היי כולם! :)

טיפ-טיפ

New member
היי כולם! :)

היי אנשים! אני חדשה כאן ובזמן האחרון הנושא הרוחני מאוד מעניין אותי ויש לי שאלה יש לי קצת קושי בלהירדם , זה יכול להיות משהו רוחני? ואם כן מה אני יכולה לעשות, כי זה בילגן לי את כל החודש, עייפות וכל זה. בבקשה דגובה דחוף

Tal_Ya_Tal

New member
היי טיפ-טיפ, ברוכה הבאה.B-)

ובכן, טיפ –טיפ את לא היחידה שמתקשה לישון בתקופה האחרונה. אני שומעת את זאת מהרבה מאד אנשים. ישנם אנשים שהם רגישים במיוחד לשינויים של האנרגיות הפלנטריות. שינויים אלו, הופכים אותם לחסרי מנוחה. מארס, סטורן, אורנוס ומרקורי, יוצרים ביניהם כרגע היבטים דיס הרמוניים, מה שגורם למתח רב, קשיי ריכוז והקשבה חריפים, חוסר סבלנות וחוסר מנוחה , עם אפשרות למתח עצבים קטלני והתפרצויות של חוסר טקט, עד כדי חוצפה. נטייה לעזוב דברים באמצע התהליך. תחושת מגבלות או קושי להשיג דברים. תחושה של ``פול גז בניוטרל``. אין יכולת לשאת תסכול. נטייה לאלימות (פסיבית או אקטיבית) בשל התסכול והקונפליקט. האנרגיה באה בהתקפות, יוצרת התלהבות בגלים. יתכנו מתקפות עצלות ועד לאנרגיה ללא כיוון. אי יכולת לעמוד בקשיים. מאבקים, מרדנות גדולה, נטייה לעשות דברים מסוכנים. הזדקקות גדולה לחופש ורצון שהכל יעשה על פי הדרך האישית. עצבנות רבה וחרחור ריב ומדון. תיתכן תחושת מאוימות, שגורמת את הצורך ללחום ולגונן על עמדות. ווכחנות אדירה לוחמה תקשורתית וסברה שכולם מטומטמים. על כן ישנה התבצרות בדעות, אפילו כשכבר ישנה הבנה שזה לא צודק. חוסר הטאקט המופגן ``בלי לעשות חשבון``, מעורר עוינות רבה. ישנה גם בקורתיות רבה, המתבטאת כאמצעי לחימה והרעלה. ויכוחים, חוסר הבנה והשלכה של חשיבה דיס הרמונית על הזולת. ישנה חשדנות גדולה, וקשיי תקשורת שלא תמיד קיימת מודעות לגביהם. חוסר הבנת הסובבים, קושי להתרגל לרעיונות, נטייה לזמום מזימות ולהסתבך שלא לצורך. האם צריך יותר מכך?! ואם זה לא מספיק, שמש בצמידות לנפטון יוצרים רגישות גבוהה או אטימות גבוהה. רצון לבנות עולמות של דמיון, אומנות מוסיקה או מיסטיקה. ולחיות בעולם פרטי. לכן, המעשיות מלווה בסבל. בשל אי הרצון להתנתק מן הבועה. יש כהות חושים בכל הקשור במצבם של אחרים. בשל החשש להזדהות עם כאבם של אחרים. נוסף לכך, ישנה פעילות אנרגטית של ישויות ומלאכים, העוזרים לנו להעלות את התדרים של כדור הארץ ולהכין אותנו לקראת העידן המוזהב, עידן האור. ולהעלאה של קרן הבריאה. חלק מאתנו יכולים להבחין בפעילות הזאת והשינה נמנעת מהם או שהם חווים תחושות ותופעות כמו הזעת יתר, מרץ וכו`. אפשר לנסות כמה דברים: א. הדבר הפשוט ביותר זה, לפני שאת הולכת לישון, לעמוד מתחת זרם של מים פושרים, שזורם מעל הראש, כולל השיער ושוטף את האנרגיות העודפות של המתח והערנות. ב. מדיטציה לפני השינה היא דבר מופלא. אפשר להחליק ישר אל תוך שינה שליווה מאד לאחריה. ג. אם אינך מיומנת במדיטציות, תוכלי להאזין אולי למוסיקה מרגיעה בווקמן או בדיסקמן עם אזניות. ד. בשכיבת פרקדן, קחי שלוש נשימות עמוקות ללב ושחררי את האוויר באיטיות דרך הפה, כך שכל הגוף ייהפך רפוי ונינוח. דמייני מעל הסרעפת שלך, סלסילה ובה כדורי פינג פונג כחולים בצבע של שמים בהירים. התחילי להכניס את כדורי הפינג פונג אל תוך גופך, דרך בהונות הרגליים. כל כדור דרך אצבע אחרת. תראי אותם זורמים דרך רגלייך וממלאים את כל גופך. ככל שיותר כדורים נכנסים פנימה, כך הולך ופושט הרוגע. ראי את הכדורים ממלאים את גופך ומתנקזים אל הסרעפת שלך. הוציאי אותם החוצה דרך הסרעפת, אל הסלסילה והתחילי את כל התהליך מחדש בשנית. מובטח לך, שתירדמי לפני שתספיקי לסיים את התהליך. L&L TALYA

