היי כולם

SoundsOfSilence

New member
היי כולם

יש לי שאלה.... כולכם ממש עבדתם על הקטע הזה של החלומות הצלולים לפני שהיו לכם או שזה קרה לכם בלי להתכוון? החלום הצלול הראשון שלי היה כשהייתי קטנה, אולי בכיתה ב´ ובכלל לא ידעתי מה זה חלומות צלולים. אני לא זוכרת הרבה אבל זה היה חתיכת חלום ובשלב מסוים כבר קלטתי שאני חולמת, בהתחלה רציתי להעיר את עצמי כי החלום כלל ללכת לאיבוד וזה היה דיי מפחיד אבל החלטתי להמשיך עם זה כי זה סיקרן אותי אז המשכתי עד שמצאתי את אמא שלי בחלום ואז כבר החלטתי להתעורר כי הכל היה בסדר. מאז אני לא זוכרת חלומות צלולים עד לא מזמן שהיה לי לילה ממש מגניב עם 2 חלומות צלולים, אחד שבו אני נוסעת על הסקייטבורד (תחביב שלי) בכביש ליד הבית והיה לילה וזה נראה לי נורא מוזר וככה קלטתי שזה חלום ואז התחלתי לעשות אולים גבוהים כאלה וקיקפליפים ואז התחלתי לחזור הביתה והתעוררתי. אחר כך היה לי חלום שאני בהופעה של ליידי מקבת´ והמתופף נותן לי את אחד התופים ואז לא יודעת איך קלטתי מה זה ואז ביקשתי ממנו לנגן והוא נתן לי לנגן והיה נחמד ואז התעוררתי והייתי הכי מאושרת בעולם. אז יש אנשים שבאופן טבעי יותר קל להם להגיע לחלום צלול או שסתם היה לי מזל?

Brurya

New member
היי גם לך.. ../images/Emo3.gif

חלומות צלולים הם בעקרון משהו שנרכש עם הזמן כשמתאמנים על זה.. וכן, יש אנשים שזה מגיע להם ביתר קלות או אפילו בטבעיות.. ממש כמו כל תחביב אחר. למשל ציור, יש אנשים שמציירים נפלא בלי להתאמץ ויש כאלה שיעבדו על היכולת הזאת ולבסוף יציירו נפלא גם הם. :)) אם יש לך את ה´כשרון´ של לחלום צלול תשמחי לך.. אבל, את תמיד יכולה לעבוד על להפוך את החלומות שלך ליותר ארוכים, יותר מציאותיים או שתהיה לך יכולת טובה יותר בהם, בסוף אולי אפילו יהיו לך חלומות צלולים כל לילה. תמיד יש מה לשפר.. :) גם לי יש חלומות צלולים מאז שאני קטנה.. עוד מגיל שש..! חיחי... טוב.. אזזז... בהצלחה! ברוריה (אכלת פלפל? שתה מיץ!)

למעלה