היי כולם..

FrikiT

New member
היי כולם..

אני שירי. התחלתי לא מזמן לשמוע את היהודים. הם טובים.
ממ אני צריכה בבקשה את המילים של שני השירים- אינטרמת ועידן האלוהים. תודה רבה, שירי
בוו, אני רוח <בדיחה פרטית!>

yuli c

New member
עידן האלוהים מילים...

עידן האלוהים/היהודים שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שניה או שתיים ולי סיבות יש מיליון-מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנל´א מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע אם יש שדים יש מיליון-מיליון בשם השד האחרון

yuli c

New member
עידן האלוהים מילים...

עידן האלוהים/היהודים שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שניה או שתיים ולי סיבות יש מיליון-מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנל´א מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע אם יש שדים יש מיליון-מיליון בשם השד האחרון אז לא מאוחר תרים ת´ראש תראה פרפר עף עד הירח כמה זמן עבר איך לא נמחק לי המספר כמה זמן לוקח

yuli c

New member
לא לשים לב...

להודעה הראשונה שכתבתי כי שכחתי את הבית האחרון. בהודעה השניה יש את כל המילים של עידן האלוהים.

yuli c

New member
אינטרמת המילים...

אינטרמת/היהודים מעשה בזונה שילמו לה בחמישים הייתה עומדת ככה בתולה מוצצת חן לאנשים חלמה על בית רחוק חלמה על גבר רומנטי ובנתיים בין הרגליים עברו סוטים ואימפוטנטים אז אני חי בעולם בעולם מיליטנטי ושוב פעם רואים פה דם תמחבל הזה הכרתי כבר אין לי כסף לקנות את מה שפעם עישנתי ושוב פעם אנל´א נרדם אני מזמן כבר לא גמרתי הוא הרביץ לה שנתיים אמר שזה לא אישי ולהכאיב זה אנושי ואת יצור טיפשי shit אז היא לגמה מהיין והסתכלה באקדח בסוף חתכה עם הסכין תזיין ואיך שהוא צרח הוא לא היה המפקד הם לא נתנו לא הקשב כולם אמרו טיפוס שקט אחד כזה שיש לו לב והוא היה בלבנון ושם הם נתקלו היום בחולון הוא לבד שוכב עכשיו אתם תתפללו ואל הקבר תעלו וההורים יהללו השועלים ייללו... שיר קצת גס אבל יפה... :)

למעלה