Winged Annabelle
New member
היי כולם!!
קודם כל שלום
אני חולמת חלומות צלולים באופן טבעי במשך שנים... (זאת אומרת לא כל הזמן, אבל בתכיפות יחסית גבוהה, ומתי שאני לא עייפה מדי כי אחרת אני לא זוכרת שום חלומות שלי, צלולים או אחרים...) החלומות שלי בדרך כלל כוללים מרדף שבו אני ה-good guy ואני צריכה להציל את העולם או משהו ולפעמים הם חוזרים על עצמם יותר מפעם אחת, אפילו לאורך שנים.. פעם אחת כשהיתי בח´ או ט´ או משהו חלמתי חלום שונה, יחד מסוגו. היתי בכיתה שלט ראיתי אף פעם וישבו מצדדי אנשים שהרבה מהם לא הכרתי ואז היה לנו מבחן בספרות וחלמתי שבאמצע נגמר לי העט ואז לקחתי עט מחברה שלי.. איכשהו חלמתי קודם על המבחן עצמו ורק אח"כ על מה שהיה דקה לפני המבחן או משהו, כשישבנו וחיכינו שהוא יתחיל, ואז קלתטי שאני חולמת אז הסתכלתי טוב טוב לצדדים וניסיתי לזכור את האנשים שהיו שם ואכן הצלחתי לזכור שניים שלושה אנשים ואחת ממש טוב.. חלמתי גם על הציונים שאני וחברה שלי קיבלנו... רק שתבינו שבחטיבה ובתיכון לא למדתי באותו בי"ס ולא היתי אף פעם בכיתות של התיכון לפני שהתחלתי ללמוד שם.. ... אז הגעתי לכיתה י´ והיה לי מבחן בספרות(במציאות הפעם) והיה לי דה ז´ה וו רצחני לגבי החדר והמבחן בכלל, ואז באמצע המבחן נגמר לי העט ושאלתי עט מחברה שלי שישבה לידי.. ואז החלום התחיל ממש ממש לחזור אלי ואז בסוף המבחן שמתי לב טוב טוב לאנשים שישבו איתי בחדר וקלתטי שאני מזהה בבטחון את הילדה ההיא מהחלום(שלא הכרתי עדיין כשחלמתי) ועוד איזה אדם או שניים נראו לי שהיו שם.. וכשיצאתי מהכיתה נזכרתי בציונים שאני וחברה שלי קיבלנו וסיפרתי לה את כל הסיפור, וכשהחזירו לנו את המבחנים התברר שצדקתי!!! מה אתם אומרים על זה? רק לפני כמה ימים שמעתי בפעם הראשונה על בדיקות מציאות ויומני חלומות וכאלה ואף פעם לא עשיתי את זה קודם..
קודם כל שלום