היי כולם...

היי כולם...

היי... אני ניל ואני בת 15...., אוקיי אז ככה.., אני די מבולבלת עם עצמי, ואני בטוחה ששמעתם את זה כבר כ"כ הרבה פעמים אז אני מניחה שיש לכם עצה בשבילי, בכל מיקרה..הניסיון המיני הראשון שלי היה עם בת לפני כשלוש שנים.., ולאחר מכן היו לי המון ניסיונות עם בנים וקצת עם בנות.., ובעיקרון תמיד הגדרתי את עצמי כדו מינית אבל אני כבר לא יודעת.., בזמן האחרון אני נימשכת למין הניקבי יותר מלמין הזכרי, ואני רוצה להתנסות עם בת כדי ליראות באמת מה אני מרגישה ואני לא יודעת עם מי אני יכולה לנסות..., אני ממש לא יודעת מה לעשות...ואני לא יודעת לאיזה מין אני נימשכת יותר! בכל מיקרה אם יש לכם איזשהי עצה או דעה אני אשמח לישמוע אותה. שלכם ניל:)

לפי מה שמשתמע מדברייך...

את באמת דו מינית. אז זהו, למה את חייבת לדעת למי את נמשת יותר? אולי זה לא קשור למין של האנשים אליהם את נמשכת? אלא לאישיות שלהם? טוב אז נראה לי שפשוט תשברי לעצמך את הראש עם האי ידיעה-למי את נמשכת יותר... לנסות... כן, אני מבינה אותך
כמוני כמוך. יום אחד... זה יגיע
.

:)

טוב אז כניראה שאני באמת דו מינית כפי שהנחתי:)..., עדיין...זה די קשה..כי בעיקרון אבא שלי מתעב הומואים ולסביות וגם דו מינים כי בעיניו זו סטייה מינית, אבל מאחר ואני ואבא שלי לא מדברים איזה חצי שנה ואני לא אוהבת אותו במיוחד אז זה לא עד כדי כך משנה לי, ואמאל'ה המקסימה שלי גם נגד זה אבל מה שהיא לא תדע לא יזיק לה. עכשיו הבעיה שנותרה לי זה לימצוא מישהי כמוני, הרי אני לא מכירה אף אחת מחיפה (כן כן אני מחיפה :)) שהיא דו מינית...ועוד אם איך שאני ניראת.., לא שאני ניראת כ"כ נורא פשוט בוא נאמר שרב האנשים מפחדים מהמראה שלי. ועוד משהו מישהו פה במיקרה יודע על מקום בילוי באיזור חיפה לגילאים 15,16,17 ללסביות או לדו מיניים? סליחה שאני מציפה אותכם בכל זה פשוט אם כבר אני שואלת אז אני אשאל עד הסוף. שלכם ניל.

אני מבינה אותך ../images/Emo13.gif

גם ההורים שלי לא ידעו, לא עכשיו ולא ב5 השנים הבאות
... גם אני לא מכירה מהאזור שלי מישהי כמוני... אם הייתי גרה בחיפה הייתי הולכת עליך
. טוף אז -ה-צ-ל-ח-ה!!!

דימונאי

New member
קחי את הזמן...

עצה שלי תקחי את הזמן שלך ואל תלחצי על עצמך להחליט כל כך מהר זה יבוא לך בשלב מסוים ואת תדעי מה את בדיוק...

::)

תודה לכל מי שענה לי אני מקווה שאני באמת אמצע את הפיתרון המתאים. שלכם ניל.

למעלה