היי כולם! :)

היי כולם! :)

קיוויתי שתוכלו לעזור לי, לי ולכמה חברות שלי במגמת מוזיקה יש עוד חודש בערך הופעה ואנחנו מחפשות שיר בסגנון ג´אז (או לאו דווקא אם אתם מכירים) שאפשר לבצע עם תופים, גיטרה + גיטרה בס ופסנתר. אם אתם מכירים שיר כזה שנשמע טוב ולא יותר מדיי מסובך , בבקשה תכתבו אותו זה יעזור לי מאד מאד! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!

seafox

New member
יש הרבה.

aotumn leaves,blue bossa,blues for brecker... עוד המון.יש המון סטנדרטים...אלא אם כן אמרת באמת שיר ולא קטע אינסטרומנטלי ואז מבין השלושה שהצעתי כאן את אלה שאת יכולה לבצע הוא aotumn leaves. [אני יודע על התחביר המאוד גרוע של המשפט...סיבכתי את עצמי עם מה שניסיתי לרשום.אז נעזוב את זה].

seafox

New member
real book

השם של הספרים בהם רשומים סטנדרטי ג´אז.האקורדים לפחות.את המילים אני לא חושב שרושמים שם.

אה!

ועכשיו הבנתי מזתומרת "פייק בוק"

seafox

New member
נטע,נטע,נטע......

זה פייק....אין דבר כזה.זה לא אמיתי?!......דאהה...כאילו שיו!!!!כאילו...טוב הבנתם...

אז ככה-

לפי המידע שנתת לי, הנה רשימת שירים שאפשר לעבד ויהיו לא מסובכים מדיי, ונחמדים!! השאלה האם את נעולה על בלוז, כי אפשר להביא גם בוסה וסווינג וזה יעבוד אחלה... satin doll fever (ביצוע טוב, של פגי לי) boomboom (גון לי הוקר) cry me a river(הייתי מציעה לשמוע את דיאנה קרול, או לחילופין אלה פיטסג´רלד אם את מחפשת אילתורים פים) love me like a man (בוני ראייט) let the good times roll (בב קינג) slap that bass (אלה..) את יכולה לבדוק אצל אמנים כמו בילי הולידיי, בוני ראייט, ב.ב קינג, אריתה פרנקלין, דינה קרול.. אלה סוג השירים שאת מחפשת..

seafox

New member
אבל גטרו הוא לא ג´אז ולא בלוז,

רוק מתקדם לחלוטין.

zambush

New member
בודאי שהם לא

אבל אם היא לא נעולה על שום סגנון ספציפי אז למה לא?

אני בספק אם הם יוכלו לבצע את זה..

חוץ מזה גם צריך חליל
מה שלדעתי היא מחפשת זה שיר מגניב, ג´אזי שכזה, שיהיה פשוט לשיר, ולעבד, והשהנגנים יוכלו ללמוד מהר. אני חושבת שהרשימה שנתתי מתאימה. הקשיבי לשירים ולמבצעים ותמצאי משהו שיתאים לכולכם. הטעות הכי נפוצה היא לבחור משהו קשה מדיי, לכן אני מציעה לבחור את היצירה הכי פחות מורכבת. ומקסימום, לעבד :)

zambush

New member
שיר ג´אזי ומגניב

לדעתי כבר כתבתי עליו פעם בפורום (או בפורום אחר). השיר לא כל כך מוכר אך הלהקה מוכרת ונחשבה לאחת המצליחות בעולם בזמנן. בשיא הרצינות, ללהקה קוראים spice girls והשיר המדובר נקרא The lady is a vamp. זה שיר ג´אזי, כיפי ומגניב בסגנון פראנק סינטרה, אז אני ממליץ גם עליו. דא"ג ב-aqualung אין חליל עד כמה שאני זוכר.

seafox

New member
היא לא נעולה על שום סגנון אבל

היא ביקשה ג´אז...תשים לב לפרטים....

למעלה