היי כולם!!

היי כולם!!

קודם כל שלום:) אני חולמת חלומות צלולים באופן טבעי במשך שנים... (זאת אומרת לא כל הזמן, אבל בתכיפות יחסית גבוהה, ומתי שאני לא עייפה מדי כי אחרת אני לא זוכרת שום חלומות שלי, צלולים או אחרים...) החלומות שלי בדרך כלל כוללים מרדף שבו אני ה-good guy ואני צריכה להציל את העולם או משהו ולפעמים הם חוזרים על עצמם יותר מפעם אחת, אפילו לאורך שנים.. פעם אחת כשהיתי בח´ או ט´ או משהו חלמתי חלום שונה, יחד מסוגו. היתי בכיתה שלט ראיתי אף פעם וישבו מצדדי אנשים שהרבה מהם לא הכרתי ואז היה לנו מבחן בספרות וחלמתי שבאמצע נגמר לי העט ואז לקחתי עט מחברה שלי.. איכשהו חלמתי קודם על המבחן עצמו ורק אח"כ על מה שהיה דקה לפני המבחן או משהו, כשישבנו וחיכינו שהוא יתחיל, ואז קלתטי שאני חולמת אז הסתכלתי טוב טוב לצדדים וניסיתי לזכור את האנשים שהיו שם ואכן הצלחתי לזכור שניים שלושה אנשים ואחת ממש טוב.. חלמתי גם על הציונים שאני וחברה שלי קיבלנו... רק שתבינו שבחטיבה ובתיכון לא למדתי באותו בי"ס ולא היתי אף פעם בכיתות של התיכון לפני שהתחלתי ללמוד שם.. ... אז הגעתי לכיתה י´ והיה לי מבחן בספרות(במציאות הפעם) והיה לי דה ז´ה וו רצחני לגבי החדר והמבחן בכלל, ואז באמצע המבחן נגמר לי העט ושאלתי עט מחברה שלי שישבה לידי.. ואז החלום התחיל ממש ממש לחזור אלי ואז בסוף המבחן שמתי לב טוב טוב לאנשים שישבו איתי בחדר וקלתטי שאני מזהה בבטחון את הילדה ההיא מהחלום(שלא הכרתי עדיין כשחלמתי) ועוד איזה אדם או שניים נראו לי שהיו שם.. וכשיצאתי מהכיתה נזכרתי בציונים שאני וחברה שלי קיבלנו וסיפרתי לה את כל הסיפור, וכשהחזירו לנו את המבחנים התברר שצדקתי!!! מה אתם אומרים על זה? רק לפני כמה ימים שמעתי בפעם הראשונה על בדיקות מציאות ויומני חלומות וכאלה ואף פעם לא עשיתי את זה קודם..

Real Dream

New member
אוף..!

גם חלומות צלולים בצורה טבעית, גם חלום נבואי... אין צדק בעולם! גם אני רוצה! למה את לא מנסה לנצל את החלומות שלך? את לא חייבת להמשיך לפי הסיפור שבחלום. את יכולה להפסיק אותו, את יכולה לשנות הכל. את זה ניסית פעם?

בטח!

היה לי איזה חלום על ניאו נאצים שתפסו ת´משפחה שלי ועוד הרבה אנשים במלון ורצו להרוג את כולם.. אני ברחתי(כי כבר ידעתי שזה חלום) אבל הם עלו עלי והגעתי לדרך ללא מוצא.. ואז חשבתי:רגע, זה חלום צלול, אני בוחרת לאן אני הולכת בו ואת זה אני כבר עושה, אז למה לא להחליט שאני רוצה סוף טוב לדבר הזה?! אז קפצתי מעל גדר, זימנתי מסוק, עפתי בתוך כלי רכב לא ברור עד הירח ובחזרה ואז עד שנחתתי כבר הצבא והמשטרה הטובים היו שם(לבקשתי) וכולם ניצלו והכל היה סבבה.. חוץ מזה בדרך כלל אם אני לא עפה בחלום במקור, בדרך כלל ברגע שהוא הופך לצלול אני מןסיפה אלמנטים של תעופה וקסם.. דברים כמו לעבור דרך קירות, כדורי אש וכדומה.. בחלום הצלול האחרון שהיה לי(לפני יומיים :)))) ) איכשהו לקחתי לעצמי את הכוחות הפעילים, אבל אני למעשה שלתטי בכל החלום וכל הזמן חילקתי לכולם פקודות וכשהם אמרו לי שהם לא יכולים אז אמרתי להם שבטח שכן כי זה החלום שלי ואם אני אומרת שכן אז כן.. טוב סליחה על ההצפה.. ו.. כן.. אני רוצה חלום צלול הלילה.. ככה קיבלתי את האחרון.. אז אני אודיע לכם מה יצא מזה... :) מריאנה

