היי כולם!

מערית1

New member
היי כולם!

אני התחלתי לפני שבוע קורס מערים במד"א אילת, ורציתי לדעת את השם הלועזי של חזה דם. אשמח אם תענו לי. שלכם, בת בת.
 

PFM

New member
HEMOTHORAX

בס"ד יש אחלה שיטה ללמוד את זה: בלטינית: Pneumo=אוויר Hemo=דם Thorax=חזה עליון לכן: Pneumathora)Pneumothorax)= חזה אוויר Tension Pneumathorax= חזה אוויר לחץ Hemathorax= חזה (אוויר) דם Tension Hemo-Pneumathorax= חזה אוויר לחץ עם דם קליל, לא? שבוע טוב!
 

מערית1

New member
המדריך הכי תותח!!!!!!!!

יונתן הוכמן שגיא!!!! יונתן לא היה לי את המושג הזה במחברת עמית שכח לתת לנו אותו. ורק בלילה שהתחלתי לכתוב מילון מושגים ראיתי שאין לי אותו. מקווה שהכל בסדר איתך!! שיהיה לך יום טוב נתראה היום ב5. תודה לכל המשיבים, שיהיה יום שקט ונעים לכולם, שלכם, המערית לעתיד, בת בת! (יונתן, אני יהפוך עולמות, זאת הבטחה {נהייתי מורעלת במחלה ושמה מד"א})
 

PFM

New member
ג´וני, שכוייח על ההשקעה!!!

בס"ד אם כאלה חניכים אפשר להיות בטוח בעתיד המואר של מד"א!
ומע"רית, שיהיה לך בהצלחה! ונתראה באילת...
 

PFM

New member
אפ אפ אפ!!! אתה רואה כאן יותר מדי..

בס"ד אנחנו מכירים או שאתה סתם עוקב אחרי חיי האינטרנטיים?...
 

eilat17

New member
יפה לך...

יפה לך... תמשיכי כך, שמתי לב שנדבקת במחלה... ( לטובה... ) שיהיה לך המון בהצלחה ולא להתיאש!!! עם מתנדבים כמוך עוד נגיע רחוק!!! נ.ב את יכולה לנחש מי זה?
 

מערית1

New member
תודה לכל המשיבים!../images/Emo9.gif

נמחד לי שאתם חושבים ככה! שיהיה לכולם יום נעים ושקט, שלכם בת בת.
 
למעלה