היי כולם!

Sandro

New member
היי כולם!

הייתי מאושפז בגלל אסטמה בבית חולים ובגלל זה לא הייתי פה, השאלות כאן לא קשות מידי ככה שאני לא חושב שתצטרכו כ"כ את עזרתי, רובן חוזרות על עצמן.. ובכן, בעניין הסקריפט; אני מצטער להודיע שלא אוכל לקחת את זה על עצמי, מכיוון שקיבלתי בלי להגזים לפחות 200 דפים משוכפלים להשלמת החומר וממש אין לי זמן.. אני אנסה להיכנס לפה לפעמים.. אם השאלות יתחילו להיות מתוחכמות יותר..

תרגיש טוב!!! ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

באותה הזדמנות, אני אנצל את ההודעה לומר משהו. נא לא לקחת ללב, לריאות או לטחול. לאחרונה יש בפורום שאלות "קלות", או "לא חוקיות" (ווארז ודברים כאלה). במקום לקבל תשובה הולמת, של "אי אפשר לענות", או "בצע חיפוש", לפעמים יש תשובות מזלזלות במיוחד כמו נתינת פקודות שבמקרה ומשתמש מתחיל יחשוב שיפתרו את הבעיה שלו, יפרמטו לו את המחשב (דוגמה שקרתה לפני יומיים בערך). המצב הזה פשוט מעצבן, והאמת- אני לא רוצה להיות חלק מפורום שחצי מהתשובות שנותנים מתנשאות כך (ע"ע פיסקה קודמת). אני שוב, מצטער אם פגעתי- אבל זה כבר ממש מעצבן.
ניר

פIלי

New member
ברוך רופא חולים!

או איך שלא אומרים את זה... פרופרסור, למה אתה מתכוון? (לא ראיתי פקודת פירמוט בפורום דיי מזמן...)

אני לא מוצא כרגע את ההודעה../images/Emo16.gif

יכול להיות שהיא נמחקה או משהו כזה. אבל בכלליות- מישהו חדש, הרגע גילה את פלאי המירק וה-IRC, שואל שאלה "קלה" ואפילו "ליימית" (מלשון LAME), למשל- "מה הפקודה כדי להוריד דברים במירק?", התשובה המתבקשת- אי אפשר להוריד "ממירק" דברים, אלא להשתמש במירק כדי להתחבר לשרתים ולערוצים, ועל ידי שימוש בפקודות יחודיות לכל בוט (רובוט), הרובוט ישלח לך קובץ מסויים. לעומת זאת, התשובה שאני מדבר עליה (שממש מעצבנת)-
/run format c:​
ניר

havlaz

New member
היא נמחקה על ידי

אין מקום להטעיית אנשים בפורום - גם אם הם ממש מרגיזים, וקרציות.

Sandro

New member
תוהני..

סתם שאלה טיפשית.. אם אכן הייתי מבצע פקודה זו, סביר להניח שהמחשב היה מתחיל לפרמט את עצמו דרך ה windows(משום מה ב 75% הם יהיו הקבצים הראשוניים לפירמוט), דבר שבילתי אפשרי, כי כמובן שלא ניתן למחוק תוכנית בעת הרצתה, לכן אני סבור שהתוכנית תפסיק לעבוד.. תתקנו אותי אם אני טועה, אני ממש לא בטוח, אבל בהנחה ש windows נמצא על כונן C לא נראה שיהיה אפשר לפרמט אותו כל עוד שהוא רץ באותו זמן.. השאלה היא לפי איזה סדר הפירמוט מתחיל, והאם הוא עוצר כאשר תוכנית עובדת באותו זמן, ובכלל, האם אני צריך לאשר לפני שמתחיל הפירמוט או שהוא יתחיל ללא ידיעתו של האדם..

זה לא יפעל... ../images/Emo16.gif

גם אם אני לא טועה הוא ישאל קודם אם לאשר או לא, אבל כבר נתינת הפקודה פסולה- כמו שאיציק אמר.
ניר

פIלי

New member
מייקרוסופט של היום זה לא מה שהיה

פעם... מהדוס אתה יכול למחוק כל דבר גם אם הוא רץ 8 פעמים ברקע. שלא לדבר בכלל על פורמט. חוץ מזה, שזה היה מבקש אישור קודם.

למעלה