dfklghgh

New member
זה כבר יותר מידי

חלומות שמנבאים את העתיד? מאיפה זה הגיע? העסק הזה של חלומות נעשה מוזר מרגע לרגע זה מתחיל להפחיד

לא לפחד!

זה מגניב לאללה.. האמת זה החלום הנבואי היחיד שהיה לי שהיה כל כך מדוייק וברור.. כשהיתי קטנה היו לי חלומות שכשהגעתי לסיטואציה זכרתי רגשות של האנשים האחרים שהיו שם.. זה החלום הנבואי היחיד שהיה מנקודת המבט שלי.. ולא היה לי אחד כזה מאז..

LucidGuess

New member
המממ...נמממננמ....... ../images/Emo13.gif

תקשיבו כולם!
אני חושב שצריך לקחת את כל מה שהיא אומרת בעירבון מוגבל והרי הראיות לפניכם- 1. היא משתתפת בפורום "דרך הלוחמנים"!!
אווייש אוייש.... 2. בכרטיסה האישי רשום "חולת נפש עם תעודות"....
3. היא פעילה בפורום "פיות ושדונים"!!!
לבחורה דמיון עשיר במיוחד ומכך אני מסיק שהיא רק חלמה/דמיינה את כל מה שאמרה קודם.... סתם... ( בכאילו כזה, כאילו דההא?
) תקשיבי אני באופן אישי לא מאמין בחלומות נבואיים וגם לא בחצילים, לדעתי מה שהיה לך זה פשוט דה-ג´ה-וו, בזמן שישבת בכיתה היה נידמה לך שכבר חלמת את אותה סיטואציה.... דה-ג´ה-וו קורה כשאיזור מסויים במוח מקבל את אותו מידע בדיוק משני חלקים שונים אחרים במוח בהפרש זמן של חלקיקי שניה, ואז נדמה לך ש"היי כבר הייתי בסרט הזה!!". המקרה היחיד בו הייתי מאמין שזה באמת קרה זה אם היית רושמת את החלום "הנבואי" הזה ( סליחה שאני סקפטי... ) ביומן חלומות, ואז יכולת לראות אם מה שכתוב ביומן תואם אחד ואחד את מה שקרה באמת, כל זמן שזה לא היה מתועד ביומן אני מסיק שזה רק היה נדמה לך... את יכולה להתווכח ( אני לא בטוח שתשכנעי אותי...
) Lucid

יו יו יו

עד הפורומים שלי.. שמעת פעם על :"על תשפוט ולא תשפט"? *הכל ברוח טובה, אחי..*

LucidGuess

New member
תאמיני לי....

תאמיני לי שקראתי מספיק הודעות ושירשורים בפורום האינפנטילי הזה כדי שאוכל להגיד לך בביטחון מוחלט ובלב שלם כי כמעט כל משתתפי פורום דרך הלוחמנים הינם חולי נפש "מאושרים" אשר לא מודעים למצבם, האחרים אלה אנשים שפשוט עוד לא מצאו את עצמם בחיים... Lucid

Real Dream

New member
היי! לא להעליב!

גם אני חברה בפורום פיות שדונים וכל השאר! וזה אחלה פורום!

KEiN

New member
Hey ../images/Emo70.gif

גם אני חבר בפורום פיות שדונים חרדלים נמלים וגמלים וכל השאר (רגע מה קורה פה?). אני מבקש , ריספקט!. מריאנה, אני חייב לזקוף לזכותך את העובדה שאתה גולשת בזמנך הפנוי גם בפורום ´דרך הלוחמים´. המשכי לילחום, כי אנשים פה לא מקבלים בחום אותנו. כמו ששמת לב, אני המנהל (אני מנהל זמני באופן זמני)- ואני רואה שיש לך כישרון נדיר לחלומות, ואני מקנא בך! נראה לי שאת יכולה יותר לעזור לי מאשר אני לך, אבל - כדאי לך לעיין בספרי קסטנדה השונים (ביחוד ב´אומנות החלימה´) ותוכלי לפתח את היכולת הטבעית שלך לדברים כמו: -ריפוי עצמי! -חלימה -מעבר בין מימדים. -וראיית אנרגיות! זה מאד נחמד! ביי בנתיים
ליל"צ

MoonShield

New member
תחזרו כולכם לפורום לווינים!

