היי כולם

מישל 143

New member
היי כולם

מקרה שאולי נדון פה כבר,
אני ובן זוגי בקרוב נסגור זוגיות יחד של שש שנים. שנינו מגילאי 28.
ללא ספק זוגיות שעברה תלאות רבות ושונות, זה מתחיל מכך שבהתחלה ואולי עד היום לא ממש התלהבתי מאיך שהבית שלו מתנהל, בלאגן, לכלוך, בזבזת, שפה נמוכה מנטליות שונה ועוד,
לאחר מכן, בת זוג מהעבר הרחוק שעוד היה לו אליה רגש/אובססיה וגם על זה התגברנו, מריבות חוזרות ונשנות עם אימו שלא ממש חיבבה אותי ואולי עדיין, התנהלות כלכלית הרסנית ולא נכונה עד מאד(מצידו), דבר שמלווה אותנו עד היום, שום יכולת לממן לעצמנו שכר דירה וקל וחומר לחסוך. אבל נניח, נניח שקיבלתי את כל הדברים האלה ונשים בצד את העובדה שנשארתי שם על אף כל זאת.
מהעבר השני כל הזוגות מסביבנו, חברים קרובים ורחוקים כאחד, דודים אחים וכו'...מתחתנים מתקדמים מביאים ילדים בקרוב גם אחיו מתחתן, השני במספר, כאשר בן זוגי הוא הבכור בבית.
ואנחנו כלום.
אין כיוון, הוא לא מציע.
מצד אחד, לטענתו אני אהבתו הגדולה ביותר, הוא לא יוכל לחיות יום בלעדי, אלו לא סתם מילים אני גם מרגישה את זה, את המבטים שלו ואת הערגה שלו אלי.
ובכל זאת, כלום. שום דבר לא זז.
שנינו עובדים, אני לאחר סיום תואר, אין יותר לאן. ועדיין כלום.
כתגובה אלי ולאנשים שכל הזמן מתעניינם נו מה קורה איתכם? באמת ש"לכלכתם"...הוא עונה שהוא לא יכול כרגע יש לו המון חובות אין לנו אפשרות כלכלית להתחתן.
בקיצור אני ממש לא יודעת מה לעשות.
אני לא רוצה להיות מאלה שקמות ועוזבות בשביל שהוא יבוא על ארבע עם טבעת, למה אני צריכה לעשות את זה?! מה אני לא שווה בשביל לקבל הצעה נורמלית וטבעית?
מישהי חוותה דבר דומה?
הלפפפפפפפפפפפ

sweetdreams

New member
אני לא מבינה פה משהו...

הודעה שלמה כתבת ורק דברים רעים יש לך לומר עליו, שומדבר חיובי לא מצאתי בפוסט שלך לגביו. יש לך תלונות על הבית שלו, על אמא שלו, האקסית, ההתנהלות הכלכלית, השפה, המנטליות ועוד (כדברייך). את מזלזלת בכל דבר שהוא עושה ונוגע בו, אתם בכלל לא גרים ביחד (!!), ולא ראיתי שהיתה שום הבעת חיבה וסימפטיה שלך כלפי הבחור (את בכלל אוהבת אותו?) - אז למה את רוצה להתחתן?

אני כל כך מבינה אותך כי הייתי שם

וכמעט התייאשתי וזה הביא להמון מריבות וחיכוכים כי הוא לא הרגיש מוכן ורצה אחרי שיסיים את התואר והמון דברים שהחשבתי כתירוצים.
בדיעבד, אני מבינה שזה היה נכון לנו לחכות כי הכרנו אחד את השני יותר ויותר והיינו מוכנים לזה, הספקנו לגור ביחד כמה שנים והגענו לחתונה יותר מוכנים רגשית, פיזית וכלכלית וכמובן שלא רק ליום החתונה עצמו אלא גם לנישואים עצמם.

האם יצא לכם לדבר על הנושא? אם כן-מה הוא אמר?
אם לא-רמיזות שלך או של אחרים זה לא מספיק,צריך לדבר על זה שיחה כנה ופתוחה ולהיות מוכנה למצב שאולי לא תאהבי את התשובה שלו.

יכול להיות שזה עניין של זמן,יכול להיות שזה נטו עניין כלכלי ויכול להיות שהוא בכלל לא חושב על זה.
ההצעה שלי היא לדבר איתו ולהבין איפה את עומדת. מצד שני-לא ללחוץ עליו יותר מידי כי זה ישיג את המטרה ההפוכה וייצור אנטי.

מקווה שהצלחתי לעזור וברוכה הבאה לפורום

elena20

New member
חוץ מהדברים הנכונים שכתבה לך סוויט דרימס

אם את רוצה ילדים וחתונה, לא חושבת שיש לך זמן מיותר לבזבז ....
ואת באמת לא נשמעת כל כך מתלהבת ממנו, אם הוא בחובות וכד', למה שתרצי בכלל לקשור את עצמך למישהו שבגיל 34 בעל חובות ואין לו יכולת להתנהל עצמאית? זה דבר משמעותי כשגרים ביחד.

לא מבין

שלום רב
לא הבנתי מה את מבקשת מעצמך. מצד אחד את כותבת ביושר למה הבחור לא מתאים בבסיס של ההתנהגות וההתנהלות שלו, דברים שכנראה יילכו ויחמירו עם הזמן, אם לא תסכימו על כך היום, ומצד שני את רוצה ילדים ממנו?. את כותבת שהוא אוהב אותך ואת אותו?

בלי לחץ מהסביבה, אם את אדם שמושפע ממה יגידו, זה המקום לעצור. לא מתחתנים כי מה יגידו, מסביב כולם.... אלו החיים שלך, חשוב שתבחרי מה נכון, מתאים אוהב לך. לא להורים, לחברים וגם לא לבן זוגך. בהצלחה

למעלה