היי כולם....

mushmor

New member
היי כולם....

היי....לא הייתי פה שנים ואני רואה דברים חדשים.. אני ממש בדיכאון עכשיו..רוצים הסבר? נסביר בכל זאת.. טיול שנתי-יום שני הזה. מור-מתה ללכת. מור-לא יכולה. מור-חולה מהיום!!! אלוהים-שונא את מור. מי שלא הבין אני יסביר לו אישית...

ZVI Z

New member
לי יש שבוע סיוט שאני רק רוצה שיגמר

יום שלישי יש לי מתכונת ענקיית בתושב"ע(רק השם מפחיד) וביום חמישי מתכונת באנגלית הבעיה מתחילה בזה שכמובן לא למדתי כלום כל השנה..כלום כלום ואני סומך על הידע השכל והמזל שלי(כתחליף לדם יזע ודמעות..) הבעיה היותר גדולה ממשיכה מכאן-יש לי משחק חצי גמר גביע המדינה שאסור לפספס ביום שלישי וזה יקח כמה שעות להגיע ולחזור ויש את יום הסטודנט עם כל ההופעות שאסור לפספס... אז אין זמן ללמוד ואנלא יודע כלום...אז מה אני עושה?! לא לומד...חחח אין לי כוח חשק ולא יודע מה סתם בא לי לשתף אותכם בזה..ואם למישהו יש רעיון בשבילי או עזרה שהוא יכול(גר קרוב ויודע משהו..)תגידוווווו תודה

סנטה

New member
לאנגלית לא לומדים ...ואם אתה אומר

שתושב"ע זה לא כזה מפחיד , הנה נפרטו לך הבעיות !

RoMik

New member
יאאלה איזה כיף.. שרשור בכיינות..אני

מנצחת את כולכם! היום היה לי מגן במתמטיקה (5 י"ח...סיוט שלא נגמר
), מחר בגרות בספורט, יום שלישי תגבורים ב:אזרחות, מחשבים ומתמטיקה, בעצם כל יום יש תגבור במתמטיקה ויש לי יום שני הבא הגשת עבודת גמר + מגן בפסיכולוגיה. יש ניצחתי!

heaven is here

New member
לך היה היום...

לי זה ביום חמישי... אוי לי! אח"כ עוד שבועיים מגן באזרחות. קרוב אליו בכימיה.... ו...בגרות במתמטיקה! אבל הבגרות לא מפחידה אותי יותר מהמגן הקרב ובא... אההה!

רגע שאני אביא בכיינות מהאוניברסיטה?

מה דעתכם על פרוייקט שנמשך שנה שלמה?!?!? כן כן מה שאתם שועמים מאוקטובר אני יושב על הדבר המחורבן הזה!!! ומועד ההגשה בסוף החודש והקורסים הקשים ושיעורי הבית עם חובת הגשה ו.......... טוב נו אני נהנה אז מה אכפת לי.... :)) ואם זה מעניין מישהו (וגם אם לא - באסה) קיבלתי 94 בבוחן שהיה לי (מי שעוקב אחרי ההודעות שלי בוודאי זוכר) סתם התחשק לי להשויץ קצת :)) וזהו עכשיו אני סחוט מיום שלם של למצוא באגים בין 6000 שורות הקוד של הפרוייקט אי שם בסיבוב ה8000 של מירוץ המכוניות.... תומר (יאאא המכוניות בצבעים נורא יפים...אז מה אם הן נראות כמו זחלים :)) )

מרילנצח

New member
תומר אני כל כך איתך...

יש לי עבודה קדם סמנריונית להגיש עוד שבוע סיוט... יש לי 4 פרוייקטים להגשה יש לי להכין כל שבוע 2 שיעורים פרטנייים ושיעור קבוצתי לכיתה שאני מלמדת בה. יש לי מבחן בלשון על 125 ניבים כולל מקורות.. בקיצור הצילו...........

mushmor

New member
אנשייייייייייםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בסוף כן יצאתי והיה כיייייייייייייףףף

למעלה