ועכשיו ברצינות... מה הקטע בכל הפורומים האלה "פורום לווינים" "פורום גורדי שחקים" "פורום עכברים ורודים שאוכלים שווארמה" איזה בולשיט! מה יש לדבר על גורדי שחקים?? אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שמתכננים לבנות אחד...

HowIWish

New member
אפשר לראות את התעודות?

אני שוקלת להשיג גם... הדבר הראשון שחברה שלי אומרת שאני נפגשת איתה זה ´הי חולת נפש!´... מה זה לעזאזל פורום פיות ושדונים ?

אני לא בטוחה שאת רוצה לדעת..

... אבל רק בשביל ההדגמה, אני רוקדת עם עמודים האמצע הרחוב לפעמים.. ..לפעמים סתם בשביל הכיף ולפעמים דווקא בשביל להפחיד ת´חברים שלי ולעשות להם פאדיחות..:)))))))))

אני בהחלט מתכוונת להתווכח..

1. אני יודעת מה זה דה ז´ה וו כי זה קרה לי המון בחיים הקצרים שלי, אז אני יודעת גם להבדיל בין דה ז´ה וו לחלום 2.דה ז´ה וו בדרך כלל מתבטא בהרגשה מעומעמת או תמונות מעורפלות ולא בפלאש באקים מלאי צבע, ברורים וצלולים לגמרי, שמאפיינים בדרך כלל חלום שפתאום נזכרים בו. 3.אני לא בטוחה שהייתי מספיק ברורה כשכתבתי את ההודעה ההיא, אבל נזכרתי בחלום לפני שנגמר לי העט ואמרתי לעצמי שזה צירוף מקרים וזה לא יקרה, ואז נגמר לי העט במציאות ו"במקרה" שלפתי עט טורקיז מהקלמר של חברה שלי(כי משום מה כשנמצאים באמצע מבחן לא בוחרים אלא לוקחים את הראשון שבא ליד..) שלא לדבר על זה שזאת הפעם היחידה בהסטוריה של החיים שלי שנגמר לי עט במבחן כך שזה היה לגמרי לא צפוי.. 4.אם זה דה ז´ה וו אז איך ידעתי את הציונים במדוייק? 5. מה יש לך נגד חצחלים? הא? הא? 6.לא כתבתי יומן חלומות אז.. אפילו לא שמעתי על זה עד לפני כמה ימים, כפי שכבר ציינתי בהודעה קודמת.. 7.אם אחרי הכל זה היה דה ז´ה וו או צירוף מקרים או משהו אז זה עדיין מגניב לאללה..

fcfighter

New member
פרוסקי פנימיי ???

מה המצב מריאנה? גם לי זה קורה המון, דה ז´ה לחלום... וזה קורה לעיתים דיי קרובות ככה שאני מבין איך הרגשת. אבל בדרך כלל אני מקבל רק את התחושה ואני יודע שחלמתי על זה מתי שהוא... בקשר לחלומות נבואיים, חלמתי על משהו נחמד היום. אני לא הולך להגיד שאני נביא ואני גם לא מתיימר להיות אחד כזה, ואני בטוח שזה צירוף מקרים: חלמתי שאני מנסה לגלות את התאריך שבו עם ישראל יגאל (חלמתי את זה בעקבות הוויכוח שהיה לנו כאן על אלוהים...) וקיבלתי בתשובה: תהילים קו"ח. כשהתעוררתי רצתי לבדוק -> "ויושיעם למען שמו, להודיע את גבורתו". כאילו: "עם ישראל כבר יגאל, מה אתה דואג?" (זאת הייתה ההתרשמות שלי כשהתעוררתי) נחמד, לא?

HowIWish

New member
הממ

התחלנו בויכוח על אלוהים עוד פעם? כי אם כן יש לי טיעונים משכנעים מאוד! אבל אם לא, אז לא...

למעלה