לחלוטין

שאנחנו לא ביחד...וגם לא נהיה, לא נחזור, שום דבר כזה.... וברור לי שלשמור על קשר עם האקס זה לא בריא לחלוטין, אבל פשוט קשה לי להתאפק אם הוא זה שפונה אליי...

resputin

New member
אבל את עדיין יכולה לתחום את

הקו האדום שלך. את בהחלט יכולה לומר לו שאת לא רוצה לשמוע X או Y ועדיין לצאת בעלת אגו.

למעלה