היי כולם :)

idanmeri

New member
היי כולם :)

מה שלומכם? התגעגעתי לפורום ולחברי הפורום המדהימים שכאן

עשיתי פריסה על זוגיות חדשה, ואני זקוק לעזרה בפירוש שלה

אז קצת על מה שעברתי בזמן האחרון ועל המערכת היחסים החדשה:
התגייסתי לפני כחודשיים, היו לי מערכות יחסים קצרות ולא רציניות בזמן האחרון,
ולפני כשבוע נכנסתי למערכת יחסים, נשמעת רצינית גם מצידה. הכרתי אותה לפני כמה חודשים,
ורק לאחרונה היא יצרה קשר. לא יכולתי ליצור קשר בעצמי כי לא היו לי פרטים עליה.
שאלתי את הקלפים "כיצד עלי להתנהל מולה כדי לקדם את מערכת היחסי בחודש הקרוב?"
על מנת שאוכל לדעת כיצד להתנהג במערכת יחסים הזאת, איך לפעול, מה להגיד, כיצד לבנות בסיס טוב בינינו.
הפריסה הינה פריסת זוגיות.
הקלפים:

אני: המוות
היא: השטן
מה שבינינו: מלך גביעים
בעד: העצמה
נגד: הקוסם
תוצאה: 8 חרבות.

במבט ראשוני על הפריסה, לא כל כך אהבתי אותה. גם הייתה לי הרגשה שקלף השטן ייצא איפשהו.
בפריסה הנ"ל מופיעים הרבה קלפים מהארקנה הגדולה, מה שמסביר את חוסר הבסיס בינינו. הקשר עדיין מאוד טרי, ואין עוד ביסוס, יציבות, חוויות משותפות וכו'.
היסודות שחסרים בפריסה: אדמה ואש. אדמה חסר כי אין עדיין ביסוס, ואש מייצגת את התשוקה ואת ההתחלה- את הניצוץ שבעזרתו מתחיל הקשר.

המוות: אני מתחבר לקלף הזה, כיוון שאני בתקופה שבה אני מוכן להתחיל התחלות חדשות. מה גם שעברתי המון שינויים גדולים בחצי שנה האחרונה, שכוללים מעבר דירה לעיר אחרת, גיוס לצבא. אני מוכן להתחיל מערכת יחסים חדשה אחרי כמה שכשלו בתקופה האחרונה. אני מוכן ליהנות, לצאת, לפתוח דף חדש. בנוסף הקלף מדבר על סיום ומוכנות לשחרר- אני מוכן להקריב את הרווקות לטובת זוגיות יציבה. המוות מדבר גם על מיניות.

השטן: אני קצת חושש מהופעת הקלף בעמדה שלה. אני מקווה שהיא לא נמצאת איתי בשל יצרים ומיניות, ושזה הרבה מעבר לכך.
לפי מה שהבנתי היא כן התחברה אלי רגשית, ומצד שני אני שם לב שהיא מאוד מינית איתי. יכול להיות שהקלף מדבר גם על כבילות לאקס מהעבר, וחוסר יכולת להשתחרר ממנו.

מה שבינינו: מלך הגביעים: לדעתי צריך קצת להרפות בענייני ה"צומי" והרגש, ולא להיות דביקי מדי. הקלף מראה על הצורך ביציבות רגשית, וזה מה שאנחנו מחפשים אחד אצל השנייה. דבר נוסף שחשבתי עליו הוא שיכול להיות שהקלף מדבר על כך שהפגישות שלנו הן תמיד אינטימיות ובתוך בית. כמובן שהקשר עדיין טרי ונפגשנו רק 3 פעמים, אבל צריך גם לצאת החוצה ולקבוע במקומות ציבוריים.

בעד: העצמה: לדעתי הקלף קורא לי להיות הגבר השולט בזוגיות הזאת. אני זה שצריך להוביל את הקשר, להיות היוזם, השולט, עם בטחון עצמי. זה תהליך שאני צריך לעשות מבפנים. בכללי הקלפים מדברים על השינוי שאני צריך לעשות בגישה שלי ובחשיבה, כיוון שרובם מייג'ורים.

הקוסם: הקוסם בעמדת נגד רומז לי לא להיות הפכפך ולא להיעלם בקשר, וכמובן ליישם את הרעיונות שלי (למשל בפגישות) בפועל ולא לשמור בבטן.

תוצאה: 8 גביעים מדבר על כבילות ועל חסימות רגשיות שגורמות לנו לפעול מרגש ולא לפי ההיגיון. הקלף נראה קצת שלילי בעמדה שלו, ולכן אינני יודע אם לפרש אותו בצורה שלילית או לומר שהמצב יתבהר והכבילות תשתחרר.

מה אתם אומרים? אשמח מאוד לשמוע דעות שונות

רשף כשף

New member
הי עידן מה שלומך? איך בצבא?

לגבי הפריסה, ההמלצהה היא להתקדם באיטיות רבה ובסבלנות, לאור החששות שלך, ולתת לה ליזום בקשר כדי שתוכל להיות בטוח בעניין שלה בך.

בהצלחה!

idanmeri

New member
שלום רשף

אצלי הכל בסדר, גם בצבא :)
ההמלצה של היא לתת יותר ספייס בקשר ופחות ליזום?

אורי רז

New member
בשיטה של שחר הזהב המוות והשטן הם הפכים מאזנים

ואפילו משלימים.

המוות מייצג כוח משנה ומפרק, והדוגמא שמובאת היא של בעלי חיים - מותו של אחד לא רק מפנה מקום לאחר, אלא גם מהווה עבורו חומר גלם. השטן מייצג כוח בונה. שני הקלפים, והשטן במיוחד, מפחידים כי אנשים מפחדים משינוי - הן מהעלמותו של הישן והמוכר והן מהופעתו של החדש והלא מוכר.

לכן בהקשר הזה הייתי שואל את עצמי על מה אתה מוכן לוותר במערכת היחסים, או להוציא ממנה, ומה היא מוכנה להביא אליה, או מה היא תסכים לבנות מהדברים שאתה מוכן לוותר עליהם.

idanmeri

New member
הי אורי,

התחברתי לפרשנות שלך- היא מעניינת.
ישנם דברים שאני מוכן לוותר עליהם במערכת היחסים הזאת- בעיקר דפוסים ממערכות יחסים קודמות.
האם זאת אומרת שעלי לוותר גם על דברים מהמערכת הזאת?

תודה על המענה.

אורי רז

New member
שום דבר בפריסה לא צועק לי ויתורים במערכת הזאת

מהקלפים האחרים אני חושב שאתם צריכים סבלנות, לקחת זמן כדי לבנות את הקשר, ולהחליק את הפרטים הקטנים.

idanmeri

New member
תודה

אקח את עצתך.

נ.ב- שכחתי לציין כי הפריסה הוגדרה לתקופה של חודש בלבד.

למעלה