טיפ-טיפ

New member
מקווה שיעזור

האמת אי ניסיתי את כל הדברים שעכשיו הזכרת וזה לא ממש הצליח לי וזה פוגע לי בלימודים כי אני לא קמה בבוקר. מה עוד אני יכולה לעשות?

Tal_Ya_Tal

New member
אולי זה יעזור ....

אם זה ממש ממש לא עוזר, נסי לבדוק בעזרת מומחה לפנג שוואי, אם מיטתך ממוקמת נכון בחדר ואם יש בחדרך `שגיאות בעיצוב` שמשבשות את זרימת האנרגיה התקינה ואיך תוכלי לשפרן. יתכן שאת פשוט זקוקה לטיהור אנרגטי בחדרך. כדאי להשתמש בארבעת היסודות. תחילה, בשלב האדמה, קחי קטורת חזקה מסוג `בכור` או מרווה, הבעירי אותה ועברי בפינות החדר כשאת יוצרת בעזרתה מעגלים ספירליים בכל פינות החדר וגם במרכז. בשלב המיים. שפכי מים על הרצפה (דלי או שניים ) ושטפי אותה. תוכלי בנוסף, לדמיין מפלי מיים, היורדים מן התקרה אל הקירות ושוטפים את כל החדר. בשלב האוויר, פתחי את כל פתחי האוורור בחדר לרווחה והניחי לאוויר ולאור להיכנס. בשלב האש, הדליקי נרות בפינות החדר והניחי להן לבעור עד תומם. תוכלי גם לדמיין כדור גדול של אור הנבנה במרכז החדר, הולך וגדל לכיוון הדפנות, גדל וגדל עד שהוא נוגע בקירות החדר . ממשיך לגדול ולהתעצם עד שהקירות סוגרים עליו והוא `מתפוצץ` וכל האור זולג על הקירות והתקרה, ממלא את החדר באור גדול. למעשה, טיהור מסוג זה, מתאים לכל חדר . לא רק לחדרים בעייתיים. וכדאי לבצעו מידי תקופה מסוימת. ואם גם זה לא יעזור, נסי לישון קצת אחרי הלימודים! וכך תהיי ערנית למחרת. אולם לידיעתך, עשרים דקות מדיטציה, שוות לשעתיים שינה. מומלץ ביותר!!! (תוכלי גם לבצע הטענה אנרגטית, אם תלמדי אנרגיה אוניברסלית). L&L TALYA

למעלה