היי כולם.

a naughty angel

New member
היי כולם.

מישהו יודע איזה אמולטור מתאים לפוקימון סטאדיום, ומאיפה מורידים אותו?

Yurismaster

New member
פוקימון סטדיום הוא ממש משחק טוב

גם הראשון והשני, הראשון פועל לא רע במחשב שלי, השני כמעט ולא אבל זו חוויה יפה הרבה יותר לשחק בהם בנינטנדו המקורי! אני מניח שאין לך כזה אז אני אחפש לך אימולטור, בינתיים תחפש בקזה בתוכנות בn64 emulator אני אפתח שרת זמני עוד מעט כדי שתוכל להוריד את זה ממני אם לא תמצא

Yurismaster

New member
בינתיים אתר טוב לגיימבוי אבל מותר

לשחק ולהוריד ממנו רק אם יש לך כבר את המשחקים, לי יש גיימבוי ואת כל המשחקים ואני מעדיף במחשב, אם אין לך מותר לך רק להתרשם ואז למחוק תוך 24 שעות, חייבים לשמור על הפורום חוקי..

yoo

New member
זה דיי מאכזב באמולטור...

בגלל שכל הקטע הוא לשחק בפוקימונים שאימנו במשחקי הגיימבוי... חוץ מזה יש לי ביקורת רעה על התלת מימד...לא שהוא לא טוב, זה פשוט לא נראה טוב בתלת מימד לדעתי...יש לי משהו נגד תלת מימד כנראה XD

Yurismaster

New member
לדעתי דווקא הרעיון של המשחק בכלל

לא רע, אבל ממש נהניתי לשחק בו במכשיר וזו לא השוואה אם אימולטור, אני עכשיו מעלה את השרת שלי , יש בו 2 קבצים אחד קליפ יפה של פוקימון והשני זה אימולטור, תרגישו חופשי ללהוריד אבל מהר כי זה זמני ובקרוב יסגר! לחצו כדי להגיע לשרת הקבצים...

Yurismaster

New member
השרת נפל מהר מדי, מה לעשות

זה מה שקורה שעושים שרת ממחשב מסכן עם לקויות מגה ראם ומעבד ומערכת הפעלה לא מתאימה, לא משנה הנה האיפי החדש

Yurismaster

New member
אף אחד לא מוריד? אני סתם

פתחתי שרת לחינם? אם ככה בחיים אני לא אחלוק קבצים יותר....

yoo

New member
חביבי...

(לקרוא בקול ערסי) "ואללק חכה קצת!" חחחחחחחחח ועכשיו ברצינות...אתה לא יכול לפתוח שרת ואחרי שעה לסגור אותו נסה לחכות הפורום הזה לא הכי תוסס שיש אתה יודע...

ash 1

New member
YOO צודק

אני רק אכשיו ראיתי את ההודעות האלה

Yurismaster

New member
טוב המחשב שלי יעמוד בזה כבר

אני מציע פשוט להוריד את האימולטור מקזה(רק בתנאי שיש לכם את המכשיר והמשחק) קוראים לו project 64 הוא הכי טוב לדעתי ופועל מהר ולפעמים אפילו יותר טוב מהמכשיר המקורי

למעלה