היי כולם!
ראשית, ארנון, למה לא סיפרת לי על קיומו של הפורום החיוני הזה, שבניהולך? נעלבתי...
בכל מקרה, אני רוצה לספר לכם, שדוד שלי עושה עבודת מחקר רצינית כבר שנים רבות, וחוקר את הסטורית המשפחה שלי. לפני כ-7 שנים, דודה שלי (אחותו) קנתה לו באנגליה תוכנת "פאמילי טרי מייקר גרסה 3.5" ומאז הוא עובד על זה. כיום הוא כבר הגיע אחורה עד לשנת 1760, וזה מדהים כמות המידע שהוא צבר. הוא השתמש בחברות צילום מחו"ל, ובאתרים שונים ומשונים באינטרנט. כיום אני יודע שיש כבר גרסה 7.0 ואולי אף יותר של התכנה והוא עדיין משתמש בהיא, הישנה. הוא אמר לי שהוא מתכנן בעוד כ-20 שנה ,בערוב ימיו (כרגע הוא בן 52 כמעט) להוציא ספר משפחתי שכל צאצא במשפחה יקבל. אני בערך היחיד שהבעתי נכונות להמשיך את עבודת החקירה הזאת כי זה מעניין אותי לאללה. הייתי יושב איתו שעות על גבי שעות מול המחשב ועוברים על כל התוכנה. מדהים. פשוט מדהים. מישהו מכם עושה דבר דומה? האם בכלל אני כותב בתחום המוגדר של הפורום? איןל י מושג. רק ראיתי שורשים משפחתיים וכתבתי. האם למישהו יש עוד רעיונות או אמצעים לקידום "מחקר" שכזה. תודה, ואני שוב רוצה לציין שאני מתרגש מהפורום הזה, יואב.
ראשית, ארנון, למה לא סיפרת לי על קיומו של הפורום החיוני הזה, שבניהולך? נעלבתי...