היי כולם :)

סמיילי52

New member
היי כולם :)

בת 25 תא ,
חובבת בדסמ ,
לבן הזוג שלי יש פטיש מטורף לבגדי לטקס , ורציתי להזמין אחד מחול
למבינים - איך אני יודעת שזה באמת לטקס ולא סתם ואם למישהו יש הצעות לבגד כזה אני אשמח (מלא שחור עם ריץרץ במקום הקדוש :p
מה חושבים על זה למשל ? http://he.aliexpress.com/item/Fashion-Women-2014-C...

A לוןA

New member
סתם לא רציתי שזה ישאר בלי תגובה

אבל באמת שאין לי מושג לגבי מה ששאלת...
אבל נראה, אולי מישהו עוד ירים את כפפת-הלטקס
&nbsp
חוצמזה שהקישור שהבאת שבור

tinky2

New member
את בטח מתכוונת למשהו כזה

אני רק יכולה להגיד לך שאם יצא לך להיות באמסטרדם, יש להם מספר חנויות בדסמיות שמפוצצות בכל אביזר שאת רק יכולה לדמיין כולל ביגוד

Dan_Kap_

Active member

לטקס זה עניין של טעם - יש מי שאוהבים ויש מי שלא.
&nbsp
קחי בחשבון שכמו מרבית העסקאות בעלי אקספרס ובני דודיו הסיניים, אפשר ליפול על איכות, על פערים בין המוצר המתואר או סתם בעיות בתרגום מסינית שוטפת לאנגלית.
&nbsp
לדעתי, בגלל שבלטקס יש שאלה של התאמה לגוף, עדיף לקנות מוצרים בחנות - גם אם זה דורש ביקור באמסטרדם או בתל אביב.
&nbsp
בלטקס, צמוד מדי פשוט לא יאפשר לך ללבוש מעבר לכמה דקות ורופף מדי לא ייראה יפה.
&nbsp
שיקולים נוספים שצריך לקחת בחשבון :
באורח לא מפתיע, ללטקס יש ריח של גומי, משהו בין הכפפות הח-פעמיות מלטקס לריח של צמיגים חדשים.
כדי ללבוש לטקס צמוד, מקובל להוסיף טאלק - זה גם עוזר לספוג את הזיעה. כי לחום הגוף אין הרבה לאן להתפזר כשהעור מכוסה בלטקס.
לטקס מאיכות נמוכה מזדקן מהר, נעשה דביק ושביר או נוטה להיקרע.
&nbsp

A לוןA

New member
איך מבדילים בין איכות גבוהה לנמוכה?

אני מניח שכשהם חדשים הם די נראים אותו דבר, לא?

Dan_Kap_

Active member
האינדיקציה הכי טובה לדעתי

מהי האחריות שהמוכר נותן למוצר...
&nbsp
הנה האתר של מי שבעיני הוא היצרן הותיק והאיכותי בתחום - http://www.demask.com
&nbsp

A לוןA

New member
שמע...

יש שם דברים.. לא זולים בכלל. ראתי אפילו פריטים במעל 3100 שח.
במחירים כאלו, חסר להם שהם לא סופר איכותיים...

tinky2

New member
באמת מרגיש לי

כאילו אפשר להיחנק בתוך חליפה שכזו במיוחד השלמות מכף רגל ועד ראש אין סכנה של התעלפות שם?

סמיילי52

New member
כן התכוונתי לכזה

ותודה על ההצעות זה באמת עוזר לי , שיקולים שלא לקחתי בחשבון , אבל לדעתי זה שווה את זה גם אם זה צמוד ולא נוח - אחרת מה הכייף בזה ? ;)
ותודה על אתר אני אבדוק אצלם .

Dan_Kap_

Active member
המממ

אכן, העור שמתחת לגומי לא מתאוורר, ולכן החום עולה. מכאן ועד התעלפות, המרחק לדעתי גדול...
&nbsp
מה שלדעתי מסביר למה לא רואים כל הרבה לובשי גומי בארץ כמו שלנו שבה יש בערך חודשיים בשנה עם מזג אויר מתאים.
&nbsp
כמובן שאפשר גם ללכת על התיאוריה שמרבית האנשים שהיו בארץ ב-1991 קיבלו חיסון מגומי במהלך מלחמת המפרץ הראשונה, זו שבה דובר צה"ל התמחה בלומר לאנשים לשתות מים והסבירו לנו איך להשתמש בנייר דבק וניילון נגד טילים.
&nbsp

למעלה